επειδη όλα δειχνουν οτι τον Ιούνιο παμε σε δημοψήφισμα, για να δουμε εδώ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ευρώ ή Δραχμή
Collapse
X
-
Δραχμή φυσικά. Εγώ θα μεταναστεύσω προς τους θείους μου στην Αμερική που είναι πάμπλουτοι και που οι ίδιοι θέλουν να πληρώσουν τα εισητήριά μας, και θα έρθω για αγορά εδώ φυσικά. Δεν είναι τίποτα, μπορεί να αγοράσω την Λάρισα πχ.....Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Ακριβώς.. Φαντάσου τώρα τι θα μπορούμε να αγοράσουμε με δραχμές!? τίποτα! Νηστικοί θα μείνουμε!Originally posted by Gianniwtis View PostΕυρω καθως δεν παραγουμε τιποτα,ολα τα εισαγουμε και η οικονομια μας ειναι για γελια..Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
Καπως ενθαρρυντικο το μικρο δειγμα του φορουμ μεχρι τωρα....προσωπικα ξαναλεω, δεν φοβαμαι τιποτα αλλο πλεον, ουτε μετρα, ουτε ΕΝΦΙΑ, ουτε υφεση γενικη μεχρι το 2214....αλλα οχι δραχμη, θα ζησουμε πραγματικα Αργεντινη με καλασνικοφ και μαχαιρωματα σε φουρνους και σουπερμαρκετ....
Σκεφτομαι να κλεισω ενα ανοιχτο εισητηριο για ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στην Ευρωπη, πχ Αγγλια η Ιταλια που εχω καποιους γνωστους και το επομενο 24ωρο της δραχμης, μαζευω ο,τι εχω κατω απο το στρωμα και τα ξαναλεμε σε μια 5ετια...ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Δεύτερος μαπίνει ο καμμένος χαχα! πάντως για κάποιο λόγο μου θυμίζει κάτι από πειρατές της Καραιβικής! Ναυτάκι!Originally posted by gakhun View Postκαι το πεντοχίλιαρο μετράει!!!
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment

.jpg)
.jpg)
Comment