Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 16,5 στα προαστια μας τωρα και ενα ακομα υπεροχο βραδυ για υπνο ξεκινα!
    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Ελάχιστη στους 23 στην Λάρισα ενώ σήμερα αν και μία ώρα πριν αοπό την χθεσινή πρωινή αναφορά μου η θερμοκρασία είναι ανεβασμένη κατά 1 βαθμό... στους 28 τώρα.
      τις καλημέρες μου!
      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by kostaskb View Post
        Πώς σου φαίνεται το κλίμα αυτό; Γιατί παρόμοιες θερμοκρασίες είχαμε κι εδώ σήμερα! Θα μπορούσες να το αντέξεις για καιρό λες;

Εδώ βέβαια είμαστε ακόμα χειρότερα καθώς τέτοια ώρα έχουμε 29,8c και είναι όχι μόνο να το βλέπεις, αλλά να το βιώνεις κιόλας.

Εντάξει, το χαρήκαμε ως τώρα το ελαφρύ καλοκαίρι. Πλέον όμως μιλάμε για καλοκαίρι με το τσουβάλι και με μέγιστες 35-37 για 7 συνεχόμενες μέρες (ως Κυριακή) μιλάμε για καύσωνα... Για τα Μέγαρα τουλάχιστον το βιώνουμε σαν καύσωνα χθες και σήμερα.
        Πρώτη φορά κλιματισμός για φέτος και αυτό πάνω στη θάλασσα. ....τραγικο

Comment

• 31 c με 52% υγρασία και σημείο δρόσου στους 20 c. Εγώ αυτό δεν το λέω Σέρρες αλλά Σικάγο, Χιούστον κλπ... Κολλάω, είμαι μούσκεμα όλη μέρα και νύχτα και νιώθω μπούκωμα. ’ντε να περάσουν οι μέρες... Ελάχιστη έξω από την πόλη στους 18,6. Μέσα θα 'χαμε κανά 24.
          Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Από ότι φαίνεται έρχεται κάψιμο για καιρό.. Πάνω από 34 βαθμοί τώρα στην Λάρισα..Πάλι καλά που θε έχουμε ένα πρόσκαιρο διαλειμματάκι το ΠΣΚ
            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
              31 c με 52% υγρασία και σημείο δρόσου στους 20 c. Εγώ αυτό δεν το λέω Σέρρες αλλά Σικάγο, Χιούστον κλπ... Κολλάω, είμαι μούσκεμα όλη μέρα και νύχτα και νιώθω μπούκωμα. ’ντε να περάσουν οι μέρες... Ελάχιστη έξω από την πόλη στους 18,6. Μέσα θα 'χαμε κανά 24.
              ’λκη εσύ δημιούργησες τον πίνακα ή είναι από μια δικιά σου φανταστική πόλη ? [Dream city?]

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                ’λκη εσύ δημιούργησες τον πίνακα ή είναι από μια δικιά σου φανταστική πόλη ? [Dream city?]
                Εγώ το έκανα και είναι από δική μου φανταστική πόλη. Είναι το κλίμα που μ' αρέσει με τον καιρό και τις θερμοκρασίες που γουστάρω σε κάθε εποχή.
                Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• 12,4 τα προαστια μας ελαχιστη και τωρα 31-33 στο λεκανοπεδιο Ιωαννινων αναλογα την περιοχη!
                  Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Εγώ το έκανα και είναι από δική μου φανταστική πόλη. Είναι το κλίμα που μ' αρέσει με τον καιρό και τις θερμοκρασίες που γουστάρω σε κάθε εποχή.
                    Τζαμάτο κλίμα ’λκη!

Comment

• 35αρισαμε ηδη εδω και καποιες περιοχες στη ΒΔ Ρουμανια πανε για ρεκορ σημερα (κοντα στους 40c!!).
                      Παντως μεσα στο σπιτι με εναν ανεμιστηρα ειναι ολα μια χαρα, ισως η καλυτερη μονωση να δουλευει χειμωνα-καλοκαιρι....
                      No snow....no party

Comment

Τζαμάτο κλίμα ’λκη!
                        Νόμιζα ότι θα ήθελες περισσότερο ακραίες θερμοκρασίες χειμώνα καλοκαίρι επειδή είσαι πιο extreme τύπος. Έβαλα απλά ένα -20 σαν ακραία ελάχιστη και ένα 35αρι σαν ακραία μέγιστη. Δεν θέλω πολλές ακρότητες απλά έναν παγωμένο χειμώνα με νορμάλ θερμοκρασίες και αρκετό χιόνι και ένα θερμό καταιγιδάτο αλλά ταυτόχρονα ηλιόλουστο καλοκαίρι χωρίς πολλή ζέστη. ’νοιξη και φθινόπωρο νορμάλ. :P

32,5 C με 43% υγρασία και αίσθηση ζέστης 34. Too muggy summer.

