Announcement

Collapse
No announcement yet.

In car camera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In car camera

Θελω να τοποθετησω στο αυτοκινητο μου μια in car camera ...
    Αυτο που θελω ειναι να παιρνει sd καρτα για να εχω μεγαλη χωρητικοτητα και να μπορω να συνδεσω την καμερα με bluetooth ωστε να στελνω τα βιντεο στο κινητο μου η στο laptop μου...
    Εχετε να προτεινετε κατι????

Εγω ειμαι μεταξυ των 2 αυτων...για βοηθηστε

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...tml?langId=-18

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...tml?langId=-18

Για βοηθατε ρε μαγκες....ποια απο τις 2 ειναι καλυτερη???
    Ειμαι ελαφρως ασχετος απο τεχνολογια...

Comment

Γιώργο οι κάμερες που έβαλες έχουν ακριβώς τον ίδιο φακό με τα ίδια χαρακτηριστικά εκτός από αυτήν της γωνίας θέασης(135 μοίρες η μία 160 η άλλη).Οι βασικές τους διαφορές είναι ότι η μία έχει ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία 700mAh ενώ η άλλη θυσιάζει την χωρητικότητα της μπαταρίας της ,μόλις 120mAh , για δέκτη gps.(και κάποια ακόμη καλούδια όπως time laps video ενώ έχει και gps software).Αν δεν χρειάζεσαι το gps προτείνω αυτήν με την μεγαλύτερη μπαταρία και την σαφώς καλύτερη γωνία θέασης.(αυτή με το gps πριν λίγο καιρό ήταν πολύ ακριβότερη εντύπωση μου κάνει που κατέβηκε τόσο)
      Αλήθεια τόσο πολύ κινείσαι στους δρόμους για να χρειάζεσαι κάτι τέτοιο ??Το σκέφτηκα και εγώ αλλά οι διαδρομές που κάνω δεν έχουν τίποτα το συνταρακτικό ,τύπου Ρωσίας πχ ,για να πάρω τέτοια κάμερα!

Comment

Αυτες οι καμερες θα ειναι φοβερες για καμια ορεινη διαδρομη πχ με χιονι!!

Υ.Γ. Οι Ρωσσοι πολυ γελιο..Και τι δεν εχουν δει τα ματακια μας απο τις καμερες τους στα αμαξια χαχαχα,οι οποιες τοποθετουνται τοσο πολυ εκει πανω γιατι τις δεχονται τα ρωσσικα δικαστηρια ως αποδεικτικα στοιχεια..
        Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Originally posted by j.s. View Post
          Γιώργο οι κάμερες που έβαλες έχουν ακριβώς τον ίδιο φακό με τα ίδια χαρακτηριστικά εκτός από αυτήν της γωνίας θέασης(135 μοίρες η μία 160 η άλλη).Οι βασικές τους διαφορές είναι ότι η μία έχει ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία 700mAh ενώ η άλλη θυσιάζει την χωρητικότητα της μπαταρίας της ,μόλις 120mAh , για δέκτη gps.(και κάποια ακόμη καλούδια όπως time laps video ενώ έχει και gps software).Αν δεν χρειάζεσαι το gps προτείνω αυτήν με την μεγαλύτερη μπαταρία και την σαφώς καλύτερη γωνία θέασης.(αυτή με το gps πριν λίγο καιρό ήταν πολύ ακριβότερη εντύπωση μου κάνει που κατέβηκε τόσο)
          Αλήθεια τόσο πολύ κινείσαι στους δρόμους για να χρειάζεσαι κάτι τέτοιο ??Το σκέφτηκα και εγώ αλλά οι διαδρομές που κάνω δεν έχουν τίποτα το συνταρακτικό ,τύπου Ρωσίας πχ ,για να πάρω τέτοια κάμερα!
          Κανω περιπου 70χλμ την ημερα Δημητρη ....Πραγματικα τη θελω.....στην Αθηνα γινεται ΖΟΥΓΚΛΑ απο τροχαια ατυχηματα ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.........τελος παντων.....
          Το gps που εχει ενσωματωμενο που αποσκοπει?????

Comment

Originally posted by Gianniwtis View Post

Υ.Γ. Οι Ρωσσοι πολυ γελιο..Και τι δεν εχουν δει τα ματακια μας απο τις καμερες τους στα αμαξια χαχαχα,οι οποιες τοποθετουνται τοσο πολυ εκει πανω γιατι τις δεχονται τα ρωσσικα δικαστηρια ως αποδεικτικα στοιχεια..
            Που να δεις τι εχει καταγραψει φιλος με πουλμαν!!!!!!
            Δεν θα τα πιστευετε......

