Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κανετε ρεβεγιον παραμονη Χριστουγεννων;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κανετε ρεβεγιον παραμονη Χριστουγεννων;

Κανετε ρεβεγιον;
    12
    Ναι
    16.67%
    2
    Οχι
    83.33%
    10

Οσο ακουω τους γελοιους νεοελληνες να λενε οτι θα κανουν ρεβεγιον απ τη μια γελαω κι απ την αλλη τους λυπαμαι.Τους λυπαμαι που τους καταντησαν ετσι .Απο ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΒΕΓΙΟΝ τα Χριστουγεννα?Απο ποτε υπηρχε παραδοση να κανει καποιος ρεβεγιον. Ρεβεγιον και ********!!Η παραμονη των Χριστουγεννων αν θελουμε να ειμαστε ακριβεις ενα ξεροφαι νηστισιμο ειχε και τιποτα αλλο.Το τραπεζι της ημερας των Χριστουγεννων ηταν το γιορτινο τραπεζι.

Νιωθω ολο και πιο κοντα στα λογια του Γεωργιου Αλεξανδρου Μαγκακη

«Σαλπάρω ήρεμος για τον άλλο κόσμο. Αυτόν που αφήνω πίσω μου σίγουρα δεν είναι πια η Ελλάδα μου. Αυτός είναι άλλος τόπος με ανθρώπους άλλης φυλής. Δεν με αφορούν. Τι θέλω εγώ ανάμεσά τους; Να 'στε όλοι καλά.
    Στον τάφο μου να γράψετε: Αντιστάθηκε το 1941-1944 στη ναζιστική κατοχή, το 1967-1974 στη στρατιωτική δικτατορία και το 1989-1996 στην ηθική σήψη. Μετά, στην πλημμύρα του άνοου, δεν υπάρχει αντίσταση και το μετά από την πλημμύρα αυτή δεν υπάρχει πια».

Και πιο κοντα στα λογια του Γιανναρα .

Μέσα σε πενήντα χρόνια οι Ελληνες ξεριζώθηκαν μεθοδικά από τη συνέχεια της γλώσσας τους, από την κοινή σάρκα και κοινωνούμενη πράξη του αυτοκαθορισμού τους, της ετερότητάς τους.

Comment

Καλο ρεβεγιον λοιπον.

Μαιμουδες νεοελληνες.

Comment

Ούτε εμείς φίλε Κώστα.. Παραδοσιακοί γιατί έτσι μάθαμε απο μικροί.. Πέντε φασόλια και 2 ελιές.. Αύριο τα καλά..
        10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

Σαν σπίτι όχι δεν διοργανώσαμε ποτέ. Μόνο κάτι συγγενείς μας έκαναν αλλά Πρωτοχρονια.
          Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Ακριβως ετσι....
            Ρεβεγιον στα μπουζουκια και π......ς μπλε....

Comment

η οικογενεια μου δεν εχει κανει ρεβεγιον ποτε παραμονη χριστουγεννων
              εγω καθομαι και τρωω παξιμαδια μπροστα απο το πσ με το σωβρακο και βλεπω αλλους στο φβ να στολιζονται για την παραμονιατικη εξοδο
              καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

Ευτυχως που υπαρχουν νοημονες ανθρωποι!!!
                Δεν αντεχει το νευρικο μου συστημα αλλες μαιμουδες.
                Που μιμουνται τους ευρωπαιους και πουτσες μπλε.

Comment

Originally posted by snowjohn View Post
                  η οικογενεια μου δεν εχει κανει ρεβεγιον ποτε παραμονη χριστουγεννων
                  εγω καθομαι και τρωω παξιμαδια μπροστα απο το πσ με το σωβρακο και βλεπω αλλους στο φβ να στολιζονται για την παραμονιατικη εξοδο
                  Δεν κρυώνεις ρε; Χαχαχα
                  Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Originally posted by Alkis Serres View Post
                    Δεν κρυώνεις ρε; Χαχαχα
                    χαχα εχω καλοριφερ
                    βαριεμαι να ντυθω μετα το μπανιο

ρεβεγιον γινεται την αλλη τεταρτη
                    ΤΕΛΟΣ

Comment

χαχα εχω καλοριφερ
                      βαριεμαι να ντυθω μετα το μπανιο

ρεβεγιον γινεται την αλλη τεταρτη
                      ΤΕΛΟΣ
                      Χαχαχα πάρε μας σπίτι σου τότε! Εμείς φοράμε 100 ρούχα. Ναι ρε συ μόνο παραμονές ξέρω ότι μαζεύεται κόσμος. Αν κι εμείς σχεδόν πάντα σπίτι την βγάζουμε όπως τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.

Comment

Χαχαχα πάρε μας σπίτι σου τότε! Εμείς φοράμε 100 ρούχα. Ναι ρε συ μόνο παραμονές ξέρω ότι μαζεύεται κόσμος. Αν κι εμείς σχεδόν πάντα σπίτι την βγάζουμε όπως τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.
                        καλα και εγω σπιτι μαζευονται
                        βεβαια φετος παιζει να κανω την ντριπλα και να βγω μετα με φιλους(πριξιμο θα πεσει) μιας και μεγαλωσα οποτε με αφηνουν

Comment

καλα και εγω σπιτι μαζευονται
                          βεβαια φετος παιζει να κανω την ντριπλα και να βγω μετα με φιλους(πριξιμο θα πεσει) μιας και μεγαλωσα οποτε με αφηνουν
                          Χαχαχα πόσο είσαι; Κι εγώ που μπορώ ελάχιστες φορές έχω βγει με φίλους Πρωτοχρονιά ή Ανάσταση. Πάντα σχεδόν οικογενειακά τις περνάω.

Comment

Χαχαχα πόσο είσαι; Κι εγώ που μπορώ ελάχιστες φορές έχω βγει με φίλους Πρωτοχρονιά ή Ανάσταση. Πάντα σχεδόν οικογενειακά τις περνάω.
                            γινομαι 18 σε εναμιση μηνα
                            εσυ ποσο εισαι βρε?
                            ανασταση παντα χωριο με συγγενεις ειμαι παμε τρωμε μαγειριτσα και καθομαστε λιγο και κοιμουνται
                            ξενερωτοι

Comment

γινομαι 18 σε εναμιση μηνα
                              εσυ ποσο εισαι βρε?
                              ανασταση παντα χωριο με συγγενεις ειμαι παμε τρωμε μαγειριτσα και καθομαστε λιγο και κοιμουνται
                              ξενερωτοι
                              Εγώ είμαι 20,5. Είσαι δηλαδή τρίτη λυκείου; Κοίτα να σκίσεις φέτος και να διαβάζεις! Κι εμείς το ίδιο μην φανταστείς. Τα αίματα ανάβουν μόνο όταν πιάσουν πολιτική συζήτηση. Τότε μπορεί να φέρουμε και αστυνομίες χαχαχ

Comment

Working...
                              X