Comment

Νόμιζα ότι θα ήθελες περισσότερο ακραίες θερμοκρασίες χειμώνα καλοκαίρι επειδή είσαι πιο extreme τύπος. Έβαλα απλά ένα -20 σαν ακραία ελάχιστη και ένα 35αρι σαν ακραία μέγιστη. Δεν θέλω πολλές ακρότητες απλά έναν παγωμένο χειμώνα με νορμάλ θερμοκρασίες και αρκετό χιόνι και ένα θερμό καταιγιδάτο αλλά ταυτόχρονα ηλιόλουστο καλοκαίρι χωρίς πολλή ζέστη. ’νοιξη και φθινόπωρο νορμάλ. :P

32,5 C με 43% υγρασία και αίσθηση ζέστης 34. Too muggy summer.
                          Κοίτα είμαι τόσο ακραίος που στην πραγματικότητα δεν τα λέω μερικά πράγματα, θα νομίσουν πως είμαι τρελός! Αλλά ξέρεις μου αρέσει περισσότερο να το ζω αυτό το ακραίο, με την έννοια, θέλω να έρθει η ποιο τρελή διάταξη , ή το ποιο σφοδρό κρύο. Εν τω μεταξύ ως ακραιοκαιρολάτρης, λατρεύω τον έλεγχο του καιρού, έχω μια ιδέα που μπορεί να επηρεάσει παγκόσμια τον καιρό
                          , αλλά δεν μπορώ να την λέω όπου θέλω. Το μυστικό είναι ένα... Μεταβολή πιέσεων. Αυτό μόνο λέω για τώρα χαχα.Όταν τελειώσω τις σπουδές μου και θα έχω όλες τις γνώσεις θα κάνω κάτι. Θα το καταλάβετε εύκολα από μια παράξενη καιρικά μέρα μέσα στο καλοκαίρι.

Ξεπεράσαμε τους 35 βαθμούς εδώ!

Comment

Κοίτα είμαι τόσο ακραίος που στην πραγματικότητα δεν τα λέω μερικά πράγματα, θα νομίσουν πως είμαι τρελός! Αλλά ξέρεις μου αρέσει περισσότερο να το ζω αυτό το ακραίο, με την έννοια, θέλω να έρθει η ποιο τρελή διάταξη , ή το ποιο σφοδρό κρύο. Εν τω μεταξύ ως ακραιοκαιρολάτρης, λατρεύω τον έλεγχο του καιρού, έχω μια ιδέα που μπορεί να επηρεάσει παγκόσμια τον καιρό
                            , αλλά δεν μπορώ να την λέω όπου θέλω. Το μυστικό είναι ένα... Μεταβολή πιέσεων. Αυτό μόνο λέω για τώρα χαχα.Όταν τελειώσω τις σπουδές μου και θα έχω όλες τις γνώσεις θα κάνω κάτι. Θα το καταλάβετε εύκολα από μια παράξενη καιρικά μέρα μέσα στο καλοκαίρι.

Ξεπεράσαμε τους 35 βαθμούς εδώ!
                            Έχει υγρασία τώρα στη Λάρισα ή είστε με ξηρή ζέστη; Εδώ μόλις γύρισε η μάνα μου είναι κατάχλωμη από την υγρή ζέστη κοντεύει να λιποθυμήσει. :P 37,2 το υψηλότερο heat index σήμερα.

Comment

Έχει υγρασία τώρα στη Λάρισα ή είστε με ξηρή ζέστη; Εδώ μόλις γύρισε η μάνα μου είναι κατάχλωμη από την υγρή ζέστη κοντεύει να λιποθυμήσει. :P 37,2 το υψηλότερο heat index σήμερα.
                              Ξηρή είναι ευτυχώς από 25%-32% η υγρασία στους διάφορους σταθμούς. Το πρόβλημα με την Λάρισα είναι ότι το σπίτι έχει ζ<εστααθεί, όχι επειδή έχει κακής ποιότητας μόνωση, αλλά γιατί από τον Απρίλιο έχουμε χτυπήσει 30αρια , μαζί με το 36 που φτάσαμε τον Μάιο οπότε η εσωτερική είναι πάντα πάνω από 25! Πάλι καλά που έχουμε 5 κλιματιστικά, και τα ανάβουμε στο φουλ πλέον όλα! Εν τω μεταξύ πήγα την Κυριακή του δημοψηφίσματος στα Γιάννενα! Εσωτερική μόλις 20 βαθμούς! Το σπίτι αυτό ζεσταίνεται μόνο τον χειμώνα από την πολύ θέρμανση! Ότι να΄ναι!

Comment

Ξηρή είναι ευτυχώς από 25%-32% η υγρασία στους διάφορους σταθμούς. Το πρόβλημα με την Λάρισα είναι ότι το σπίτι έχει ζ<εστααθεί, όχι επειδή έχει κακής ποιότητας μόνωση, αλλά γιατί από τον Απρίλιο έχουμε χτυπήσει 30αρια , μαζί με το 36 που φτάσαμε τον Μάιο οπότε η εσωτερική είναι πάντα πάνω από 25! Πάλι καλά που έχουμε 5 κλιματιστικά, και τα ανάβουμε στο φουλ πλέον όλα! Εν τω μεταξύ πήγα την Κυριακή του δημοψηφίσματος στα Γιάννενα! Εσωτερική μόλις 20 βαθμούς! Το σπίτι αυτό ζεσταίνεται μόνο τον χειμώνα από την πολύ θέρμανση! Ότι να΄ναι!
                                Κι εδώ 28 c εσωτερική και αν δείχνει το ρολόι σωστή υγρασία τότε αυτή είναι στο 68% μες στο σπίτι. Καλά τα Γιάννενα είναι θρησκεία το καλοκαίρι. Κλειστά παράθυρα και σκεπάσματα

Comment

Working...
                                X