Announcement

Collapse
No announcement yet.

Motivation video

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motivation video

Με το τέλος του 2014 κλείνει για μένα μια "δυνατή" 5ετία... Σ' αυτό το βίντεο προσπάθησα να μαζέψω κάποιες απο αυτές τις στιγμές οι οποίες νιώθω οτι έχουν και τη μεγαλύτερη σημασία. Γι' αυτές αξίζει να προσπαθείς ξανά και ξανά... Τι να πρωτοχωρέσεις όμως μέσα σε 4 λεπτά;;; Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου για όσες τέτοιες στιγμές μοιραστήκαμε μαζί.... Ένας νέος κύκλος αρχίζει.... Και όπως μου αρέσει να λέω: "Τα καλύτερα έρχονται" !!

Το βίντεο ξεκινά με τα λόγια του Βρετανού φιλόσοφου ’λαν Γουότς o οποίος μας καλεί να ξανασκεφτούμε τι θέλουμε στη ζωή μας, τι επιθυμούμε περισσότερο και πως να το πετύχουμε αποβάλλοντας τη μιζέρια και τη συνήθεια από μέσα μας…
    Το βίντεο που συνεχίζει με στιγμές αδρεναλίνης, μας ταξιδεύει σε πολλά μέρη της Ελλάδας, αλλά και στις ’λπεις για να τελειώσει με τη φράση «Η ζωή είναι μια απίστευτη περιπέτεια ή τίποτα απολύτως»….

Ski now, work later.

ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΡΛΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!

ΚΑΙ ΤΟ 2015 ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Comment

τωρα το ειδα το βιντεο και πραγματικα μπραβο,δεν εχω λογια να το περιγραψω,συνεχισε ετσι!
      δεν θα σπασει με 5αρακι....

Comment

Ευχαριστώ παίδες!!
        Ski now, work later.

Comment

Αν και αργά Εκπληκτικό βίντεο!

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
          John Steinbeck

Comment

Originally posted by weatherextreme View Post
            Αν και αργά Εκπληκτικό βίντεο!
            Ευχαριστώ!!!!!
            Ski now, work later.

Comment

Working...
            X