Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Spartan View Post
    Ενταξει ας εχει βαρετο καιρο!!!αλλα οχι και να μας καψει ομως.
    Βασικά επειδή είμαι Γιάννενα και δεν έχω καθόλου θέα για αυτό, αλλά και επειδή είμαι σε εξεταστική δεν θα μπορούσα να αφιερώσω όσο χρόνο θέλω σε καταιγιδάτες μέρες. Εντάξει το κάψιμο δεν είναι απαραίτητο, αλλά τουλάχιστον εδώ όταν δεν έχει κάψιμο συνήθως ότι θα έχουμε κάποια αστάθεια.
    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
    Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Ο Σεπτέμβριος είναι κατ'εξοχήν καλοκαιρινός μήνας, στη μεγαλύτερη διάρκεια του!!Πχ ο Σεπτέμβριος του 1990, στα τέλη του μάλιστα(Όχι του 1991, που αρχές Οκτώβρη ήταν ιδιαίτερη περίπτωση), είχα δει σε αρχείο ότι στην Ελευσίνα είχε 38 βαθμούς κελσίου, ενώ επίσης θυμάμαι αν και πιτσιρικάκι και τον Σεπτέμβρη του 1994 που είχε μία ανυπόφορη ζέστη και στις κλασικές στη ζέστη περιοχές πρέπει να ξεπέρασε και τους 37 και μέσα μήνα παρακαλώ!!Ε γνωρίζετε και για τους καυτούς του 2000 και του 2001 με τα 38άρια και 39άρια κατά τόπους....

Comment

• οπως ειχα πει πριν δυο μερες ερχονται πολυ δυσκολες μερες..απορω πως αυτη η χωρα ειναι παντα των ακρων .οσοι δεν ασχολουνται με τον καιρο αυριο θα λενε παει το καλοκαιρακι...ομως η πιο δυνατη του καυσονωκαιρια θα δοθει τις επομενες μερες.το μονο που μας σωζει ειναι η μικρη μερα (σε σχεση με ιουλιο) αλλα πολεις μεγαλες πιστευω πως θα υποφερουν γιατι δειχνει διαρκεια..τουλαχιστον να φανει στην πορεια οτι τελειωνει αυτη η κατασταση για να αντιμετωπισουμε τα οσα ερχονται με περισσοτερη δυναμη !καλο κουραγιο.

Comment

• Ενταξει ρε παιδες, λέτε για φυσιολογικό φθινόπωρο στην υπόλοιπη ευρωπη κ Γαλλία Τσεχία Γερμανια αυτες τις μερες είχαν ζεστη που δεν την είχαν στο πυκνό καλοκαίρι... Εκτος κ αν βλεπω λαθος site αλλα βλεπω κατι 32ρια σε Παρίσι Μόναχο κ Πράγα που πρεπει να ειναι +10 για την εποχή χαλαρα για αυτους..καπου θα κατέληγε ολο αυτο αφου διέσχισε ολη την Ευρωπη.. Κ η λογική λεει ΝΑ...
          carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

• Comment

• Νομίζω πως πλέον είναι ξεκάθαρο πότε θα τελειώσουμε με το θερμό κύμα..
              διαφορετικά σενάρια από κάθε μοντέλο.
              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
              Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• μετα την ελευση της διαβολοβδομαδας που ερχεται ως προς την ζεστη και τη δυσφορια,θα εχουμε κλεισει σχεδον 60 μερες χωρις ιχνος βροχης εδω στο Κρυονερι και θερμοκρασιες σταθερα πανω απο το κανονικο,εκτος απο καποια μικρα διαλλειματα με ''δροσια''(στον μ.ο δηλαδη ή ελαχιστα κατω)...μιλαμε για ενα καιρικο αισχος δηλαδη...ας ελπιζουμε οτι απο την επομενη Δευτερα και μετα,θα ψοφησει η σιχαμενη εποχη οριστικα...
                ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Για την περιοχή μου , αν θέλουμε να πούμε ότι το φετινό Καλοκαίρι είχε κάποιες ακρότητες , το μοναδικό που είχε είναι οι πολλές βροχές μέχρι τις αρχές Ιουλίου.Στην συνέχεια επικράτησε η γνωστή "ξεραήλα" όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια , χωρίς όμως μας να προβληματίζει καθώς το βοριαδάκι συνολικά μόνο 2-3 μέρες δεν φύσηξε μέσα σε διάστημα 2 μηνών , οπότε έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.Τώρα έχουμε ένα τελείωμα αηδιαστικό μπροστά μας , το αντίθετο με ότι συνέβη πέρσι.Υπομονή σε όλους και κυρίως σε όσους μένουν σε μεγάλες πόλεις .
                  Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• εντωμεταξυ στο 6αρι,η πτωση της Τ απο την επομενη Δευτερα,περιοριζεται σε θερμοκρασιες πανω στον μ.ο...για την Αττικη...
                    ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Comment

• Originally posted by Spartan View Post
                        περνει σαρκα και οστα.

Comment

• Τα 12άρια χαμήλωσαν τις αναδικές τάσεις και εμφανίζουν πιο δύσκολες ημέρες 5-6/9...από 7 πλέον η σημαντική πτώση...ευτυχώς...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Working...
                          X