Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αγαπητε μου μιχαηλ( χρονια σου πολλα επισης) αν ειναι για δεκα ημερες να τη κανω την υπομονη..Εδω διαβαζω για μεχρι αρχες δεκεμβρη και συφιλιαζομαι

Comment

• Originally posted by antipathitikos View Post
      Αγαπητε μου μιχαηλ( χρονια σου πολλα επισης) αν ειναι για δεκα ημερες να τη κανω την υπομονη..Εδω διαβαζω για μεχρι αρχες δεκεμβρη και συφιλιαζομαι
      Εγώ προσωπικά έχω ήδη κουραστεί, και όπως είπα 10 μέρες.. στην καλύτερη περίπτωση δυστυχώς. Εδώ πάντως αν εξαιρέσει κανείς την θερμοκρασία, θυμίζει Ιούλιο, αλλά ακόμα και το καλοκαίρι, είχαμε περισσότερες βροχές από ότι αυτόν τον καιρό.

Υ.Γ Thanks again!
      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• η αριδαία ο πιο ζεστός σταθμός στην ελλάδα αυτή την ώρα με σχεδόν 20 βαθμούς(19.7 για την ακρίβεια). φοβερό το τι γίνεται εκεί με τους ανέμους κλπ. αύριο το πρωί κάλλιστα ο ίδιος σταθμός μπορεί να είναι στο τοπ10 των χαμηλότερων θερμοκρασιών.

στη θεσσαλονίκη από την άλλη σήμερα μαλάκωσε αρκετά ο καιρός,ακόμα και τώρα το βράδυ. 16.6 δίνει το κέντρο,16 έλεγε σε ένα φαρμακείο δίπλα στο σπίτι μου,πριν λίγο που γύρισα από παραλία. τις προηγούμενες μέρες 15-16 βαθμούς έδειχνε το ίδιο θερμότερο στις 6.30-7 το απόγευμα όταν κατέβαινα για μπάσκετ. από αύριο ακόμα παραπάνω
        μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
          Εγώ προσωπικά έχω ήδη κουραστεί, και όπως είπα 10 μέρες.. στην καλύτερη περίπτωση δυστυχώς. Εδώ πάντως αν εξαιρέσει κανείς την θερμοκρασία, θυμίζει Ιούλιο, αλλά ακόμα και το καλοκαίρι, είχαμε περισσότερες βροχές από ότι αυτόν τον καιρό.

Υ.Γ Thanks again!
          Πάντως με όσους μιλάω από Γιάννενα μου γκρινιάζουν για το ψοφόκρυο π κάνει τα βράδια και το πρωί, τις ομίχλες και για την κάπνα-τζακίλα-αιθαλομίχλη π έχει γ@μήσει το σύμπαν και φέτος στο λεκανοπέδιο... Το μεσημέρι βέβαια είναι Απριλο-Μάης... Όσο για τον υετό, ΤΡΑΓΩΔΙΑ, θα βγεί λιγότερος από Ιουλίου κ Αυγούστου.. Ελπίζω σε ρεφάρισμα το χειμώνα, οπότε χαλάλι του...

Το 2011 π ο Νοέμβρης έφυγε με 15mm υετού στα Γιάννενα και 25 μέρες παγετού, ο Δεκέμβρης είχε 300mm, αρκετά χιόνια στο νομό και παρ' ολίγον και μέσα στην πόλη..
          "Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• Originally posted by dimitris_ioannina View Post
            Πάντως με όσους μιλάω από Γιάννενα μου γκρινιάζουν για το ψοφόκρυο π κάνει τα βράδια και το πρωί, τις ομίχλες και για την κάπνα-τζακίλα-αιθαλομίχλη π έχει γ@μήσει το σύμπαν και φέτος στο λεκανοπέδιο... Το μεσημέρι βέβαια είναι Απριλο-Μάης... Όσο για τον υετό, ΤΡΑΓΩΔΙΑ, θα βγεί λιγότερος από Ιουλίου κ Αυγούστου.. Ελπίζω σε ρεφάρισμα το χειμώνα, οπότε χαλάλι του...

Το 2011 π ο Νοέμβρης έφυγε με 15mm υετού στα Γιάννενα και 25 μέρες παγετού, ο Δεκέμβρης είχε 300mm, αρκετά χιόνια στο νομό και παρ' ολίγον και μέσα στην πόλη..
            Η αναστροφή η αλήθεια είναι ότι δεν παλεύεται και όντως βρωμάει μέχρι και στο πανεπιστήμιο λίγο καπνίλα που συνήθως εμείς δεν έχουμε τέτοια προβλήματα εδώ επειδή απέχουμε από κατοικημένες περιοχές κάτι χιλιόμετρα. Αρκετές ώρες όμως από αργά το πρωί μέχρι απόγευμα κάνει ζέστη ρε συ και ο κ***ήλιος βαράει άσχημα και σε ζεσταίνει πιο πολύ αν κάτσεις κάτω του. Προτιμώ πιο balanced καταστάσεις. Μακάρι η συνέχεια να είναι σαν του 2011-2012.

