Originally posted by snowjohn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
Collapse
X
-
εγω παντως με ελαχιστες ως 15-16 γυμνος κυκλοφορω φιλε...εντωμεταξυ αυτο που λες για το σωμα δεν υφισταται καν...το σωμα καταπονειται απο τις αποτομες αλλαγες της θερμοκρασιας...απο το να βγεις δηλαδη απο τους 21 ενος κτιριου,στους 38 του δρομου...τεσπα,κουβεντα να γινεται,ειναι υποκειμενικα ολα αυτα...Originally posted by Ipokratios politia snow View PostΑκριβώς μετα το 36 αρι το 18 με 75% υγρασία θελει φούτερ. Τόςο έντονη ειναι η διαφορά στο σώμα σου!ΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment
-
Παιδιά εγώ εχθές που κυριολεκτικά ψήθηκα στον πυρετό, προσπάθησα να θερμάνω όσο περισσότερο γίνεται το δωμάτιο! Έτσι με 28 βαθμούς εσωτερική, και με ένα πάπλωμα κουκουλωμένος ολόκληρος κυριολεκτικά είχα ξεπαγιάσει![εντάξει μόνο άρρωστος το παθαίνω αυτό χαχα]
Σήμερα από νωρίς το πρωί έχω πυρετό μέχρι και τώρα σταθερά 38, και δεν χρειάζομαι κάποιο κλιματιστικό. Γενικά είμαι άτομο που αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες, και κρυώνω εύκολα, αφού και 30 βαθμούς να έχει έξω με μακρυμάνικο, δεν θα ζεσταθώ, όσο παράλογο και να ακούγεται. Και αυτά με ήλιο [χαμηλή υγρασία όμως]. Ένα άλλο παράδειγμα όταν ο Γιώργος είπε 22 αφόρητοι βαθμοί στο Κρυονέρι την νύχτα, ε ναι μου φάνηκε παράξενο, καθώς εγώ φοράω οπωσδήποτε μπουφανάκι σε τέτοιες συνθήκες! Αλλά το νιώθει όπως είπαμε διαφορετικά ο καθένας ! [Καλό είναι να ανοίξει ένα θέμα με αντοχές θερμοκρασιών θα έχει ενδιαφέρον!]
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
37+ βαθμούς στην Λάρισα! Με καταιγίδες στα βόρεια! Επανήλθε οι σταθμός ΕΑΑ , αν βλέπω καλά δεν κατέγραψε υψηλή θερμοκρασία εχθές! μόλις 38.1 μέγιστη! Αυτό λέει το διάγραμμα!Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
Αιντέ!!!! καταιγίδα και στα δυτικά ούτε που την πρόσεξα! Ενδεικτικά από κάμερες!

η άλλη καταιγίδα δεν φαίνεται. Απογοήτευση ο τζίφος που τώρα έδειχνε τον ελάχιστο υετό , αλλά τώρα έχουμε καταιγίδες μέσα στην πεδιάδα, ενώ το πρωί, είχε μεγάλο μέρος της Θεσσαλίας στα πράσινα, αλλά είχε ουρανό...
και κοιτάξτε τι λέει ο πρωινός τζίφος για τώρα..
το πρωί<br>
ενώ η μόνη περιοχή που είχε φαινόμενα ήταν η κεντρική και δυτική Μακεδονία...Last edited by [weathermaniac]; 31/07/2015, 01:24 PM.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
Καλά το οτι με 15 κυκλοφορείς γυμνός να το κοιτάξεις!Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Postεγω παντως με ελαχιστες ως 15-16 γυμνος
κυκλοφορω φιλε...εντωμεταξυ αυτο που λες για το σωμα δεν υφισταται καν...το σωμα καταπονειται απο τις αποτομες αλλαγες της θερμοκρασιας...απο το να βγεις δηλαδη απο τους 21 ενος κτιριου,στους 38 του δρομου...τεσπα,κουβεντα να γινεται,ειναι υποκειμενικα ολα αυτα...
Εγω ξέρω ότι χθές με πήρε ο ύπνος στον καναπέ του κήπου μέχρι τις 3¨00 το πρωι φορώντας ψιλό φουτερ, ξύπνησα με παγωμένες πατούσες και σήμερα έχω ξερό λαιμό και τρέχει η μύτη μου.
Και πίστεψέ με έχω μεγάλη αντοχή στο κρύο
Τωρα αφού ξέρεις καλύτερα δίνε εσυ αναφορές για Ιπποκράτειο με τα κυάλια απο κρυονερι!
Καλημερα!Last edited by Ipokratios politia snow; 31/07/2015, 01:31 PM.NEA WEATHER CAM ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ :
http://forecastweather.gr/index.php/site/camera/ippokrateios-politeia
Η λιμνη μας τον χειμωνα. https://www.facebook.com/IppokratiosPolitia
Comment
-
Για άλλη μια μέρα έχουμε από τις χαμηλότερες υγρασίες στην Αττική με 22%! Βέβαια έχουμε και από τις υψηλότερες θερμοκρασίες αυτή την ώρα με 37,3 βαθμούς...
Φυσάει ένας ηπειρωτικότατος πολύ ασθενής (2 Bf) ΒΒΔ άνεμος με μέγιστη ριπή 23,4 km/h μέχρι στιγμής.
Η ελάχιστη θερμοκρασία το πρωί ήταν 26,6 βαθμοί.Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm
Comment
-
στον πεντάλοφο θεσσαλονίκης έχει τώρα 39,8 με 44% υγρασία και αίσθηση για 52.
στο κέντρο 33,2 με 52% και αίσθηση για 43.
παρόμοιες συνθήκες επικρατούν σε όλη τη θεσσαλονίκη με θερμοκρασίες από 35 και πάνω και υγρασίες μεταξύ 40 και 50% με τις αισθητές θερμοκρασίες να είναι ανάμεσα στους 40 και τους 50 βαθμούς. σαφώς πιο θερμή η μέρα σήμερα. και το βράδυ αναμένεται ακόμα πιο ζεστό από το χθεσινό ως προς την αίσθηση της ζέστηςμηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
Σημερα ειναι ΑΚΟΜΑ χειροτερα απο χθες και προχθες...προσωπικη αισθηση...
39,5 και παλι Αγιοι Αναργυροι και Ιλιον εχουν ακομα ενα 2-2,5 ωρο γεματο για να ανεβει κι αλλο...
38,7 Νεα Φιλαδελφεια....38,6 Μενιδι και Βαρη !!!!
Φουλ του 37-38 στα ηπειρωτικα του νομου, και 36 τα υπερβορεια και ημιορεινα !!!!!!! τι να λεμε τωρα !!!!!!!
Ζωγραφου βλεπω 36,7 και παλι ο ΕΜΠ με τασεις για ... σουζα προς τα πανω....
Μονο στα ψηλα φαινεται μια μικρη διαφορα, στα 1230 μετρα της Παρνηθας απο τα 30,4 (!!!) χθεσινη μεγιστη, προς το παρον γραφει "μολις" 26,7.....ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
δεν καταλαβαινω το στυλακι σου..σε προσεβαλε κατι??γραφω ξεκαθαρα οτι ειναι υποκειμενικη η αισθηση της θερμοκρασιας...τελοσπαντων,δεν θα σου απευθυνθω ξανα σε προσωπικο τονο,αφου χαλιεσαι...Originally posted by Ipokratios politia snow View Post
Τωρα αφού ξέρεις καλύτερα δίνε εσυ αναφορές για Ιπποκράτειο με τα κυάλια απο κρυονερι!
Καλημερα!ΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment

Comment