Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πολιτικη θεματολογια. Μερος 7ο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Απίστευτα ψέματα από τον υπουργό Δικαιοσύνης - Ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων Πανούση
    Πάνος Λάμπρου: Συμβουλεύει τον υπουργό, συνοδεύει τον Τσίπρα, συνομιλεί με τρομοκράτες

Έκθετος ο Παρασκευόπουλος - Το πρωί ο υπουργός έλεγε ότι ο Πάνος Λάμπρου δεν είναι πλέον μετακλητός υπάλληλος - Αφού αποκαλύφθηκε ότι ήταν μαζί με τον Αλ.Τσίπρα στις φυλακές Διαβατών ο υπουργός Δικαιοσύνης λέει ότι ο κ. Λάμπρου εργάζεται αμισθί και εμμέσως κάνει λόγο για πολιτικοφιλικούς δεσμούς, με την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης

η συνέχεια:http://www.protothema.gr/politics/ar...u-dikaiosunis/

Comment

• Originally posted by gakhun View Post
      Μιχαήλ, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου...έστω και δύο τρεις ημέρες καθυστερημένα.
      Ευχαριστώ Γιώργο!

Originally posted by Alkis Serres View Post
      Μιχαήλ και εγώ σκέφτομαι σοβαρά να φύγω μόνος μου έξω. Αλλά να σε πω κάτι; Δεν λυπάμαι καθόλου. Αντίθετα χαίρομαι γιατί εδώ δεν με κρατάει κάτι πέρα από πρόσωπα. Δεν μ' αρέσει σαν χώρα η Ελλάδα. Πέρα από τοπίο δεν έχει να προσφέρει κάτι. Έχει σταματήσει να προσφέρει στον κόσμο από την ελληνιστική εποχή. Έπειτα όλο προβλήματα είναι και υφέσεις.
      Καλημέρα πρώτα από όλα! Κοίτα και εγώ για αυτούς τους λόγους δεν μου πολυαρέσει που φεύγω. Θα υπάρχει σίγουρα μια νοσταλγία για το μέρος που ζούσα στην Λάρισα, και φυσικά οι συγγενείς μας. Τουλάχιστον εδώ εμείς θα φύγουμε όλοι, και όχι μόνος μου.
      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Δεν περνά ο ΦΑΣΙΣΜΌΣ
        ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΟΣ της ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ για πάντα..
        κρατα γερα ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ
        ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ....
        http://fimotro.blogspot.gr/2015/11/blog-post_377.html

Comment

• Originally posted by gakhun View Post
          Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το λαό σε μαζική συμμετοχή στην γενική απεργία

«Οι αγώνες απέναντι στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές συνεχίζονται ακόμα πιο δυναμικά»

http://www.newsbeast.gr/politiki/art...geniki-apergia

Ο Σφύριζα καλεί το λαό να αγωνιστεί, ενάντια στις πολιτικές που εφαρμόζει ο... Σφύριζα.

χαχαχαχαχαχαχα

Το Παρατηρητήριο
          Συμπαράσταση του πρωθυπουργού στην απεργία ΣΥΡΙΖΑ, με το δυνατό του όπλο: κατάληψη στο Μαξίμου.

https://www.facebook.com/30483221298...type=3&theater
          χαχαχα σημερα πρεπει να μπεις σεην σελιδα του ΣΥΡΙΖΑ στο fb!!!μην το χασεις....επισημα καλει ολο τον κοσμο σε συγκεντρωση κ συμμετοχη στην απεργια κατα των κυβερνητικων μετρων!!!!!χαχαχααχαχαχχααχχαχχαχ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ!!!!κ πρεπει να διαβασεις τα σχολια.....θα κλαις απο το κραξιμο που πεφτει
          carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

• Συγνωμη που θα φερω νοτα αντιδρασης σε αυτα που αναφερθηκαν, αλλα ωραιο το εξω αλλα ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα επειδη εχουμε αχρηστους πολιτικους...
            Οποιος εχει ζησει εξω καταλαβαινει τι θελω να πω..Ειναι ευκολο το εξω ΜΟΝΟ αν φυγεις πολυ νεος, αν μιλαμε να φυγεις για παντα ετσι.....? Ν μιλαμε για 1-2 αντε 3 χρονια , τοτε δεν τιθεται θεμα συζητησης..Αλλα για παντα, αλλαζει το πραγμα μαγκες..ευκολα στα λογια αλλα θελει πολλες προυποθεσεις.

