Announcement

Collapse
No announcement yet.

αναφορα και σχολια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• αναφορα και σχολια

σημερα αταλαντη 13 μεγιστη συννεφια ολη μερα και βροχη για καμια ωρα. οχι παντως την βροχη που περιμενα για εκει. τα καλοριφερ στην πολη δουλευουν κανονικα
    εδω γαλατσι 21 βαθμοι μεσα στο σπιτι μου με ανοικτες πορτες εξω αυτη την ωρα 12.5
    οσον αφορα τα ελατα και τα κουκουναρια που ειχα αναφερει εμενα η γνωση μου αυτη ειναι οτι οταν δεν εχουν ειναι βαρυς χειμωνας υπο την εννοια οτι το δενδρο αναμενωντας το βαρυ χειμωνα δεν εκθετει τους καρπους του και προσεχει πιο πολυ. παρολα αυτα ακουω και αντικρουομενα δεδομενα δηλαδη καρπενησι δεν εχει διρφυς εχει...
    αρα παιδια νομιζω οτι δεν πρεπει να δινουμε σημασια σε αυτα. πως το δενδρο θα προβλεψει τον καιρο 7 μηνες μετα????
    σοβαρευτειτε....
    κρυα φαινονται θα εχουμε ο υετος με ανησυχει βεβαια αυτος ειναι κλασσικος καιρος που δινει χιονια στα προσηνεμα οπως λεω απο περισυ. ειδωμεν

Aπό πού φαίνονται τα κρύα, αν όχι από τα σημεία που δίνει απλόχερα η ίδια η φύση;;; Ο Αριστοτέλης (πατέρας της μετεωρολογίας) πώς έκανε άραγε τις μετρήσεις του 2500 χρόνια πρίν; Και πώς άραγε μέχρι το 17ο προς 18ο αιώνα που ανακαλύφθηκαν τα πρώτα όργανα, υπήρχε μόνο Αριστοτέλης; Γιατί νομίζεις ότι υπάρχουν και ζούν μέχρι σήμερα, παραδόσεις καιρικές με βάσει τη φύση; Μήπως οι χιλιάδες και εκατομμύρια μετρήσεις μπορούν να μας πούν κάτι; Νομίζεις ότι τυχαία λέγονται κάποιες αναφορές για δένδρα, θάμνους, ζώα, πουλιά κ.α., σε σχέση και με το χειμώνα (αλλά και όλες τις εποχές), όταν έχουν παρατηρηθεί επί σειρά πολλών χιλιάδων χρόνων; Πάντα εν σοφία εποίησας, που λένε και οι Γραφές!!!!!

Γι αυτό το λόγο και ο καιρός θα παραμένει ένα ανεξήγητο μυστήριο.

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΩΜΗΝΙΕΙ ΒΑΡΗ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΣΕΣ (ΠΟΥΛΙΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΓΙΑ)ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΟΜΒΡΗ ΕΝΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΡΜΙΝΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ!

Comment

hallo paidia,bary xeimona den ksero an tha exoyme,pantos mexri tis 15 toy noembrgh tipota den tha exoyme,tora apo ki kai pera den ksero ti tha gini,kati tha exi...kai an den xionisei to noembrh pote tha anoiksoyn ta xionodromika????krima....

Comment

Φιλε tonys διαβαζω σε καθε post σου να αναφερεις οτι μετα τις 10-15 Νοεμβρη θα εχουμε βαρυχειμωνια.Που στηριζεις αυτην την αποψη και την παραθετεις καθε φορα?
          Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
          200μ.
          hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
          http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

Working...
          X