Δεν είναι μόνο αν έκανε έναν καλο χειμώνα στα προσήνεμα κανονικότητα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μετεωρολόγοι: Βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη σημαντικές αλλαγές στο κλιματικό σύστημα(Xalazi.gr
Collapse
X
-
Οπως στην Αμερικη ειχε 15-20 κατω απο τα κλιματικα, ετσι και στη Μοσχα ειχε 15-20 πανω απο τα κλιματικα..Originally posted by Κωστας. View PostΓενικα στα βορεια μερη παθαινουν τις τελευταίες χρονιες σοκ απ τις εξαιρετικα ψηλες θερμοκρασίες. Εκει καταλαβαινουν περισσότερο τι παιζει. Στην Αιγυπτο και στο Λιβανο παντα εκανε ζεστη οπότε δεν το νιώθουν και πολυ. Αλλα η Μοσχα πχ εχει πάθει τα τέλευταια 10 χρόνια κατι θερκοκρασιακα πατατρακ που πιθανως οι Μοσκοβιτες να μη πιστεύουν αυτα που ζουν. Κι αναφερομαι και στο τρελο καυσωνα ενα απ τα προηγούμενα καλοκαίρια αλλα και κατι φθινόπωρα και χειμώνες οπου η θερμοκρασία εμενε μέχρι αρχες Δεκεμβριου 15-20 βαθμους πανω απ τα κλιματικα.
Εγω προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει και μια βαση! Δηλαδη δεν το συνδεω με κλιματικη αλλαγη, αλλα με τα χρονια... Πχ μπορει το 1925(λεμε τωρα) να ηταν παλι 15-20 βαθμους πανω απο τα κλιματικα ή και το 1400 λεμε τωρα δηλαδη..
Οσο ναναι ομως τωρα πια μπορει και να οφειλεται σε κλιματικη αλλαγη!! Δεν ξερω δλδ.. Εγω πιστευω δλδ οτι σε 20 χρονια θα τυχει να μιλαμε για την πιο ψυχρη δεκατια(πχ παλι)για την Ευρωπη-Ελλαδα κτλ...Αχ χειμωνιασε!:weather_23:
Comment
-
Και τα στοιχεία στη Δ.Στερεά τα ίδια μου δείχνουν...άλλο τι θέλουμε ή τι αισθανόμαστε εμείς κι άλλο τι είναι στην πράξη κανονικά...μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που θέλουν καλοκαίρι με μέγιστες έως 20-22οc το πολύ...οκ όπως νοιώθει ο καθένας...ο καιρός στην Ελλάδα είναι θαυμάσιος τα τελευταια 2 χρόνια...Originally posted by alkis serres View PostΔεν είναι μόνο αν έκανε έναν καλο χειμώνα στα προσήνεμα κανονικότητα.
Στο Αγρίνιο πχ μου λέγανε που είναι το καλοκαίρι που λέγατε ότι θα είναι καυτό με καύσωνες κλπ...
Μήπως να θυμηθώ τι έκανε στην Κρήτη πριν 3-4 χρόνια και πίσω?...με σκόνες και 40άρια!!!Last edited by beach-snow; 17/09/2015, 09:35 PM.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Με συγχωρείς αλλά δεν ήταν φυσιολογικό καλοκαίρι. Δεν είναι φυσιολογικό τα Γιάννενα να έχουν 34 c μέση μέγιστη. Ούτε και οι Σέρρες, Βέροια, Κιλκις, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Φλώρινα, Κομοτηνή, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδιτσα, Κερκυρα και ενα σωρο άλλες περιοχές φέτος.Και βέβαια δεν μιλάμε μόνο για φέτος. Τέτοια παρόμοια καλοκαίρια ζήσαμε τα τελευταία 10 χρόνια 3. ’ρα έχει ανέβει η συχνότητα από ότι παλιότερα.Originally posted by beach-snow View PostΚαι τα στοιχεία στη Δ.Στερεά τα ίδια μου δείχνουν...άλλο τι θέλουμε ή τι αισθανόμαστε εμείς κι άλλο τι είναι στην πράξη κανονικά...μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που θέλουν καλοκαίρι με μέγιστες έως 20-22οc το πολύ...οκ όπως νοιώθει ο καθένας...ο καιρός στην Ελλάδα είναι θαυμάσιος τα τελευταια 2 χρόνια...