Οπως εχω ξαναγραψει σεβομαι απολυτα οποιον φευγει για ν αναζητησει ενα καλυτερο μελλον για αυτον (επαγγελματικο, οικονομικο κοκ) κ την οικογενεια του..
            Αλλα αλλο αυτο κ αλλο οτι η Ελλαδα ειναι χαβουζα..ΔΕν θελω να κατσω να μπω σε λεπτομερεις γιατι ειναι απολυτα υποκειμενικα ολα που θα αναφερω. Και εγω, αν τεθει οποιαδηποτε στιγμη βιοποριστικο θεμα , θα την κοπαναγα ΧΘΕΣ, ουτε καν αυριο, αλλα παντα με το σκεπτικο να παω για λιγο κ για λογους καθαρα οικονομικους.Να παω πχ στα 42 στη Γαλλια που βρηκα δουλεια με 10.000 ευρω το μηνα (12.000 με λιγο πιο πολλους ασθενεις την ημερα) κ να μεινω για ολη μου τη ζωη το βαζω σε ποσοστο 10% κ μονο επειδη η κυβερνηση ςιναι for the cock riding....αλλιως ουτε 1%..Αλλα αυτα ειναι προσωπικα γουστα κ εγω ειμαι 42 κ οχι 20 -25 που ειναι τ αλανια παραπανω.

Θεωρω οτι το οραμα δεν ειναι να την κανω...το οραμα ειναι να ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ (οι κυβερνοντες) κ η χωρα ν ανακαμψει..Με βαση αυτο το οραμα ,μενω κ παλευω μεχρις εσχατων...Αλλα αν ημουν κ εγω 20-25 κ σε επιπεδο σπουδων ,αλλαζει το πραγμα..

ΥΓ...θυμαστε το θεμα με τα POS??πηγε τελη 2016...ενα χρονο πισω κ βλεπουμε.....τσιμπησαν μερικοι, ειδικα φαρμακοποιοι κ πηγαν κ πηραν...ακομα να βαλουν μυαλο μερικοι...

Comment

• Originally posted by swter View Post
              χαχαχα σημερα πρεπει να μπεις σεην σελιδα του ΣΥΡΙΖΑ στο fb!!!μην το χασεις....επισημα καλει ολο τον κοσμο σε συγκεντρωση κ συμμετοχη στην απεργια κατα των κυβερνητικων μετρων!!!!!χαχαχααχαχαχχααχχαχχαχ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ!!!!κ πρεπει να διαβασεις τα σχολια.....θα κλαις απο το κραξιμο που πεφτει

χαχαχα. Μπήκα και τα είδα τα σχόλια.

Comment

• Ο “αρκουδιαρης” ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.....
                Capture.JPG
                Last edited by Redfox; 11/11/2015, 01:22 PM.
                Καιρός σε κάνει και λυχνάς μα ίντα καιρός απου'ναι
                μα γυρίσει κι ο βοριάς και θα λογαριαστούμε

