Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
    Θάνο σε ευχαριστώ πολύ !!!!
    Το μόνο κακό είναι ότι και σήμερα τα γενέθλια με διάβασμα τα πέρασα όλη μέρα σχεδόν, ευτυχώς βγήκα έξω εχθές!!

Πάνο σε ευχαριστώ, και πίστεψέ με θα πιάσει!
    Χρόνια πολλά και από μένα αγορίνα...ότι επιθυμείς και με Υγεία πάνω απ'όλα!!!!!
    Αντώνης....Κατερίνη....

Comment

• Έντονη η πτώση της θερμοκρασίας αφού έχουμε 7 βαθμούς στην Λάρισα, λογικά κανένα 2-3 θα πετύχουμε ενώ τα Γιάννενα έχουνε 5 και στα προάστια 2 βαθμούς, και ξαστεριά!

Αντώνη Thanks!! [να το πούμε και σε άλλη γλώσσα για να σπάσει η μονοτονία]
      Βασικά σε περίπτωση που μου ευχηθεί και κάποιος άλλος, του λέω από τώρα ευχαριστώ, thanks και σε όποια άλλη γλώσσα θέλετε [Γιακουτίας πχ] εκ των προτέρων, για να μην χρειάζεται να απαντώ κάθε φορά. Οι τυχεροί πρόλαβαν.
      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by Kateriniotis87 View Post

Γεια σου ρε πατριώτη Παναή...όλα καλά ρε φίλε??? Είδες τους 2 σταθμούς...ο ένας στην οδό Αγίου Δημητρίου βγάζει καλές μέγιστες πάντως,αλλά από ελάχιστες όχι και τόσο,επίσης μετράει τα χιλιοστά βροχής,αλλά δεν έχει για τον άνεμο...και ο άλλος gavardinas βγάζει καλές ελάχιστες,αλλά έχει πρόβλημα με τις μέγιστες γιατί πρέπει να χτυπάει ο ήλιος πάνω του και τέλος μετράει κανονικά τα χιλιοστά της βροχής και τον άνεμο...
        Αυτή την ώρα από το σταθμό μου στους 6,2°C και 72% υγρασία ενώ στους άλλους 2 σταθμούς,εδώ http://www.wunderground.com/personal...=I1105#history στους 7,1°C και 70% υγρασία και στον άλλον εδώ http://www.wunderground.com/personal...TERNI3#history στους 8,2°C και 66% υγρασία...τέλος στον Μακρύγιαλο στους 6,6°C και 66% υγρασία...
        Ολα μια χαρα φιλε Αντωνη! Οι σταθμοι και οι 2 οπως λες εχουν τα θεματακια τους και γενικα δεν τους πολυκοιταω να σου πω την αληθεια. Χρειαζεται μια πιο οργανωμενη προσπαθεια να μπει επιτελους ενας επισημος, σοβαρος και αξιοπιστος σταθμος στη πολη μας αλλα στις εποχες που ζουμε το οικονομικο ειναι ενα μεγαλο προβλημα και δεν υπαρχει και το απαραιτητο ενδιαφερον...
        Τελος παντων, η θερμοκρασια σε μικρη ανοδο παλι στους 5.8oC εδω τωρα με 73% υγρασια...

Comment

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά στον Μιχαήλ!
          Ιωάννινα σήμερα από την ΕΜΥ: Μέγιστη θερμοκρασία: 12,1 C Ελάχιστη θερμοκρασία: 4,7 C Μέση θερμοκρασία ημέρας: 7,5 C Μέση υγρασία: 90,9% Υετός: 0,4 mm.
          1,6 C τώρα με ξαστεριά και 97% υγρασία. Κρύο. Ο ήλιος μας έκανε ξανά την εμφάνιση του σήμερα.
          Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• 8 βαθμοι εδω...
            ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by kostaskb View Post
              Αυτές οι εσωτερικές είναι χωρίς θέρμανση;; Εγώ με θέρμανση χθες το απόγευμα πήγα στους 20-21 ενώ πριν είχα κοντά στους 17. Σήμερα χωρις θέρμανση έχω 18 αλλά με μέγιστη 20 έξω.
              Κωσταρά μου καλο βράδυ αγορινα. Ναι , θέρμανση μηδέν , τουλάχιστον οταν έγραφα τα νούμερα.
              Σήμερα άναψα το τζάκι, καθαρά για ατμόσφαιρα κ στο ρελαντί γιατι στολίσαμε κ τσίμπησε το σαλόνι. Τώρα έχω..
              Σαλόνι 22.9 ( το τζάκι έχει σβήσει εδω κ μια ώρα περίπου)
              Υπνοδωμάτιο 19.3

Νομίζω ότι ειναι κ θέμα μόνωσης, η πολυκατοικία έχει πολυ καλη κατασκευή απο ενημέρωση φίλου μηχανικού, είμαι 2ο όροφο αλλά σκέψου ότι δεν έχω ανάψει ακομα τον καυστήρα του καλοριφέρ μιας κ δεν μου έχει ζητήσει ακομα κανένας θέρμανση. !! Κ για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν τον ανάβω γιστι έχουμε μια ευκατάστατη Φοιτητρια που έχει το θερμοστάτη μόνιμα στους 23-24 κ ο καυστήρας δουλευει ακομα κ με 20-21 εξωτερική που το θεωρώ υπερβολή κ ειχα κ πολλα παράπονα απο άλλους τα προηγούμενα χρόνια.
              Εσωτερική 19-20-21 ( άντε 22) ειναι μια απόλυτα φυσιολογική για το σώμα εσωτερική διακύμανση για το χειμώνα ειδικά με χαμηλή υγρασία. Μπαίνεις κ κάτω απο το πάπλωμα το βράδυ , αλλιώς τι @@τα χειμώνα περνάς ..;

Καλά το 25 που ανέφερε ο τζούνιορ που έχει κ γενέθλια ( χρόνια πολλα Μιχαλακο) το θεωρώ ακραίο αλλά γούστα ειναι αυτα. Μπορεί ο άλλος να θέλει να κυκλοφορεί στο σπίτι με μποξεράκι κ να κοιμάται με σεντόνι.
              carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

• Γύρω στους 10 βαθμούς μέγιστη σήμερα στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων με το σταθμό Αλεξάν στην Ανατολή να καταγράφει μονοψήφια μέγιστη και σήμερα..