Στο Αγρίνιο πχ μου λέγανε που είναι το καλοκαίρι που λέγατε ότι θα είναι καυτό με καύσωνες κλπ...Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
Ε ναι οι θερμοκρασίες όλο το Σεπτέμβρη θα ήταν ιδανικές για Ιούλη αν κρίνεις από τα κλιματικά του.Originally posted by Gianniwtis View PostΣυμφωνω με τον Αλκη..Ακομα μας τυρραναει το καλοκαιρι φετος..Αν δεν μας εκανε καθημερινες καταιγιδες για 10 μερες τον Αυγουστο θα ηταν πολυ κακο καλοκαιρι εδω..Το περσινο ναι..Εκεινο ηταν απολαυση!Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
σαν της Στερεας ναι...γιατι αν ειχες το καλοκαιρι που ειχαν τα Γιαννενα οπως λεει και ο φιλος για τα δεδομενα τους δεν θα το ευχοσουνα.οι ντοπιοι της Αμφικλειας μου λενε οτι δεν θυμουνται ξανα το ποταμι με νερο 15 Σεπτεμβρη!!αυτο δεν νομιζω να ειναι κανονικοτητα,ουτε 200mm μεσα στον καμπο Ιουνιο μηνα!Originally posted by beach-snow View PostΜακάρι να ήταν τα περισσότερα καλοκαίρια σαν το φετινό και το περυσινό...
Comment
-
Ναι, ολοκληρη η παγκοσμια επιστημονικη κοινοτητα, η ΕΜΥ το ΕΑΑ, ο Ζιακο, ο Ζερεφος, ολοι εξυπηρετουν συμφεροντα η απλως κανουν λαθος. Αναρωτιεμαι αν πηγαιναν οι top μερομηναδες και ζητουσαν να κανουν μια παρουσιαση σε ενα συνεδριο φυσικης η μετεωρολογιας τι θα γινοταν. Τους φανταζομαι να λενε οτι παρατηρησαν τις μελισσες στα Τρικαλα Κορινθιας να ζουζουνιζουν στο 3ο μελισσι δεξια και τους ασβους να ξυνουν την πλατη τους κατω απο ενα πευκο την ωρα που ενα συννεφο καλυπτει την κορυφη της Ζηρειας. Τρελο γελιο... Ελεος πια με την απαξιωση του επιστημονικου κοσμου.
Comment
-
Originally posted by Giannistsrb View PostΟπως στην Αμερικη ειχε 15-20 κατω απο τα κλιματικα, ετσι και στη Μοσχα ειχε 15-20 πανω απο τα κλιματικα..
Εγω προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει και μια βαση! Δηλαδη δεν το συνδεω με κλιματικη αλλαγη, αλλα με τα χρονια... Πχ μπορει το 1925(λεμε τωρα) να ηταν παλι 15-20 βαθμους πανω απο τα κλιματικα ή και το 1400 λεμε τωρα δηλαδη..
Οσο ναναι ομως τωρα πια μπορει και να οφειλεται σε κλιματικη αλλαγη!! Δεν ξερω δλδ.. Εγω πιστευω δλδ οτι σε 20 χρονια θα τυχει να μιλαμε για την πιο ψυχρη δεκατια(πχ παλι)για την Ευρωπη-Ελλαδα κτλ...
