Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τι Κ2 raider στην Αθήνα?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
K2 raider
Collapse
X
-
Επειδή είδα ότι κανένας δεν απάντησε την άλλη φορά, και επειδή δεν ξέρω από αυτά [ακόμα] στείλε προσωπικό μήνυμα στον μοντ snowspir που φαίνεται να γνωρίζει καλά από αυτά.Originally posted by tziminhioΠαιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τι Κ2 raider στην Αθήνα?Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
-
Είναι κυρίως λόγω της νέκρας που υπάρχει, και επιπλέον ότι τα ενεργά μέλη όλο αυτό τον καιρό έχουν μια εμπειρική σχέση μόνο με τον καιρό,, καθώς δεν έχουν ως αντικείμενο σκι, σνοουμπορντ, και γενικά χειμερινά αθλήματα. Δεν φταίει ότι δεν νοιάζεται κανείς, αλλά κυρίως ότι το φόρουμ παίρνει όλο και πιο καιρική μορφή από τον αρχικό του σκοπό που ήταν καθαρά για χειμερινά σπορ.Originally posted by tziminhio View PostΟκ φίλε θενξ. Μονο τα ξένα φορουμ αξίζουν τελικά.. Το προηγούμενο ποστ το διάβασαν 96 άτομα κ ένας δεν μπήκε καν στην διαδικασία ν' απαντήσει.. Σε αντίστοιχο φόρουμ αμερικάνικο μου έχουν απαντήσει 20 άτομα.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Φίλε μου απ όσο ξερω κ2 αθηνα δεν θα βρεις σε μαγαζί. Αντιπρόσωπος της κ2 ειναι το. Snowshop.gr στα καλαβρυτα! Εχει ονλαιν αν θες να τις παραγγείλεις και εισαι σίγουρος γι αυτές. Αλλιώς κοιτά στο φόρουμ να παρεις ιδέες για μαγαζιά κ άλλες εταιρίες! Για το φόρουμ απ όσο εχω κατάλαβει κ γω λειτουργεί πιο πολυ το χειμώνα .. Εχει άτομα με γνώσεις κ εμπειρία να σε βοηθήσουν ! Απλα πολλοί νέοι χρηςτες ποστάρουν και ρωτάνε τα ίδια κ ίδια .. Πράγμα που κουράζει γιατί αν κάτσουν και διαβάσουν προηγούμενα ποστ και συζητηςεις θα καλυφθούν πιστεύω !:weather_14::weather_14:
Comment

Comment