Comment

• Σωτήρη σε αυτό που λες δεν διαφωνώ αλλά είναι ουτοπικό. Αποκλείεται να αλλάξει το πολιτικό σύστημα το οποίο λειτουργεί αιώνες με αυτό τον τρόπο. Πάντα θα έχουμε τέτοιες κυβερνήσεις. Και σε συνδυασμό με τα μέτρα που παίρνουν εγώ εδώ δεν έχω κανένα μέλλον. Δεν θα έχω αποκατάσταση. Λεφτά ούτε λόγος.
                  Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Αφιερωμενες οι εξελιξεις στην Πορτογαλια σε οσους εδω πιστευουν οτι βγαινοντας στις Αγορες και εφαρμοζοντας Μνημονια της Πλακας ερχεται η αναπτυξη και δεν πειναει ο κοσμος. Οι Πορτογαλοι πεινανε, γονεις με παιδακια που λιποθυμουν απο την πεινα τρεχουν καθημερινα στα νοσοκομεια, η χωρα ερημωνει καθως ΟΛΟΙ οι νεοι και μεσηλικες φευγουν. Εκατονταδες ερχονται καθημερινα στην Αγγλια. Τους βλεπω, μιλαω μαζι τους.
                    Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Με αυτά και με αυτά θα ξεμπερδεύουμε για τον επόμενο αιώνα τουλάχιστον με τους αναρχοαριστερούς στην Ευρώπη... Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέι, τέτοιο μπάχαλο δεν έχει ξαναυπάρξει σε αυτή τη χώρα.. Καλά το αυριανό με τη διαδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΣΥΡΙΖΑ γελάει όλος ο κόσμος... Θέλει η π@@τανα να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει... Οι άνθρωποι είναι εγκεφαλικά διαταραγμένοι, πρέπει να φύγουν άμεσα
                      www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

• Originally posted by Morelo View Post
                        Με αυτά και με αυτά θα ξεμπερδεύουμε για τον επόμενο αιώνα τουλάχιστον με τους αναρχοαριστερούς στην Ευρώπη... Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέι, τέτοιο μπάχαλο δεν έχει ξαναυπάρξει σε αυτή τη χώρα.. Καλά το αυριανό με τη διαδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΣΥΡΙΖΑ γελάει όλος ο κόσμος... Θέλει η π@@τανα να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει... Οι άνθρωποι είναι εγκεφαλικά διαταραγμένοι, πρέπει να φύγουν άμεσα
                        Ποιος σου ειπε οτι ξεμπερδευεις. Τωρα αρχιζει η Πτωση της ΕΕ. Η αναρχοαριστερα και οι κομμουνιστες εριξαν τον Κοελιο στην Πορτογαλια. Το τελευταιο δραμα θα παιχτει με το 70% ΝΑΙ στην εξοδο απο το ΗΒ.
                        Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
                          Σωτήρη σε αυτό που λες δεν διαφωνώ αλλά είναι ουτοπικό. Αποκλείεται να αλλάξει το πολιτικό σύστημα το οποίο λειτουργεί αιώνες με αυτό τον τρόπο. Πάντα θα έχουμε τέτοιες κυβερνήσεις. Και σε συνδυασμό με τα μέτρα που παίρνουν εγώ εδώ δεν έχω κανένα μέλλον. Δεν θα έχω αποκατάσταση. Λεφτά ούτε λόγος.
                          Αλκη μου, το καταλαβαινω απολυτα να θελεις να βγεις (και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ,για ν ανοιξουν τα ματια σου) για σπουδες η μετεκπαιδευση η εργασια για ενα διαστημα κ αποκτηση εμπειριας,δεν το συζητω...Αλλα με τη λογικη της αυτοκαταστροφης θα φυγουμε ολοι κ παει η χωρα. Το θεμα ειναι ν αλλαξουμε νοοτροπια σιγα σιγα ως λαος, να επικρατησουν οι λογικοι κ εργατικοι των τεμπεληδων, βολεψακηδων κ καθε λογης τυχαρπαστων (δες τους "ειδικους συνεργατες υπουργειου δικαιοσυνης κ μεταφορων κ θα καταλαβεις τι εννοω)...Η Ελλαδα εχει παρα πολλα μυαλα, δυνατοτητες κ δυναμικη,αρκει να μην παραδοθουμαι αμαχητι στους αχρηστους...Κ αχρηστους δεν εννοω μονο τους τωρινους..Ευκαιρια μεσα απο τα συντριμια να αναδυθει κατι καλυτερο.Οπως εγραψα κ αλλου παντα μετα την καταιδιγα ακολουθει ουρανιο τοξο..Ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι οι τωρινοι πλεουν τα λοισθοια (storm σωστα το εγραψα ρε συνονοματε, διορδωσε οπου δεις λαθος γιατι δεν ψαχνω βικι χεχε),κ οι μερες τους ειναι μετρημενες..Το βλεπεις με γυμνο ματι.Το θεμα ειναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποια στιγμη να ερθει καποιος ικανος στην εξουσια με οραμα κ το βασικοτερο ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ...δεν φτανει μονο η κεφαλη,το βλεπεις, το team παιζει τεραστιο ρολο....Ειναι κ ο μαεστρος να δινει σωστες οδηγιες ,αλλα ειναι κ οι μουσικοι να ξερουν να παιζουν σωστα το οργανο...

