Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΗΛΕΚΤΡΙΖΟΜΑΣΤΕ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΗΛΕΚΤΡΙΖΟΜΑΣΤΕ?

Χθες δεν σταματησα να ηλεκτριζομαι!! παω το πρωι να μπω στο αυτοκινητο, τσακ, ηλεκτριζομαι!! παω στην δουλεια και στο χερουλι της εσωτερικης πορτας, τσακ, παλι τα ιδια!! μου δινει καποιος ενα φλασακι, παλι τα ιδια!! μου λεει αυτος: << αμαν ρε φιλε, ουτε καλωδιο της ΔΕΗ να επιανα δεν θα τιναζομουνα ετσι>>....ολη μερα τα ιδια μεχρι που .
    Κανω το μπανακι μου το βραδυ, την αλλη μερα ολα καλα!!

1) σας εχει συμβει αυτο?
    2) πως το αντιμετωπιζετε?
    3) που μπορει να οφειλεται με απλα ελληνικα?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την ενδεχομενη συμμετοχη σας!!
    Last edited by efthym1983; 10/01/2015, 05:57 PM.
    Θεσσαλονικη μου.....ποτε δεν ειναι αργα!!

Originally posted by efthym1983
    Χθες δεν σταματησα να ηλεκτριζομαι!! παω το πρωι να μπω στο αυτοκινητο, τσακ, ηλεκτριζομαι!! παω στην δουλεια και στο χερουλι της εσωτερικης πορτας, τσακ, παλι τα ιδια!! μου δινει καποιος ενα φλασακι, παλι τα ιδια!! μου λεει αυτος: << αμαν ρε φιλε, ουτε καλωδιο της ΔΕΗ να επιανα δεν θα τιναζομουνα ετσι>>....ολη μερα τα ιδια μεχρι που .
    Κανω το μπανακι μου το βραδυ, την αλλη μερα ολα καλα!!
    1) σας εχει συμβει αυτο?
    2) πως το αντιμετωπιζετε?
    3) που μπορει να οφειλεται με απλα ελληνικα?
    λολ παθενω το ιδιο εδω και μαι εβδομαδα χαχααχαχχα
    ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Comment

Originally posted by panos mamatos View Post
      λολ παθενω το ιδιο εδω και μαι εβδομαδα χαχααχαχχα
      γιατι ρε φιλε? σπασαν τα νευρα μου! ασε που ειναι καπως να το συζητας...

Comment

Μάλλον το μπάνιο είναι το κλειδί!

Comment

Αν φορατε μαλλινα ρουχα ειναι λογικο λογω του στατικου ηλεκτρισμου....

Comment

Να σας δωσω το κινητο να μου το φορτίσετε. Χαχχαχα

Comment

Originally posted by Κωστας. View Post
              Να σας δωσω το κινητο να μου το φορτίσετε. Χαχχαχα
              καλο γιατρε μου, αν και απο σενα μαλλον περιμενα μια πιο επιστημονικη αποντηση. χαχαχα

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                Αν φορατε μαλλινα ρουχα ειναι λογικο λογω του στατικου ηλεκτρισμου....
                ολο τον χειμωνα σχεδον φοραμε μαλλινα, αλλα σπανιως ηλεκτριζομαστε, τουλαχιστον εγω

Comment

Χαχαχαχα εγώ που έβγαλα μια φορά μάλλινη μπλούζα και ηλεκτρίστηκα και με χτύπησε και τινάχτηκα τι να πω; χαχαχα πήγα να πεθάνω από βγάλσιμο μπλούζας!
                  Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Originally posted by Alkis Serres View Post
                    Χαχαχαχα εγώ που έβγαλα μια φορά μάλλινη μπλούζα και ηλεκτρίστηκα και με χτύπησε και τινάχτηκα τι να πω; χαχαχα πήγα να πεθάνω από βγάλσιμο μπλούζας!
                    Εγώ έχω πάθει ηλεκτροσοκ από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια! καρφάκια τα μαλλιά!
                    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                    Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Originally posted by [weathermaniac] View Post
                      Εγώ έχω πάθει ηλεκτροσοκ από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια! καρφάκια τα μαλλιά!
                      Χαχαχαχα ναι αλλά έπαιζες με τη ζωή σου εσύ από ηλεκτρική συσκευή έγινε όχι από μπλούζα. Και στον θάνατο μου ηλίθιος θα είμαι χαχαχα Έπρεπε να βγάλεις φώτο να σε δούμε χαχαχαχα
                      Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Χαχαχαχα ναι αλλά έπαιζες με τη ζωή σου εσύ από ηλεκτρική συσκευή έγινε όχι από μπλούζα. Και στον θάνατο μου ηλίθιος θα είμαι χαχαχα Έπρεπε να βγάλεις φώτο να σε δούμε χαχαχαχα
                        Το έπαθα πριν 5 χρόνια! Και ο αδερφός μου φέτος!
                        Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

Το έπαθα πριν 5 χρόνια! Και ο αδερφός μου φέτος!
                          Χαχαχα ίδιο τον έκανες;

Comment

Χαχαχα ίδιο τον έκανες;
                            Εγώ με τον αδερφό μου είμαστε η ημέρα με την νύχτα! Εκτός από τον καιρό και κυρίως τα χιόνια!

Comment

Εγώ με τον αδερφό μου είμαστε η ημέρα με την νύχτα! Εκτός από τον καιρό και κυρίως τα χιόνια!
                              Α τα λατρεύει κι αυτός;

Comment

Working...
                              X