Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ Μακράς Χειμωνο-καιρίας "ΑΓΓΕΛΟΣ" 26/12-3/1...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ
    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Σα να φρεναρε λιγο η ανοδος εξω πεφτουν αυτια απο το κρυο ο,8 και 93% καλο βραδυκαι εισ αλλα με υγεια !!!!!!!!
      δεν θελουμε πολλα ενα χαμηλο στη ροδο 990
      στα 850 ενα -13c
      στα 500 ενα-43c
      ενα αζορ στην Κ Ευρωπη 1060mp
      dam ενα 520
      και 20,00mm υετο
      τα υπολοιπα ειναι τριχες κατσαρες

Comment

• ένταση της χιονόπτωσης με αρκετές στούπες στην επανωμή χοντρές και πυκνές οι νιφάδες..στρώνει συνεχώς χιόνι σε κάθε επιφάνεια...πιάνει και ο κεντρικός δρόμος στρώμα..Προσοχή στους οδηγούς τις επόμενες ώρες καθώς εγώ βλέπω τον δρόμο που πάει Μηχανιώνα-κερασια...

Comment

• για οσους δν πειθονται για την σοβαροτητα της καταστασης που επικρατει αυτην τν ωρα στο βολο....οριστε ο αχιλλεας..εν ωρα δρασης 2.30 τ ξημερωματα!!!
          ΠΑΝΟΣ

Comment

• ξαστερια πλεον στην κερκυρα
            neos xionias en drasy

Comment

• Έχω μπερδευτεί δεν μπορώ να καταλάβω τι να περιμένω τις επόμενες ώρες Καμιά αναφορά από διόνυσο άγιο στέφανο κλπ έχουμε?

Comment

• Originally posted by NeverSummer View Post
                Έχω μπερδευτεί δεν μπορώ να καταλάβω τι να περιμένω τις επόμενες ώρες Καμιά αναφορά από διόνυσο άγιο στέφανο κλπ έχουμε?
                Εγώ ’νοιξη... 0.5 c η Τ με κανονική χιονόστρωση εδώ και αρκετή ώρα! Συνεχίζει να βάζει με κανονική χιονόπτωση ΊΣΩΣ λίγο πιο ψιλό το χιόνι αλλά δεν ευνοεί η Τ .

Comment

• Ο Αχιλλέας για κανά ποτάκι θα βγήκε...αχαχαχα
                  Beati Paoli.........

Comment

• Originally posted by NeverSummer View Post
                    Έχω μπερδευτεί δεν μπορώ να καταλάβω τι να περιμένω τις επόμενες ώρες Καμιά αναφορά από διόνυσο άγιο στέφανο κλπ έχουμε?

Αν δεν πέσει η Τ,δεν βλέπω φως...
                    Beati Paoli.........

Comment

• Originally posted by Gianniwtis View Post
                      ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ
                      Αμ στα λέω Γιάνναρε εδώ και χρόνια...δεν ακούς...
                      Beati Paoli.........

Comment

• Originally posted by snowspir View Post
                        Ο Αχιλλέας για κανά ποτάκι θα βγήκε...αχαχαχα
                        χαχα μν γελας καθολου το ριχνει στο εξω αρκετα συχνα..δν μασαει τα @@ τ
                        ΠΑΝΟΣ

Comment

• Μετα απο τοσες ωρες χιονοπτωσης το γυρισε σε χιονονερο...........................ξενερα!

Comment

• Originally posted by snowspir View Post
                            Αμ στα λέω Γιάνναρε εδώ και χρόνια...δεν ακούς...
                            Ενα 5 ποντο ζητησα ο καημενος..τι ζητησα..
                            Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Μάχη με τη βροχή στο Χαλάνδρι αλλά οι νιφάδες κερδίζουν έδαφος! Ακόμα δεν πέθανε ο ασθενής, το παλεύουμε!!!

Τι συμβαίνει τώρα:
                              Το χαμηλό κινείται βορειότερα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο αιγαίο βορείως της Κρήτης εως κεντρικό αιγαίο. Αυτό δημιουργεί άνοδο της θερμοκρασίας στην Αττική, πρόσκαιρη διότι όσο απομακρύνεται ανατολικά το χαμηλό, τόσο θα πέφτει η Τ. Με τη διαφορά ότι, δυστυχώς, θα μειώνεται ο υετός, μια και το χαμηλό κατά την εκτίμησή μου δεν θα πάρει την πιο ευνοϊκή για μας θέση, στη Ρόδο και θα φύγει βορειότερα. ’ρα, τις επόμενες ώρας ΑΝ κερδιθεί η μάχη με τη θερμοκρασία και προλάβουμε και όσον υετό απομένει, ίσως γίνει το καλό (πραγματικά άπειρος υετός πήγε χαμένος...).

Μέσα στην Αττική: η ΒΔ συνιστώσα έριξε την Τ στις δυτικές περιοχές νοτιότερα του ορεινού όγκου της Πάρνηθας. Όμως, δυστυχώς, λειτούργησε ως καταβάτης (φόεν) παραπλεύρως της Πάρνηθας στις παρυφές του λεκανοπεδίου, και σε κάποιες περιοχές είχαμε και ομβροσκιά (στα νότια του ορεινού όγκου της Πάρνηθας όπου λόγω χαμηλού υψομέτρου δεν έχουμε καναλισμό). Το υπόλοιπο λεκανοπέδιο συμπεριφέρθηκε φυσιολογικά για τα δεδομένα, οι αναλογίες περιοχών/χιονόστρωσης/χιονόπτωσης/χιονόλυτου είναι απόλυτα τυπικές.
                              Over and out.

Comment

• 0.6 .... σε λίγο θα πάει και 1!!!!! Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό!
                                Αναμένουμε....

Comment

Working...
                                X