Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πρώτη καλοκαιρινή συνάντηση Θεσσαλονίκης!!(πιθανή συμμετοχή και του Σάκη Αρναούτογλου)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πρώτη καλοκαιρινή συνάντηση Θεσσαλονίκης!!(πιθανή συμμετοχή και του Σάκη Αρναούτογλου)

Η πολύ ωραία ιδέα του αντμιν Δημήτρη αλλά και όλων μας κρυφός πόθος, να καταφέρουμε κάποια στιγμή να πραγματοποιήσουμε μια καλοκαιρινή συνάντηση...κάτι πέραν από τα συνηθισμένα(συναντήσεις μόνο πριν και κατά τη διάρκεια του χειμώνα)..θα προσπαθήσουμε να γίνει πράξη φέτος και μάλιστα όσο τον δυνατόν ποιο σύντομα!
    Σε αυτό το θέμα θα πούμε ιδέες και απόψεις για το που και πότε θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε μια τέτοια συνάντηση..φυσικά πάντα μιλάμε για το επόμενο Σαβ/κο και αργότερα ίσως και όχι αυτό που είναι παρα πολύ κοντά.
    Όποιο παιδί θα ήθελε να παραβρεθεί στην συνάντηση να μας πει ιδέες για το που και κυρίως το πότε...τώρα με τις δουλειες και τις φευγάτες διαθεσεις ορισμένων τα Σαβ/κα ειναι ζόρι. Η πρώτη σκέψη με τον Δημήτρη που κάναμε είναι για το άλλο Σαβ/κο..που υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να βρίσκεται στη Σαλόνικα και ο Βαγγέλης(Βόρειος Πόλος)που παρεπιπτώντος χάθηκε όπως κι εγώ(όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι) λόγο αυξημένου φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων..
    Στη συνάντηση είναι πιθανόν να παραβρεθεί και ο κ. Σάκης Αρναούτογλου αν μπορέσει.. (με την ευκαιρία της επανεμφάνισης στην Ερτ)!
    Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
    http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
    Κάμερες Μακροχωρίου:
    http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
    http://www.stravon.gr/makrochori/

εγώ γενικά είμαι δύσκολα,αλλά ας βγει η ημερομηνία και αν μπορώ θα έρθω
    μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

Δυστηχως 19 του μηνα εχω συνελευση συνεταιρισμου και δεν μπορω να λειπω...αν τελικα γινει εκεινες τις ημερες θα σας ευχηθω τα καλυτερα...αλλα δεν θα ειμαι εκει...
      Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
      http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.

Comment

μακαρι να ναι κι ο Σάκης .... καλα να περασετε!

Comment

Εγώ 24 του μηνός γράφω, σίγουρα θα έχω διάβασμα, θα δω την ημερομηνία και θα κανονίσω ανάλογα το πρόγραμμα!
          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
          Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Εγώ παιδιά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω καθώς από τις 15 του μηνός ξεκινάει η εξεταστική μου και θα τελειώσει 1η Ιουλίου, οπότε καλά να περάσετε και μακάρι να είναι και ο Σάκης να το ευχαριστηθείτε ακόμη πιο πολύ.

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
            John Steinbeck

Comment

Δυστυχώς δεν έχω μεταφορικό μέσο! Ενώ μπορώ να πάω Θεσσαλονίκη από Ιωάννινα μέσω Κτελ, δεν ξέρω πότε θα τελειώσουμε, και οπότε έτσι θα έμενα Θεσσαλονίκη!
              Εννοείται όποιος θέλει με πάει στα Γιάννενα χαχα
              Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν αδύνατο , αν κάποια από τα παιδιά που μένουν εδώ θελήσουν να πάνε στην Σαλόνικα!
              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

Σωτο για ΣΚ δυσκολα μας κόβω.. Καμμια καθημερινη βραδυ που ο κοσμος ειναι εδω ισως βολευε.. Ολοι πλεον απο δω και περα θα φευγουν τα ΣΚ..Προσωπικα Τριτη ή Πεμπτη βραδυ θα μπορουσα..ή εστω Κυριακη βραδυ που γυριζουμε απο θαλασσες
                Es ist sinnlos, sich ueber den Schnee vom letzten Winter aufzuregen........

Comment

Γι αυτό ανέβασα το θέμα για συζήτηση να βολιδοσκοπίσουμε την κατάσταση....ακόμα είναι προς συζήτηση και προς σκέψη...όακόμα κι εγώ δεν γνωρίζω αν μπορώ να παραβρεθώ κάποια συγκεκριμένη μέρα λόγο δουλειάς....
                  Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                  http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                  Κάμερες Μακροχωρίου:
                  http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                  http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

Εγώ παιδιά είμαι μέσα για Κυριακές απόγευμα.Και για καθημερινές το απόγευμα μπορώ όταν είμαι πρωινός καθώς πάω εναλλάξ στη δουλειά βδομάδα βδομάδα.
                    ΤΟ ΧΙΟΝΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ

Comment

Πότε θα γίνει τελικά?

Comment

Originally posted by [weathermaniac] View Post
                        Πότε θα γίνει τελικά?
                        Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τίποτα συγκεκριμένο Μιχαήλ, συζητήσεις-προτάσεις γίνονται.

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
                        John Steinbeck

Comment

Originally posted by weatherextreme View Post
                          Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τίποτα συγκεκριμένο Μιχαήλ, συζητήσεις-προτάσεις γίνονται.
                          Α καλά εγώ νόμιζα στην αρχή ότι θα γινόταν σήμερα.
                          Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Comment

ειχα μιλησει με τον σωτο και με τον δημητρη..ειχαμε πει κατι για σημερα αλλα ευτηχως(για μενα) δεν βλεπω να εχει κανονιστει κατι...οσον αφορα το προγραμμα μου χαλαρωνω σχετικα οσον αφορα τους χρονους αλλα οχι οσον αφορα τις μερες που θα ειμαι σαλονικα μιας και την επομενη εβδομαδα θα ειμαι παλι στην καστορια...βεβαια εστω και στριμωγμενα την αλλη κυριακη θα μπορουσα αλλα για ακομη καλυτερα την μεθεπομενη εβδομαδα λογικα θα μπορω και καθημερινη η και σαββατο...
                            ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Ωραία μακάρι! Μετά από 23 του μήνα μάλλον θα μπορέσω εκτός απροόπτου!

Comment

Working...
                              X