Απο 30/12 ως 4η 5/1 θα ειμαι Νικησιανη Καβαλας ,ανοιγω αυτο το θεμα ωστε αν θελετε να κανουμε μια συναντηση .οσοι θα ειμαστε στα γυρω μερη .ευκαιρια να γνωριστουμε κιολας απο κοντα .
απο τα μερη σας εχω γνωρισει μονο τον Αντωνη itw snowtime .
το που θα βρεθουμε ειναι ευκολο αν εχουμε θεληση .ολες οι προτασεις δεκτες .
εχω μια προταση ,λιγο δυσκολη βεβαια ,αλλα θα σς την πω .
σκεφτομουν το καταφυγιο του Παγγαιου στα 1755μ.χωραει 15 ατομα και κοστιζει 100ευρω η βραδια για ολους δρομο εχει ,απο Ελευθερουπολη -Ακροβουνι .εχει τζακι τεραστιο μεσα ,και κουζινα ,και θερμανση καλοριφερ και ιντερνετ .
το αρνητικο ....αν χιονισει ,περα απο τα 1400μ δεν ανεβαινει εκχιονιστικο .αρα αν ξεπερασει τα 30εκ το χιονι ,το ρισκαρουμε ...
φυσικα μπορουμε να βρεθουμε και για ενα καφε στην Δραμα η Καβαλα η οπου αλλου συμφωνησει η πλειοψηφια
απο τα μερη σας εχω γνωρισει μονο τον Αντωνη itw snowtime .
το που θα βρεθουμε ειναι ευκολο αν εχουμε θεληση .ολες οι προτασεις δεκτες .
εχω μια προταση ,λιγο δυσκολη βεβαια ,αλλα θα σς την πω .
σκεφτομουν το καταφυγιο του Παγγαιου στα 1755μ.χωραει 15 ατομα και κοστιζει 100ευρω η βραδια για ολους δρομο εχει ,απο Ελευθερουπολη -Ακροβουνι .εχει τζακι τεραστιο μεσα ,και κουζινα ,και θερμανση καλοριφερ και ιντερνετ .
το αρνητικο ....αν χιονισει ,περα απο τα 1400μ δεν ανεβαινει εκχιονιστικο .αρα αν ξεπερασει τα 30εκ το χιονι ,το ρισκαρουμε ...
φυσικα μπορουμε να βρεθουμε και για ενα καφε στην Δραμα η Καβαλα η οπου αλλου συμφωνησει η πλειοψηφια

Comment