1,4 βαθμοί τώρα στα Γιάννενα...

Αρκετή ψύχρα σε ολόκληρο το νομό Ιωαννίνων με τη θερμοκρασία στους περισσότερους σταθμούς να είναι κάτω από τους 5 βαθμούς αυτή την ώρα...

Χρόνια πολλά Μιχαήλ! Πάντα γερός και δυνατός και να μας δίνεις προβλέψεις για τα Γιάννενα!
                Last edited by dimitris_ioannina; 29/11/2015, 11:50 PM.
                "Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• Originally posted by Ipokratios politia snow View Post
                  4,4 ελάχιστη
                  13 μέγιστη
                  6,5 τωρα

Βαριέμαι και να γραψω αναφορά φέτος... Χαλι...
                  Θερμοκραςιακα εννοείς ; Όχι σήμερα φαντάζομαι , μιλάς για τις προηγούμενες μερες μάλλον..γιατι χαλι το 6.5 στις 12 το βράδυ τέλη Νοέμβρη Αττική δεν το λες με τιποτα..εγω έχω σχεδόν 8 παραπάνω
                  Υπομονή ...υπομονή γιατι αν θυμάμαι καλά έρχονται πάλι ζεστούλες για λίγες μερες.
                  carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

• Originally posted by panos_katerini View Post
                    Ολα μια χαρα φιλε Αντωνη! Οι σταθμοι και οι 2 οπως λες εχουν τα θεματακια τους και γενικα δεν τους πολυκοιταω να σου πω την αληθεια. Χρειαζεται μια πιο οργανωμενη προσπαθεια να μπει επιτελους ενας επισημος, σοβαρος και αξιοπιστος σταθμος στη πολη μας αλλα στις εποχες που ζουμε το οικονομικο ειναι ενα μεγαλο προβλημα και δεν υπαρχει και το απαραιτητο ενδιαφερον...
                    Τελος παντων, η θερμοκρασια σε μικρη ανοδο παλι στους 5.8oc εδω τωρα με 73% υγρασια...

Έχεις δίκιο σε αυτό με τον σταθμό που πρέπει να στηθεί εδώ αλλά όπως είπες είναι το οικονομικό...εγώ έχω ξαναγράψει και άλλες φορές εδώ,αλλά τέλος πάντων...
                    Στους 5,1°c τώρα και 74% υγρασία...στους άλλους δύο 5,8°c με 78% υγρασία και στον άλλον 7,8°c με 67% υγρασία και στο Μακρύγιαλο στους 5,8°c και 69% υγρασία...
                    Καλό βράδυ από μένα.....
                    Αντώνης....Κατερίνη....

Comment

• Σίγουρα είναι και θέμα μόνωσης. Εμείς είμαστε και ταράτσα οπότε είμαστε αρκετά ευάλωτοι καιρικά, αλλά το σπίτι είναι κατασκευής 2000 και θεωρώ ότι θα έπρεπε να 'χει καλύτερη μόνωση... Σπίτια είναι, μια φορά τα φτιάχνεις και πρεπει να τα φτιάχνεις με τα καλύτερα υλικά, γιατί οι νέες γεννιές που θα μείνουν σε αυτά, μπορεί να μην έχουν ποτέ την οικονομική δυνατότητα να διορθώσουν κάτι στο υπάρχον λόγω της κρίσης που διανύουμε...

Βλέπω μεγάλη πτώση απόψε. 12,7c ενώ χθες ίδια ώρα είχαμε 16,5...

Comment

• πρωτη μονοψηφια μεγιστη 9.6 για την σεαζον(νομιζω) στην θεσσαλονικη και συγκεκριμενα στο ωραιοκαστρο,ενω γενικα η θερμοκρασια ακομα και στο κεντρο δεν ξεπερασε τους 12 βαθμους,στους 6 βαθμους η θερμοκρασια αυτην την στιγμη στην πολη,ενω το φιλυρο εχει απο τωρα 2.8 βαθμους,η αισθηση παντως ολη την μερα τουλαχιστον 3 βαθμους κατω λογω του ισχυρου βορια..
                        δεν θα σπασει με 5αρακι....

Comment

• Στους 12.1c εδω,και εχει μελλον μεχρι το πρωι.Δεν αποκλειεται και η πρωτη μονοψηφια.
                          Την ιδια ωρα η Παρνηθα ειναι στους 2.0c και στη κορυφη της αναμενεται η 1η αρνητικη μεχρι το πρωι.Ισως και στα 1230μ που ειναι ο σταθμος.
                          Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                          http://gr-news-365.blogspot.gr/
                          http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Μελίσσια σχεδόν ξαστεριά και με φεγγάρι έξω...9,5οc με 67% υγρασία...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Κατά διαστήματα ισχυρή βροχή την τελευταία ώρα εδώ στα ανατολικά του Ηρακλείου,ο κοντινότερος davis έχει γράψει μέχρι στιγμής 16mm
                              Μετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/

Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/

Comment

• Καλημέρα, ελάχιστη 4 βαθμοί στην Λάρισα με ξαστεριά.
                                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                                Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Working...
                                X