το καλύτερο σενάριο ο ευρωπαίος, άσχημο το 6αρι του τζίφου, να δούμε αν θα είναι άκυρο η θα τουμπιάσουν και οι άλλοι μετά.Αλλά και το 6αρι να βγει, δεν θα έχουμε κρύα, αλλά πολλές βροχές.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
Collapse
X
-
3,5 χιλιοστά από τον παίο,6 χιλιοστά από τον τζίφο στο 6αρι,4 είχε στο 00αρι. από θερμοκρασίες σταθερά σε επίπεδα 16 βαθμών και πάνω για όσο πάει το μάτι(και μπορούμε να εμπιστευτούμε μέχρι ένα βαθμό,γιατί και τώρα στο 6αρι ο τζίφος είναι 10 βαθμούς πιο ζεστός σε σχέση με το 00αρι στα 850,από τις 100 ώρες ήδη) και στα 2 μοντέλαμηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
Διάγραμμα για Τύρναβο

Ένα θα πω, αν είχε κάνει αυτές τις διατάξεις μέσα στο χειμώνα η ΚεντροΒόρεια Ελλάδα θα είχε έναν καλό χιονιά δηλαδή 20 πόντοι. Κρίμα!
"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν" John Steinbeck
Comment
-
Για παράδειγμα το 6αρι του τζίφου σήμερα δίνει αυτό.

Μέσα στο χειμώνα αν έκανε το συγκεκριμένο (με λίγες λεπτομέρειες ακόμα) και είχε βαρβάτο κρύο στα Βαλκάνια -14 με -16 θα περιμέναμε χιόνια από Λαμία και πάνω.
"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν" John Steinbeck
Comment
-
Τους εχω ικανούς να περνάνε απο μπροστα τους οι αθωες κορασιδες με τα μπραζιλ και αυτοι να κοιτάνε τα τρεξίματα στα κινητά τους!!!Originally posted by snowjohn View PostΚαι το καλοκαιρι να του παρεις και να τους πας χαλκιδικη να ανοιξει το ματακι
Γτ ξερεις ε σαν την χαλκιδικη :dΓνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!
Comment
-
Προσωπικά βάζω τον καιρό πάνω από όλα.Και με διαφορά κιόλας, και φυσικά τα τρεξίματα είναι πολύ σημαντικά για εμένα, διακόπτω σχεδόν πάντα αυτό που κάνω για να τα δω.
Σιγά το κακό!
Βάζω το διάγραμμα της θεσσαλονίκης που έτυχε να είναι απαράδεκτο, όχι για τις θερμοκρασίες, αλλά αυτό με την διαφορά του κυρίου τρεξίματος με τα ενσέμπλς για αύριο-μεθαύριο.
πραγματικά τέτοια διαφορά είναι αδιανόητη όταν μιλάμε για τόσο μικρά διαστήματα πρόγνωσης.

graphe3_1000___22.73584905660377.jpgΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
δεν έχει διαφορά. απλά δεν ταυτίζονται οι πρώτες ώρες του κύριου με τις πρώτες ώρες του μέσου όρου. θέμα του διαγράμματος είναι και όχι λάθος του μοντέλουOriginally posted by [weathermaniac] View PostΠροσωπικά βάζω τον καιρό πάνω από όλα.Και με διαφορά κιόλας, και φυσικά τα τρεξίματα είναι πολύ σημαντικά για εμένα, διακόπτω σχεδόν πάντα αυτό που κάνω για να τα δω.
Σιγά το κακό!
Βάζω το διάγραμμα της θεσσαλονίκης που έτυχε να είναι απαράδεκτο, όχι για τις θερμοκρασίες, αλλά αυτό με την διαφορά του κυρίου τρεξίματος με τα ενσέμπλς για αύριο-μεθαύριο.
πραγματικά τέτοια διαφορά είναι αδιανόητη όταν μιλάμε για τόσο μικρά διαστήματα πρόγνωσης.

[ATTACH=CONFIG]11186[/ATTACH]μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
Αυτό το λέω Τάσο γιατί αν δεις και ψάξεις για άλλες περιοχές η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη! Εγώ παντως πρώτη φορά το βλέπω τόσο έντονο, τέλος πάντων.Originally posted by salonikatasos View Postδεν έχει διαφορά. απλά δεν ταυτίζονται οι πρώτες ώρες του κύριου με τις πρώτες ώρες του μέσου όρου. θέμα του διαγράμματος είναι και όχι λάθος του μοντέλουΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
Εντάξει τότε! εξάλλου διαγράμματα ούτε 6 μήνες δεν τα ξέρω! ευχαριστώ πάντως!Originally posted by salonikatasos View Postκι άλλες φορές το έχει δείξει. να τρέχει το κύριο προς τα πάνω και ο μέσος όρος προς τα κάτω και να έχουν διαφορά 10 βαθμούς στις 12 ώρεςΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
Σταδιακά και αργά αργά βλέπω τα μέλη να πηγαίνουν προς τις κρύες εκδοχές...και αντίστοιχα του Λονδίνου προς τις θερμές....όμως επειδή κινούμαστε ακόμη σε οριακά πλάτη των μελών, νομίζω ότι αυτές οι παλινωδίες θα συνεχίζονται ως το Σ/Κ....εκεί θα αρχίσουμε να ανεβάζουμε ποσοστά...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-

Comment