μαυρη μαυριλη πλακωσε στα νοτια
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ 20/09 - 24/09
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Δεν ξημέρωσε σήμερα στον Πειραιά.... Με αναμμένα φώτα είμαστε στο σπίτι... Πολύ δυνατός αέρας, φοβερή μαυρίλα και βροχή μόλις άρχισε... Η δροσιά απίστευτη...
Σαν ψέμα μου φαίνεται!! Καλό Φθινόπωρο και επίσημα!"Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης
Comment
-
χαχαχαχα Σάκη ενδιαφέρον το τέρας? Αν μπορείς βγάλε και εσύ φώτο!Originally posted by sakis13 View PostΕρχεται το τελος...
Κάνω έκκληση σε όλους όμως!Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Συννεφιά στην Λάρισα επικρατεί πλέον, τίποτα το διαιίτερο.
Αλλά αυτή την στιγμή εγώ βλέπω καμερες Αθήνας...
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
Wheathermaniac παρε 2!!
20150921_095642.jpg20150921_095626.jpgΤωρα η μαυριλα εχει επεκταθει σαν κιτρινιλα να το πω σε ολο τον Διονυσιοτικο ουρανο! Πολυ ωραιο.. (και εριξε και 5 λεπτα χαλαζι και σταματησε τωρα
)
Αχ χειμωνιασε!:weather_23:
Comment
-
Τέλεια Σάκη! Οκλαχόμα δεν είπαμε, Οκλαχόμα έχουμε! Απόλαυσέ το!!!Originally posted by sakis13 View PostΜιχαηλ εβγαλε wall..Χρονια εχω να δω τετοια μαυριλα...ερχεται το τελος....φωτογραφιες μαζεμενες μετα το τελος της κακοκαιριας φιλαρακι...
ευχαριστώ για τις φώτο Γιάννη!Originally posted by Giannistsrb View PostWheathermaniac παρε 2!!
[ATTACH=CONFIG]11548[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]11549[/ATTACH]Τωρα η μαυριλα εχει επεκταθει σαν κιτρινιλα να το πω σε ολο τον Διονυσιοτικο ουρανο! Πολυ ωραιο.. (και εριξε και 5 λεπτα χαλαζι και σταματησε τωρα
)Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment

Comment