Ιωάννινα σήμερα από την ΕΜΥ: Μέγιστη θερμοκρασία: 18,8 C (πώς και το έπαθε και δεν πήγε 20 απορώ) Ελάχιστη θερμοκρασία: -1,4 C Μέση θερμοκρασία ημέρας από 8 UTC: 7,6 C Μέση υγρασία: 80%
            Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Δυστυχώς ούτε ομίχλη δεν έχει, αλλά αιθαλομίχλη. βρομάει ο τόπος έξω. Εγώ και λίγοι ακόμα παίζει να χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ή πετρέλαιο.. Κάθε μέρα παγετό έχει, ενώ το μεσημέρι ένας φυσιολογικός άνθρωπός μπορεί να φορέσει και κοντομάνικο. Το θερμοκρασιακό εύρος καθημερινά ξεπερνάει το 20 βαθμούς, φτάνει τους 25.
              Επιπλέον δεν υπάρχει σύννεφο για δείγμα...
              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

• Χρόνια πολλά κιόλας ρε Μιχαήλ! Πάντα γερός κ δυνατός!
                "Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• Η θερμή εισβολή είναι γεγονός ακόμα και τη νύχτα πλέον.....με το ζόρι πέσαμε στους 12,6 βαθμούς λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα...τη στιγμή που τις προηγούμενες νύχτες ανάλογες ώρες είχαμε το πολύ 6 βαθμούς....
                  Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                  http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                  Κάμερες Μακροχωρίου:
                  http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                  http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

Χρόνια πολλά κιόλας ρε Μιχαήλ! Πάντα γερός κ δυνατός!
                    Ευχαριστώ! Θα είμαι γερός μην ανησυχείς, το μελλοντικό μου έργο με καλεί, για να αποφεύγουμε τέτοιες καταστάσεις!
                    Βέβαια θα πάρω και μια μικρή βοήθεια από τον Tesla

Comment

• Η αλήθεια είναι ότι κοιτώντας τα δεδομένα του σταθμού της Αγ. Κυριακής, που είναι σχεδόν ίδια με του σταθμού των Ιωαννίνων, για το Νοέμβριο του 11 παρατηρώ ότι τότε οι μέγιστες ήταν κομπλέ.. Καμία σχέση με το φετινό χάλι... Τις περισσότερες μέρες τότε οι ελάχιστες ήταν γύρω στους -6 με -7 και οι μέγιστες γύρω στους 11 με 12.. Μια χαρά δλδ... Τεσπα ελπίζω να τελειώσει σύντομα αυτό το μαρτύριο της λιακάδας...

Comment

• οι μεγιστες και οι ελαχιστες θερμοκρασιες στον βολο απο 3/11.....λες και κανανε κοπυ πειστ ειναι σχεδον
                        3/11----> 7,7-20,0
                        4/11---->8-19,4
                        5/11---->8,5-19,6
                        6/11---->8,4-19,2
                        7/11---->9,4-19,1
                        8/11---->8,8-19,8
                        2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D

Comment

• όπως είχα πει πριν καν μπει ο νοέμβρης,πάντα σε αντικυκλωνικές περιόδους το χειμώνα(ο νοέμβρης είναι στα πρόθυρα του χειμώνα εξάλλου) οι μήνες φεύγουν κάτω από τα κλιματικά. η ζέστη για την εποχή τα μεσημέρια είναι υπαρκτή φυσικά,αλλά πλέον οι ελάχιστες είναι αυτές που καθορίζουν τις μέσες τιμές και όχι οι μέγιστες(όπως το καλοκαίρι που έχουμε 4-5 ώρες παραπάνω ήλιο και στις 20.00 που γίνεται η μία από τις 3 μετρήσεις για τη μέση ημερήσια,έχουμε ακόμα ήλιο,ενώ τώρα οι αναστροφές είναι ήδη παρούσες για 2-3 ώρες(νυχτώνει από τις 6 και από τις 5 ήδη είναι σούρουπο)
                          μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• ’νοδο παρουσίασαν οι ελάχιστες, αφού η ελάχιστη στα Γιάννενα ήταν 4.3 βαθμοί και στην Λάρισα λίγο κάτω από τους 7...

Comment

• Κίτρινο έως ελαφρώς πορτοκαλί το μετάρ στις θερμοκρασίες...

Comment

• 25,6 βαθμοί εδώ στο Μακροχώρι πριν λίγο και ίσως να μην είναι αυτη η μέγιστη της ημέρας..με κοντομάνικα κανονικά έξω όλοι....η λέξη άνοιξη πλέον είναι λίγη..μπορούμε να μιλάμε για καλοκαίρι.....
                                Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                                http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                                Κάμερες Μακροχωρίου:
                                http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                                http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

Working...
                                X