Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by fear777 View Post
    Δεν φτανει νομιζω αυτο που δειχνει για να χιονιστουμε στα χαμηλα. Θελουμε τουλαχιστον -7 τετοια εποχη. Η Σκωτια και τα υπολοιπα κλασικα εικονογραφημενα χιονιζονται πιστευω.
    Εσύ ξέρεις καλύτερα προφανώς για το πως χιονίζεστε χαμηλά εκεί. Αλλά ο αυλώνας μάλλον θα έρθει, σίγουρα δεν ξέρουμε καν με ποιον τρόπο, αλλά πλέον φαίνεται ότι θα κατεβεί, από Γροιλανδία, προς Αγγλία και μετά στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι θερμές αέριες μάζες με τις ψυχρές του αυλώνα μάλλον θα αναμειχθούν και θα γίνει το έλα να δεις σε πολλές περιοχές της Ευρώπης. έτσι το βλέπω εγώ.[λογικά από την ανάμειξη αυτή θα δημιουργηθεί ένα χαμηλό-τέρας]

πολύ μακριά, αλλά πιστεύω ότι θα υπάρξει αυλώνας. Εσείς στην καλύτερη να γλιτώσετε με ξερόκρυο .
    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
    Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Στο διάστημα 23-27/4, διαφαίνεται ένας εποχικός "καύσωνας", της τάξης των 31-34οc επιφανείας....θεωρώ ότι είναι αναπόφευκτο, ώστε να ισορροπήσει η όλη διαδικασία μετά...τυχόν μαλακό επεισόδιο, θα δρομολογήσει κάτι δυνατά θερμό προς το πρώτο 5ήμερο του Μάη...

http://weatherparty.blogspot.gr/
      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Comment

• Nάτα μας....και καταιγίδες μας βγάζει το 12Ζ του gfs για εδώ (Χόχλια) αύριο το απόγευμα!!!

Comment

• Αστάθεια την τρίτη..

Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

• Δεν γίνεται μας κάνουν πλάκα τα μοντέλα και ο καιρός!!!
              Αντε πάμε Ανάσταση γιατί εδώ βγαίνει νωρίτερα....
              Με το καλό σε όλους...

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                Αστάθεια την τρίτη..
                Μιχαήλ μπερδεύτηκες για την Δευτέρα είναι οι χάρτες.

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
                John Steinbeck

Comment

• Originally posted by weatherextreme View Post
                  Μιχαήλ μπερδεύτηκες για την Δευτέρα είναι οι χάρτες.
                  Σωστά Εντωμεταξύ ήξερα την ημρερομηνία, αλλά και ποια ημέρα εννοούσα, δηλαδή την ημέρα που πάω Γιάννενα, που είναι η Δευτέρα! συμβαίνουν αυτά! άλλη φορά είχα ξεχάσει και τον μήνα από το διάβασμαΣε ευχαριστώ πάντως!

Comment

Σωστά Εντωμεταξύ ήξερα την ημρερομηνία, αλλά και ποια ημέρα εννοούσα, δηλαδή την ημέρα που πάω Γιάννενα, που είναι η Δευτέρα! συμβαίνουν αυτά! άλλη φορά είχα ξεχάσει και τον μήνα από το διάβασμαΣε ευχαριστώ πάντως!
                    ’σε στο θέμα συζητήσεις για παλιούς χιονιάδες-κακοκαιρίες για την καταιγίδα που σου είπα τότε για το Σάκη έγραψα 26/05/2015! πριν λίγο το διόρθωσα.

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
                    John Steinbeck

Comment

• Originally posted by weatherextreme View Post
                      ’σε στο θέμα συζητήσεις για παλιούς χιονιάδες-κακοκαιρίες για την καταιγίδα που σου είπα τότε για το Σάκη έγραψα 26/05/2015! πριν λίγο το διόρθωσα.
                      xaxaxa! Είναι για την καταιγίδα που θα έρθει και θα είναι μεγάλη ! Που ξέρεις? προφητεία

Και για να μπω στο σχολιασμό, βλέπω τζίφος και ούκμο συμφωνούν πολύ στις 144 ώρες και με εντυπωσιάζει[άλλος αυλώνας] να δούμε και ευρωπαίο.
                      Last edited by [weathermaniac]; 11/04/2015, 08:15 PM.

Comment

• Ε όχι χάλασε και ο ευρωπαίος!
                        Πλέον τα μοντέλα νομίζω έχουν σταθεροποιηθεί, οι διαφορές τους απειροελάχιστες.

John Steinbeck

Comment

• Αναμενόμενο και αυτό... Ας πάμε λοιπόν Ο τζίφος αναδείχθηκε νικητής, αν και αυτός μπαλάντζταρε αρκετά!

Comment

• μας βγηκε λιγο εξ πρες και λαιτ και μαλλον ξηρη η ψυχρη εισβολη για 15(αλλα βγηκε οπως και να χει...)..αλλα για πιο μετα οι δεικτες επιμενουν και αφου επιμενουν αυτοι,επιμενω κι εγω....κατι δυτικιζουσες παπα ριες τα μοντελα σημερα τις παιρνουν πισω...ολα στην ανατλικη ευρωπη και λογικα και σ εμας...τα 30αρια και τα 25αρια στα βορεια μπορει να περιμενουν μεχρι τελος μαιου...
                            ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Originally posted by borios_polos View Post
                              μας βγηκε λιγο εξ πρες και λαιτ και μαλλον ξηρη η ψυχρη εισβολη για 15(αλλα βγηκε οπως και να χει...)..αλλα για πιο μετα οι δεικτες επιμενουν και αφου επιμενουν αυτοι,επιμενω κι εγω....κατι δυτικιζουσες παπα ριες τα μοντελα σημερα τις παιρνουν πισω...ολα στην ανατλικη ευρωπη και λογικα και σ εμας...τα 30αρια και τα 25αρια στα βορεια μπορει να περιμενουν μεχρι τελος μαιου...
                              Καλησπέρα φίλε μου! Δεν ξέρω αλά μου φαίνεται ότι προέκυψε τρίτος αυλώνας ανάμεσα απο τους 2! Δεν ξέρω κάτι τέτοιο φαίνεται!
                              Υ.Γ Πάω για 20 λεπτάκια να χλαπακιάσω, ελπίζω να έχεις πάνω από 20 λεπτά στην διάθεσή σου!

Comment

Καλησπέρα φίλε μου! Δεν ξέρω αλά μου φαίνεται ότι προέκυψε τρίτος αυλώνας ανάμεσα απο τους 2! Δεν ξέρω κάτι τέτοιο φαίνεται!
                                Υ.Γ Πάω για 20 λεπτάκια να χλαπακιάσω, ελπίζω να έχεις πάνω από 20 λεπτά στην διάθεσή σου!
                                ναι ρε μιχαηλ εχω...δεν ειναι τριτος αυλωνας...απλα ο πρωτος βγηκε προσηνεμος στην καλυτερη με προσκαιρη πτωση της θερμοκρασιας...αλλα μετα ο αζορικος παει εκει που φαινοταν οτι θα πηγαινε και μας ερχετε ο δευτερος..και φυσικα καμια σχεση με υποτροπικο που ερχετε απο τα δυτικα..ισα ισα το ιονιο θα καταλαβει λιγο ανοιξη και αυτο παιζει
                                ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Working...
                                X