Συμπερασματικα κ για να μην κουραζω, θεωρω οτι η λυση ΔΕΝ ειναι η ΜΟΝΙΜΗ φυγη...Δες το κ εγωιστικα ρε φιλε..Γιατι να σε διωξουν αυτοι απο την πατριδα σου?
                          Για να μην παρεξηγηθω απο τον Βαγγελη κ τον καθε Βαγγελη επαναλαμβανω, σεβομαι , κ εχω κ παραπ ολλους φιλους που ειναι εξω εδω κ 4-5 χρονια. Και καλα εκανα για αυτους κ τις οικογενεις τους , κ εγω το εχω γραψει απειρες φορες, αν δεν ειχα μια ζυμη κ επειδη ειχα μια βλεψη ως γιατρος, θα ειχα φυγει ΠΡΟΧΘΕΣ..Αλλα το μυαλο μου θα ηταν παντα να γυρισω πισω κ να κανω οτι περναει απο το χερι μου για να συμβαλω να γινει η χωρα μου λιγο καλυτερη, σαν πολιτης εννοω.Ο καθενας με την @@λα του ρε φιλε ομως. Δεν μπορεις να πας κοντρα στ ονειρο

Comment

• Originally posted by fear777 View Post
                            Ποιος σου ειπε οτι ξεμπερδευεις. Τωρα αρχιζει η Πτωση της ΕΕ. Η αναρχοαριστερα και οι κομμουνιστες εριξαν τον Κοελιο στην Πορτογαλια. Το τελευταιο δραμα θα παιχτει με το 70% ΝΑΙ στην εξοδο απο το ΗΒ.
                            Σιγα ρε συ Βαγγελη...Επεσε ο Κοελιο κ ξαφνικα αρχιζει η ΠΤΩΣΗ ΤΗς ΕΕ.....ημαρτον....ηδη η πρωτη ατακα των αριστερων ηταν η "διαπραγματευση του χρεους", αρχισαν κ αυτοι το βιολι του Τσιπρα....Πολλα φαντασματα βλεπεις ρε φιλε...Ειδαμε κ το 60% ΝΑΙ της ΕΛΛΑΔΑς τι εξοδο εφερε την επομενη μερα...Βιαζεσαι πολυ ρε φιλε να διαλυσεις την Ευρωπη..Γιατι?

Comment

• Παω για καφεδακι Κολωνακι, εχει μεραρα εξω ,συνιστω το ιδιο σε οποιον εχει χρονο κ 2-3 ευρω για σκοτωμα.Μην μαυριζετε την ψυχη σας , αισιοδοξια, δυναμη κ θετικο πνευμα...

Αντε τωρα μην δειξω το βιντεακι με την πιτσιρικα που διεγνωσθη με νοσο κινητικου νευρωνα στα 5 κ γυρναει με το Μεγαλο Δανο απο σπιτι σχολειο σχολειο σπιτι μεχρι να σβησει σαν κερακι σε 1-2 χρονια βαρια, η να πω για τον γνωστο μου που εχασε μανα πατερα σε 1 χρονο (περυσι) απο καρκινο κ καρδια κ τωρα 34 χρονων διεγνωσθη με Hodgkin λεμφωμα , η για το γιο φιλης μου στο fb , 21 ετων που με ρωταγε προχθες που να απευθυνθει γιατι εχει πονοκεφαλους ναυτια εμετο κ διεγνωσθη με medulloblastoma ,καρκινο στο κεφαλι με συχνοτητα 1 στα 2 εκατομμυρια κ χειρουργειται επειγοντως Παρασκευη...

