Originally posted by teo.sol.
View Post
Με ποια λογική;;; Με τη λογική ότι ο δεύτερος πληρώνει, ενώ ο πρώτος δεν μπορεί να πληρώσει. Απλά πράγματα.
Επίσης και χωρίς να έχεις τις οικονομικές γνώσεις (εγώ δεν τις έχω), όπως έχει π,χ. ο yakutia, αρκεί να βάλεις λίγο το μυαλό σου να λειτουργήσει , για να καταλάβεις ότι το να χρωστάς περισσότερο από κάποιον άλλον, δε αποδεικνύει ότι έχεις πρόβλημα.
Είσαι το σουπερμάρκετ " αφθονόπουλος". Χρωστάς 100 εκατομμύρια στις Τράπεζες. Τα μαγαζιά σου είναι γεμάτα. Και κάθε πρώτη του μηνός, αυτόματα, από το τραπεζικό σου λογαριασμό πληρώνονται οι δόσεις κανονικότατα.
Είσαι αυτός που έχει την ανωτέρω επιχείρηση; Θέλεις να ανοίξεις και άλλο κατάστημα και θέλεις νέο δάνειο. Μπαίνεις στην τράπεζα και σου φέρνουν και το ουσικάκι σου αν θέλεις και κάθεσαι και συζητάς για τις ευκολίες που θα έχεις. Ανοιχτές είναι οι πόρτες.
Είσαι ο "μπατιρόπουλος", που έχει ένα μίνι μάρκετ και χρωστά 3 χιλιάρικα , ο τελευταίος πελάτης που μπήκε , αγόρασε ένα μπουκαλάκι νερό πριν 3 ημέρες ενώ χρωστάς τρεις δόσεις.
Και κάθεσαι και λες ως επιχείρημα: "καλά ο αφθονόπουλος χρωστά 100.000 εκατομμύρια και εσύ τράπεζα τηλεφωνείς σε εμένα για τα 3 χιλιάρικα";

Comment