Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δημοψήφισμα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

μάθετε καμιά ξένη γλώσσα, αγγλικά κυρίως ή 'ότι άλλο θέλετε, γιατί δεν υπάρχει μέλλον εδώ. εγώ τουλάχιστον ως μετεωρολόγος δύσκολα το βλέπω για εδώ, αλλά ελπίζω...
    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
    Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Originally posted by [weathermaniac] View Post
      μάθετε καμιά ξένη γλώσσα, αγγλικά κυρίως ή 'ότι άλλο θέλετε, γιατί δεν υπάρχει μέλλον εδώ. εγώ τουλάχιστον ως μετεωρολόγος δύσκολα το βλέπω για εδώ, αλλά ελπίζω...
      Εγώ έχω ένα σχέδιο για το μέλλον και δεν είναι εδώ είναι εξωτερικό αρκεί να καταφέρω να πάρω πτυχίο ομαλά. Μετά ξέρω τι θα κάνω...
      Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

κ λοιπόν? πρεπει να καταστραφεί η Ελλαδα κ οι επόμενες γενιες που θα μεινουν εδω για να παρεις εσυ πτυχίο κ να την κοπανίσεις?
        αφου λοιπόν σε 1-2 χρόνια θα φυγεις εξω δεν είναι ηθικό να ψηφίζεις. ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει τις σπουδές κ τη διαμονή σου στην εστια για να προσφέρεις εδω κ να εκπληρώσεις την στρατιωτική σου θητεία. αν λοιπόν εχεις σχεδιο για εξω τοτε να πας να σπουδάσεις εξω κ να μην εκμεταλλεύεσαι την πρόνοια του Ελληνικού κρατους πολλω δε μαλλον να καθορίζεις το μελλον μας με ιδιοτελη κ καιροσκοπικά κριτήρια.

Comment

Σε μια χώρα η οποία δεν φροντίζει τους πολίτες της δεν υπάρχει μέλλον. Σε μια χώρα όπου περνάνε καλά μόνο οι κυβερνήτες της και κοιτάνε αλλων τα συμφέροντα και όχι τα δικά μας τότε δεν αξίζει να της προσφέρω τίποτα. Ντροπιάζει και μόνο την ιστορία της και τον πολιτισμό της. Και τώρα ντροπιάζεται από μόνη της στην Ευρώπη και είναι εκτεθειμένη. Χειρότερη ντροπή δεν θα μπορούσε να έχει μια χώρα που η ίδια έδωσε στην Ευρώπη το όνομα της. Χειρότερη καταστροφή από τη χρεοκοπία και τη δραχμή δεν θα μπορούσε να έχει. Σε λίγο θα βλέπουμε όλο τον κόσμο με κουρέλια να ζητιανεύει φαγητό. Τριτοκοσμικές καταστάσεις. Τι να κάνω εγώ εδώ; Και ναι θα κοιτάξω το δικό μου συμφέρον. Εδώ γεννηθήκαμε για να ζήσουμε όχι για να υποφέρουμε. Ένστικτο της επιβίωσης λέγεται.
          Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

να πας όπου θες αλλα μη λες τι πρέπει να κανουμε. η ψήφος καθορίζει το μελλον κ το μέλλον αφορα εμας που θα μείνουμε εδω.

Comment

Ψήφισα "όχι" στο δημοψήφισμα γιατί είπα να δείξω εμπιστοσύνη μήπως και λέει αλήθεια ο Τσίπρας και κάνει κάτι καλύτερο αλλά τελικά σπρώχνει τη χώρα στο γκρεμό. Κι αυτός προδότης και ψεύτης όπως όλοι. Καλά να πάθουμε... Ίσως αυτά να είναι και από τα τελευταία post που κάνουμε στο φόρουμ. Με μηδενικό εισόδημα δεν θα έχει κανείς λεφτά να διαθέτει ίντερνετ σπίτι του.

Comment

Comment

Originally posted by yakutia View Post
                  εξαιρετικό απλώς!!!!!
                  Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                  Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Μην τρολάρετε τα παιδιά του ΟΧΙ......Είναι καλά παιδιά με πατριωτικές προθέσεις......θα βρουν το δρόμο τους, όπως όλοι μας

Comment

Originally posted by orinos View Post
                      Μην τρολάρετε τα παιδιά του ΟΧΙ......Είναι καλά παιδιά με πατριωτικές προθέσεις......θα βρουν το δρόμο τους, όπως όλοι μας

To πιστευω.Πρεπει να ξυπνησουν.

Comment

Working...
                      X