Comment

• Originally posted by swter View Post
                                Αλκη μου, το καταλαβαινω απολυτα να θελεις να βγεις (και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ,για ν ανοιξουν τα ματια σου) για σπουδες η μετεκπαιδευση η εργασια για ενα διαστημα κ αποκτηση εμπειριας,δεν το συζητω...Αλλα με τη λογικη της αυτοκαταστροφης θα φυγουμε ολοι κ παει η χωρα. Το θεμα ειναι ν αλλαξουμε νοοτροπια σιγα σιγα ως λαος, να επικρατησουν οι λογικοι κ εργατικοι των τεμπεληδων, βολεψακηδων κ καθε λογης τυχαρπαστων (δες τους "ειδικους συνεργατες υπουργειου δικαιοσυνης κ μεταφορων κ θα καταλαβεις τι εννοω)...Η Ελλαδα εχει παρα πολλα μυαλα, δυνατοτητες κ δυναμικη,αρκει να μην παραδοθουμαι αμαχητι στους αχρηστους...Κ αχρηστους δεν εννοω μονο τους τωρινους..Ευκαιρια μεσα απο τα συντριμια να αναδυθει κατι καλυτερο.Οπως εγραψα κ αλλου παντα μετα την καταιδιγα ακολουθει ουρανιο τοξο..Ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι οι τωρινοι πλεουν τα λοισθοια (storm σωστα το εγραψα ρε συνονοματε, διορδωσε οπου δεις λαθος γιατι δεν ψαχνω βικι χεχε),κ οι μερες τους ειναι μετρημενες..Το βλεπεις με γυμνο ματι.Το θεμα ειναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποια στιγμη να ερθει καποιος ικανος στην εξουσια με οραμα κ το βασικοτερο ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ...δεν φτανει μονο η κεφαλη,το βλεπεις, το team παιζει τεραστιο ρολο....Ειναι κ ο μαεστρος να δινει σωστες οδηγιες ,αλλα ειναι κ οι μουσικοι να ξερουν να παιζουν σωστα το οργανο...

Συμπερασματικα κ για να μην κουραζω, θεωρω οτι η λυση ΔΕΝ ειναι η ΜΟΝΙΜΗ φυγη...Δες το κ εγωιστικα ρε φιλε..Γιατι να σε διωξουν αυτοι απο την πατριδα σου?
                                Για να μην παρεξηγηθω απο τον Βαγγελη κ τον καθε Βαγγελη επαναλαμβανω, σεβομαι , κ εχω κ παραπ ολλους φιλους που ειναι εξω εδω κ 4-5 χρονια. Και καλα εκανα για αυτους κ τις οικογενεις τους , κ εγω το εχω γραψει απειρες φορες, αν δεν ειχα μια ζυμη κ επειδη ειχα μια βλεψη ως γιατρος, θα ειχα φυγει ΠΡΟΧΘΕΣ..Αλλα το μυαλο μου θα ηταν παντα να γυρισω πισω κ να κανω οτι περναει απο το χερι μου για να συμβαλω να γινει η χωρα μου λιγο καλυτερη, σαν πολιτης εννοω.Ο καθενας με την @@λα του ρε φιλε ομως. Δεν μπορεις να πας κοντρα στ ονειρο
                                Ξέρεις κάτι; Είναι στο dna μας το βόλεμα και η ανοργανωσιά. Αυτό βλέπω κι από την ιστορία. Όλοι νοιάζονται μόνο για λεφτά και εξουσία. Τι έκαναν σάμπως οι ήρωες του '21 μετά την Επανάσταση; Εμφύλιο για την εξουσία... Εδώ και αιώνες χάθηκε αυτός ο συνδυασμός εξυπνάδας με οργάνωση που είχαμε. Έμεινε μόνο η ιστορία. Έναν ικανό κυβερνήτη είχαμε τον Καποδίστρια κι αυτός ήταν ξένος. Έπειτα ήρθε ένας άλλος έξυπνος κυβερνήτης αλλά με λάθος καθεστώς το οποίο δεν ενδείκνυται (Μεταξάς εννοώ). Χρειαζόμαστε κοινώς έναν άνθρωπο σαν τον Μεταξά αλλά με δημοκρατικές απόψεις και πιο εκσυγχρονισμένες. Όχι παλιά μυαλά. Συμφωνώ σε αυτό με τα στελέχη. Παίζουν τεράστιο ρόλο στη διακυβέρνηση.
                                Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Working...
                                X