Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πως συμπεριφέρονται σε εσάς οικεία άτομα για το γεγονός ότι είστε καιρο-χιονο-τρελαμένοι?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγω πιστευω οτι καθε χομπι κρυβει και μια μορφη ελαφριας ''λοξας'' μεσα του... Πχ εχω ενα φιλο που μου λεει μια καλοκαιρινη βραδια ,που μολις ειχε σχολασει κατακουρασμενος απο 12ωρο + δουλειας, οτι το πρωι θα ξυπνουσε κατα τις 3.30 ( η ωρα ηταν ηδη 12 τα μεσανυχτα) για να παει για ψαρεμα..!!! Σε πρωτη φαση του λεω οτι δεν την παλευει και οτι ειναι για δεσιμο και τετοια, αλλα κατοπιν σκεφτηκα οτι και εγω κανω τα ιδια και χειροτερα σχετικα με τα καιρικα οποτε δε μου φανηκε και τοσο παραλογο.. Για μενα θα ηταν τουλαχιστον χασιμο χρονου για να μην πω σκετη ταλαιπωρια το να ξυπνησω μεσα στη νυχτα για να τρεχω για ψαρεμα ας πουμε, αλλα μου φαινεται πολυ διασκεδαστικο το να κατσω οοολη τη νυχτα που εξω χιονιζει ξυπνιος και να κοιταω τις λαμπες ή να τρεχω σαν τον τρελο στη κοντινη μου ευτυχως εκκλησια που εχει μεγαλους προβολεις για να το βλεπω καλυτερα...
    ''ΠΑΓΩΝΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ΝΑ 'ΤΑΝ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΗ, ΚΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ ΝΑ 'ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...''

Comment

Με φόβο...σε κάθε κακοκαιρία ή χιονιά όταν τους λέω πάω μια βολτουλα τρέμει το φιλοκαρδι τους, η μόνη που είναι άνετη και μου έχει μια σχετική εμπιστοσύνη είναι η κοπέλα μου! Από την άλλη βέβαια είμαι και ο μετρ της οικογένειας σε θέματα καιρού και ότι και αν χρειάζονται-πρόβλεψη πάντα ρωτάνε! Με την κοπέλα μου από την άλλη έχουμε βρει και ισορροπίες σε θέματα καιρού! Πήγαινε Στενή να απολαύσεις την κακοκαιρία και τα λέμε αύριο, είναι το hobby σου και αφού σε συγκινεί μια μεγάλη κακοκαιρία εγώ το σεβομαι! Πολλές φορές παλαιότερα κυρίως ακόλουθουσε, τώρα δεν τα βγάζει πέρα μαζί μου!
      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Originally posted by Dirfis View Post
        Με φόβο...σε κάθε κακοκαιρία ή χιονιά όταν τους λέω πάω μια βολτουλα τρέμει το φιλοκαρδι τους, η μόνη που είναι άνετη και μου έχει μια σχετική εμπιστοσύνη είναι η κοπέλα μου! Από την άλλη βέβαια είμαι και ο μετρ της οικογένειας σε θέματα καιρού και ότι και αν χρειάζονται-πρόβλεψη πάντα ρωτάνε! Με την κοπέλα μου από την άλλη έχουμε βρει και ισορροπίες σε θέματα καιρού! Πήγαινε Στενή να απολαύσεις την κακοκαιρία και τα λέμε αύριο, είναι το hobby σου και αφού σε συγκινεί μια μεγάλη κακοκαιρία εγώ το σεβομαι! Πολλές φορές παλαιότερα κυρίως ακόλουθουσε, τώρα δεν τα βγάζει πέρα μαζί μου!
        Ο μόνος τρελαμένος με τον καιρό είναι ο παππούς μου και από αυτόν πήρα μάλλον την πετρια!!! Κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί έβγαινε στην αυλή και κοίταζε τα σύννεφα και τα σημάδια! Έκανε δουλειές μέσα στην χιονόθύελλα, χωρίς να υπάρχει λόγος! Γενικά πάντως με θεωρούν τρελό, με την καλή έννοια και μάλιστα όταν σε περιόδους εξετάσεων γύροφέρνα στην ταράτσα για παρακολούθηση του καιρού, οι γείτονες με καρφωναν στην γιαγιά μου... Στεναχώρια η συγχωρεμένη!!!!!!
        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Originally posted by Dirfis View Post
          Ο μόνος τρελαμένος με τον καιρό είναι ο παππούς μου και από αυτόν πήρα μάλλον την πετρια!!! Κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί έβγαινε στην αυλή και κοίταζε τα σύννεφα και τα σημάδια! Έκανε δουλειές μέσα στην χιονόθύελλα, χωρίς να υπάρχει λόγος! Γενικά πάντως με θεωρούν τρελό, με την καλή έννοια και μάλιστα όταν σε περιόδους εξετάσεων γύροφέρνα στην ταράτσα για παρακολούθηση του καιρού, οι γείτονες με καρφωναν στην γιαγιά μου... Στεναχώρια η συγχωρεμένη!!!!!!
          Καλα ναι αυτη ειναι κλασσικη δικαιολογια του χιονο-καιροφιλου οταν εξω γινεται ο κακος χαμος, οτι δηλαδη πρεπει να βγει εξω για καποια δουλεια ή για κατι που ξεχασα στο αμαξι κλπ. κλπ... χαχαχα. Εμενα παντως με εχουν μαθει και δεν δινουν σημασια πια απλα κουνανε καμμια φορα το κεφαλι τους χαχαχα. Αλλα οταν θελουν κατι σχετικο με προγνωση για καποια επερχομενη κακοκαιρια παντα με ρωτανε πλεον... Στανταρ διαλογος πριν απο πιθανο χιονια με μενα και τη μανα μου.. Με ρωταει ''θα ερθει κι εδω το χιονι? για να ξερω να σκεπασω τα λουλουδια!!!'' και κλασσικα εγω απανταω ''οχι ρε μανα αστα οπως ειναι εδω ειναι Λουτσα η θαλασσα διπλα, δε χιονιζει εδω" ... και μετα αν τελικα πιασει εστω λιγο με βριζει χαχαχχα!!!!
          ''ΠΑΓΩΝΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ΝΑ 'ΤΑΝ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΗ, ΚΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ ΝΑ 'ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...''

Comment

Working...
          X