Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΕΡΙ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΕΡΙ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Για βοηθηστε λιγο ρα παιδια την κατασταση...
    Κανω ερευνα αγορας εδω και αρκετο καιρο για καρτοκινητο πλεον γιατι με τα συμβολαια πληρωνα εξοργιστικα ποσα μαζι με την γυναικα μου αλλα δεν μπορω να καταληξω....
    Αξιζει να το γυρισω σε καρτα???
    Και αν ναι ποια εταιρεια εχει τα καλυτερα πακετα????
    Για πειτε εμπειριες....

Κοιτα Γιωργο εγω εχω ενα vodafone cu και με ενα πακετο 7 ευρω το μηνα (μια καρτα 10 το μηνα πες) δινει 2 ωρες προς vodafone 500 λεπτα και 500 sms προς cu, 100 λεπτα και 100 sms προς ολους και 60 mb..Εμενα με βολευει αρκετα..Τωρα αν στη δουλεια σου μιλας πολυ με διαφορες εταιριες κινητης δεν πολυαξιζει..
    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Θελω 1gb ρε τουλαχιστον ......τρωω πολλα mb απο το κινητο....

Comment

Νομιζω θες αλλα 3 ευρω το μηνα τοτε..Νομιζω!
        Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Ή με whatsup ψάξτο ή με vodafone cu δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη εταιρία που να κάνει οικονομικά και συμφέροντα πακέτα.
          Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Originally posted by Alkis Serres View Post
            Ή με whatsup ψάξτο ή με vodafone cu δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη εταιρία που να κάνει οικονομικά και συμφέροντα πακέτα.
            ΜΕ την wind τι παιζει με free2go και Q???

Comment

Vodafone cu έχω και εγώ Γιώργη και έχω βρει την υγειά μου...Βάζω κάρτα 10 ευρώ,αυτομάτως έχω ρυθμίσει να μου δίνει 500 mb δωρεάν με κάθε ανανέωση και με τα 10 ευρώ αγοράζω πακέτο που μου δίνει 300 λεπτά προς vodafone,300 λεπτα προς σταθερά και άλλες εταιρίες με 7 ευρώ!!Το πολύ να βάλω 2 κάρτες σε 40-50 ημέρες..
              Beati Paoli.........

Comment

Working...
              X