Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλημέρα, χαμηλά νέφη στα Γιάννενα, πυκνή ομίχλη στην Λάρισα!
    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
    Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Μιχαηλ σβησε μην...

Comment

• Χιονισμενο το Βερμιο πανω απο τα 1800-1850 μετρα σημερα το πρωι στης 7 .

Comment

• 20,7c και 61% υγρασία σύμφωνα με το σταθμό. Η αίσθηση είναι σίγουρα πιο κάτω.

Ελάχιστη 15

Comment

• Μετά απο 31 μέρες χωρίς καθόλου βροχή εδώ στο Ηράκλειο κατάφερε να βρέξει χθές λίγο και να σταματήσει το σερί χωρίς καθόλου βροχή,βέβαια τα 2 χιλιοστά που έπεσαν κατά μέσο όρο στην πόλη δεν σώζουν την κατάσταση και έτσι ο φετινός Νοέμβρης είναι ο πιο άθλιος που θυμάμαι ποτέ !
            Μετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/

Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/

Comment

• Originally posted by giannis.mar
              Ανοιγω εγω το θεμα, μιας και ειναι ο αγαπημενος μου μηνας (συν το οτι ειναι ο μηνας των γενεθλιων μου). Ελπιζω να ειμαι γουρλης! Καλες αναφορες να εχουμε, και μακαρι να επαληθευτει η προβλεψη του cfs για εναν Νοεμβρη απο τα... παλια!!!
              Γκουχου γκουχου γκουχου 😜😱😮

Comment

• Originally posted by giannis.mar View Post
                Γκουχου γκουχου γκουχου 
                Και εγώ την ίδια τύχη είχα χαχαχαχαχαχα...
                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                  Και εγώ την ίδια τύχη είχα χαχαχαχαχαχα...
                  Καημενο κι εσυ... 😀

Comment

• Εναλλαγες συννεφιας και καποιων διαστηματων ηλιοφανειας ειχαμε σημερα στη Κατερινη με τη θερμοκρασια να κυμαινεται απο 8.3 εως 15.9 βαθμους συμφωνα με το σταθμο μου, ενω επιτελους φανηκε και ο Ολυμπος αξιοπρεπως χιονισμενος...
                    Αυτη την ωρα επικρατει σπασμενη συννεφια (που λογικα οσο περναει η ωρα θα πυκνωνει) με 12.4 βαθμους και 83% υγρασια...

Comment

• Χθες το βράδυ έβρεξε και στη Λήμνο. Στη Μύρινα είχαμε σύνολο 7,2mm μόλις. Κατά τα μεσάνυχτα πάντως σημειώθηκε ισχυρή βροχόπτωση με 9 bf νοτιά! Θύμιζε τυφώνα το φαινόμενο.
                      Η ιδιαιτέρως έντονη βροχή κράτησε μόνο 5-10 λεπτά, ειδάλλως θα είχαμε σίγουρα πλημμύρες. Εγώ βέβαια, ως φανατικός καιρόφιλος, δε χάρηκα με τη μικρή διάρκεια της βροχής...

Comment

• Ιωάννινα σήμερα από την ΕΜΥ: Μέγιστη θερμοκρασία: 11,5 C Ελάχιστη θερμοκρασία: 6,3 C Μέση θερμοκρασία ημέρας από 8 UTC: 8,6 C Μέση υγρασία: 89,7% Υετός: 7 mm Ώρες ηλιοφάνειας: 0. Σήμερα παιδιά ένιωθα αρκετό κρύο (νύσταζα βέβαια οπότε κρύωνα και πιο εύκολα αλλά η αίσθηση ήταν σουβλερή). 8,2 C τώρα με 98% υγρασία και ψιχάλες.
                        Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Τα σημαντικότερα ύψη υετού 10mm> χθές (26/11) στην Κρήτη απο σταθμούς του Ε.Α.Α. αλλά και ιδιωτικών φορέων:

Έλος Χανίων 46,2mm
                          Δρυμός Σαμαριάς Χανίων 44,6mm
                          Σέμπρωνας Χανίων 25,0mm
                          Φουρφουράς Ρεθύμνης 21,4mm
                          Σελάκανο Λασιθίου 20,4mm
                          Σπήλι Ρεθύμνης 19,8mm
                          Πετροκεφάλι (Μοίρες) Ηρακλείου 18,4mm
                          ’γιος Ιωάννης Σφακίων Χανίων 16,8mm
                          Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου 15,8mm
                          Ασκύφου Χανίων 15,8mm
                          Φράγμα Ποταμών Ρεθύμνης 13,4mm
                          Φαλάσαρνα Χανίων 13,0mm
                          Λέντας Ηρακλείου 12,6mm
                          Ιεράπετρα Λασιθίου 10,8mm
                          Βαγιονιά Ηρακλείου 10,2mm
                          Μεσοχωριό Ηρακλείου 10,2mm

Πηγή: http://penteli.meteo.gr/stations/chania/Crete.htm ---- http://meteokrites.gr/stations.php
                          Μετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/

Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/

Comment

• Ψιλοχαμούλης την τελευταία ώρα στην Ξάνθη με μεγάλες ραγδαιότητες (150μμ/ωρα) ηλεκτρικα, αέρα και 4 βαθμούς πτώση της θερμοκρασίας. Έβρεχε κατά περιόδους έντονα απ το πρωί, με αποτέλεσμα συνολικά ως τώρα 56μμ η ημέρα και 93 μμ η κακοκαιρία από χθες...not bad!

Comment

• Ιωάννινα σήμερα από την ΕΜΥ: Μέγιστη θερμοκρασία: 10,7 C Ελάχιστη θερμοκρασία: 7,5 C Μέση θερμοκρασία ημέρας (8 UTC): 8,4 C Μέση υγρασία: 94,6% Υετός: 46 mm Ώρες ηλιοφάνειας: 0. Πάλι αρκετά ψυχρή μέρα που θυμίζει τυπική ημέρα χειμώνα στα Ιωάννινα με πολλή υγρασία, βαριά συννεφιά, ασταμάτητη βροχή και πολύ έντονη ψύχρα. ’ντε το χειμώνα συνήθως είναι ένα κλικ πιο κρύα. Καλά είμαστε. Έπεσε αρκετό νερό τις τελευταίες μέρες Στο ΕΑΑ ξεπέρασε τα 200 mm. Βέβαια αυτό είναι καθαρά λόγω έντονων φαινομένων σε λίγες μέρες. Δηλαδή στους χάρτες και στα στατιστικά θα φανεί βροχερός ο μήνας αλλά βροχερή αίσθηση δεν είχε. 6,8 C τώρα με ψιχάλες και 98% υγρασία.
                              Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
                                Ιωάννινα σήμερα από την ΕΜΥ: Μέγιστη θερμοκρασία: 10,7 C Ελάχιστη θερμοκρασία: 7,5 C Μέση θερμοκρασία ημέρας (8 UTC): 8,4 C Μέση υγρασία: 94,6% Υετός: 46 mm Ώρες ηλιοφάνειας: 0. Πάλι αρκετά ψυχρή μέρα που θυμίζει τυπική ημέρα χειμώνα στα Ιωάννινα με πολλή υγρασία, βαριά συννεφιά, ασταμάτητη βροχή και πολύ έντονη ψύχρα. ’ντε το χειμώνα συνήθως είναι ένα κλικ πιο κρύα. Καλά είμαστε. Έπεσε αρκετό νερό τις τελευταίες μέρες Στο ΕΑΑ ξεπέρασε τα 200 mm. Βέβαια αυτό είναι καθαρά λόγω έντονων φαινομένων σε λίγες μέρες. Δηλαδή στους χάρτες και στα στατιστικά θα φανεί βροχερός ο μήνας αλλά βροχερή αίσθηση δεν είχε. 6,8 C τώρα με ψιχάλες και 98% υγρασία.
                                Καλως τονε κι αργησε 😜

Comment

Working...
                                X