Comment

Το σκέφτηκα και εγώ αλλά οι διαδρομές που κάνω δεν έχουν τίποτα το συνταρακτικό ,τύπου Ρωσίας πχ ,για να πάρω τέτοια κάμερα!
              Originally posted by Gianniwtis View Post
              Γιατρέ, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βρεις το συναρπαστικό.

Όπως λέει ο φίλος είναι ότι πρέπει για να αποτυπώσεις και να έχεις να θυμάσαι απίστευτες διαδρομές όπως βρήκα πριν λίγες μέρες ξημερώματα έναν άδειο δρόμο και έζησα το απίστευτο για Ελλάδα, που δύσκολα βρίσκεις τέτοιες συνθήκες!!!

Υ.Γ Στην αρχή η μια κάμερα δεν είχε σφιχτεί καλά και για 1 λεπτό είναι κουνημένο το βίντεο...

https://www.youtube.com/watch?v=4DiUGlxH6R4
              www.foresterclub.gr

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                Κανω περιπου 70χλμ την ημερα Δημητρη ....Πραγματικα τη θελω.....στην Αθηνα γινεται ΖΟΥΓΚΛΑ απο τροχαια ατυχηματα ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.........τελος παντων.....
                Το gps που εχει ενσωματωμενο που αποσκοπει?????
                Εδώ γίνονται δεκτά τα βίντεο σε δικαστήριο; Νομίζω δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Στην Ρωσία είναι υποχρεωτικά από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Comment

Απόστολε(stolis) φανταστικό βίντεο!!!παιδιά φυσικά πανω στο βουνό εχει ενδιαφερον ,εννοειται , απλα οταν βρεθείς εκεί αραιά κ που κ ενα καλο κινητό , αν δεν εχεις κατι αλλο , μια χαρά δουλειά κάνει.Εγω στην δική μου καθημερινότητα αναφέρθηκα!
                  υ.γ :Απόστολε φοβερό ηχο βγάζει η σκάστρα σου!

Comment

Ε αμα βρεθει και κανενας γρηγορος σε κανα φαναρι του ριχνουμε και κανα δυο κολωνες και μετα του στελνω με mail το βιντεο να με θυμαται...χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τελικα πηρα την πρωτη καμερα.....
                    Θα σας πω εντυπωσεις!

Comment

Originally posted by stolis View Post
                      Γιατρέ, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βρεις το συναρπαστικό.

Όπως λέει ο φίλος είναι ότι πρέπει για να αποτυπώσεις και να έχεις να θυμάσαι απίστευτες διαδρομές όπως βρήκα πριν λίγες μέρες ξημερώματα έναν άδειο δρόμο και έζησα το απίστευτο για Ελλάδα, που δύσκολα βρίσκεις τέτοιες συνθήκες!!!

Υ.Γ Στην αρχή η μια κάμερα δεν είχε σφιχτεί καλά και για 1 λεπτό είναι κουνημένο το βίντεο...

https://www.youtube.com/watch?v=4DiUGlxH6R4
                      Δινεις πονο με τον Δασοφυλακα βλεπω...χαχαχαχαχα καλα του κανεις!!!!
                      2λιτρος Turbo με ποσα????
                      Εισαι σιγουρα γαργαλημενος.....σε ακουω...

Comment

Απόστολε(stolis) φανταστικό βίντεο!!! φοβερό ηχο βγάζει η σκάστρα σου!
                        Δημήτρη, η σκάστρα δεν ακούγεται, είναι σχεδόν αθόρυβη. Ακούγεται η external και η τουρμπίνα από τη φιλτροχοάνη όταν αφήνω γκάζι.
                        www.foresterclub.gr

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                          Δινεις πονο με τον Δασοφυλακα βλεπω...χαχαχαχαχα καλα του κανεις!!!!
                          2λιτρος Turbo με ποσα????
                          Εισαι σιγουρα γαργαλημενος.....σε ακουω...
                          2.5λιτρος. 570 με τη μεγάλη πίεση...
                          www.foresterclub.gr

Comment

Originally posted by stolis View Post
                            2.5λιτρος. 570 με τη μεγάλη πίεση...

Ωχωχωχ.....
                            Σκοτωνεις!
                            Ωραιος ρε

Comment

Ρε παιδες επειδη με την τεχνολογια δεν τα παω και πολυ καλα για βοηθηστε λιγο....
                              Η καμερα που εχω για το αυτοκινητο ενω μου εμφανιζαι μια χαρα ημερομηνια και ωρα ξαφνικα σημερα μου εγραφε 1-1-2014 και ωρα 06:00 και συνεχιζε να μετραει απο εκει .....
                              Η καμερα απο οτι ειδα δεν εχει ρυθμισεις για ημερομηνια και ωρα ....οταν την πρωτοπηρα ηταν ηδη ρυθμισμενα ολα
                              ΤΙ ΚΑΝΩ?????

Comment

Working...
                              X