Δεν παει ετσι.Η περιοχη της Αμερικης που εχει κανει 10 βαθμους κατω απ τα κλιματικα ειναι ενα μικρο κομματακι το χαρτη.Για καποιο λογο εχουμε δει βαρεις χειμωνες στην ανατολικη ακτη των ΗΠΑ.Αλλα η υπολοιπη χωρα δεν ειχε τετοια κρυα.
Comment
-
Που κολλάει ρε φίλε όλες αυτές οι ασχετοσύνες που λες?...που είδες όλα αυτά που αναφέρεις? ποιός απαξιώνει τον επιστημονικό κόσμο?...και τι σχέση έχουν τα μερομήνια εδώ και γιατί ειρωνεύεσαι? Γνώμες καταθέτουμε και ο καθείς μπορεί αν έχει διαφορετική άποψη που είναι σεβαστή...Κατάλαβες τι συζητάμε ή μπα...Originally posted by menidi View PostΝαι, ολοκληρη η παγκοσμια επιστημονικη κοινοτητα, η ΕΜΥ το ΕΑΑ, ο Ζιακο, ο Ζερεφος, ολοι εξυπηρετουν συμφεροντα η απλως κανουν λαθος. Αναρωτιεμαι αν πηγαιναν οι top μερομηναδες και ζητουσαν να κανουν μια παρουσιαση σε ενα συνεδριο φυσικης η μετεωρολογιας τι θα γινοταν. Τους φανταζομαι να λενε οτι παρατηρησαν τις μελισσες στα Τρικαλα Κορινθιας να ζουζουνιζουν στο 3ο μελισσι δεξια και τους ασβους να ξυνουν την πλατη τους κατω απο ενα πευκο την ωρα που ενα συννεφο καλυπτει την κορυφη της Ζηρειας. Τρελο γελιο... Ελεος πια με την απαξιωση του επιστημονικου κοσμου.
Παμε καλά? Η απλά ο έχων τη μυγα...Last edited by beach-snow; 17/09/2015, 10:31 PM.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Ναι. Το Vancouver ας πούμε φέτος είδε λουλούδια ανθισμένα από Γενάρη μήνα σε πληροφορώ θυμάμαι φωτογραφίες που πόσταρε ένα παιδί σε ξένο φόρουμ και μιλούσε για ασυνήθιστο φαινόμενο.Originally posted by Κωστας. View PostΔεν παει ετσι.Η περιοχη της Αμερικης που εχει κανει 10 βαθμους κατω απ τα κλιματικα ειναι ενα μικρο κομματακι το χαρτη.Για καποιο λογο εχουμε δει βαρεις χειμωνες στην ανατολικη ακτη των ΗΠΑ.Αλλα η υπολοιπη χωρα δεν ειχε τετοια κρυα.Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
Εσυ απαξιωνεις την επιστημη φιλε μου και εχεις σε εκτιμηση του ελαχιστους που δεν βλεπουν θερμανση. Πηγαινε στην 1η σελιδα να δεις τι γραφεις, και οχι μονο εκει. Και μας εχεις υποχρεωσει ντε και καλα να φοβομαστε να πουμε κατι για την υπερθερμανση και για τα... μερομηνια επειδη εισαι και καλα "παλιος" στο φορουμ.Δεν θα συνεχισω στο μονοπατι των χαρακτηρισμων σου περι ασχετοσυνης.Originally posted by beach-snow View PostΠου κολλάει ρε φίλε όλες αυτές οι ασχετοσύνες που λες?...που είδες όλα αυτά που αναφέρεις? ποιός απαξιώνει τον επιστημονικό κόσμο?...και τι σχέση έχουν τα μερομήνια εδώ και γιατί ειρωνεύεσαι? Γνώμες καταθέτουμε και ο καθείς μπορεί αν έχει διαφορετική άποψη που είναι σεβαστή...Κατάλαβες τι συζητάμε ή μπα...
Παμε καλά? Η απλά ο έχων τη μυγα...
Comment

Comment