Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ .

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ .

Απο 30/12 ως 4η 5/1 θα ειμαι Νικησιανη Καβαλας ,ανοιγω αυτο το θεμα ωστε αν θελετε να κανουμε μια συναντηση .οσοι θα ειμαστε στα γυρω μερη .ευκαιρια να γνωριστουμε κιολας απο κοντα .
    απο τα μερη σας εχω γνωρισει μονο τον Αντωνη itw snowtime .
    το που θα βρεθουμε ειναι ευκολο αν εχουμε θεληση .ολες οι προτασεις δεκτες .
    εχω μια προταση ,λιγο δυσκολη βεβαια ,αλλα θα σς την πω .
    σκεφτομουν το καταφυγιο του Παγγαιου στα 1755μ.χωραει 15 ατομα και κοστιζει 100ευρω η βραδια για ολους δρομο εχει ,απο Ελευθερουπολη -Ακροβουνι .εχει τζακι τεραστιο μεσα ,και κουζινα ,και θερμανση καλοριφερ και ιντερνετ .
    το αρνητικο ....αν χιονισει ,περα απο τα 1400μ δεν ανεβαινει εκχιονιστικο .αρα αν ξεπερασει τα 30εκ το χιονι ,το ρισκαρουμε ...
    φυσικα μπορουμε να βρεθουμε και για ενα καφε στην Δραμα η Καβαλα η οπου αλλου συμφωνησει η πλειοψηφια

Originally posted by SUMMERSNOW
    Απο 30/12 ως 4η 5/1 θα ειμαι Νικησιανη Καβαλας ,ανοιγω αυτο το θεμα ωστε αν θελετε να κανουμε μια συναντηση .οσοι θα ειμαστε στα γυρω μερη .ευκαιρια να γνωριστουμε κιολας απο κοντα .
    απο τα μερη σας εχω γνωρισει μονο τον Αντωνη itw snowtime .
    το που θα βρεθουμε ειναι ευκολο αν εχουμε θεληση .ολες οι προτασεις δεκτες .
    εχω μια προταση ,λιγο δυσκολη βεβαια ,αλλα θα σς την πω .
    σκεφτομουν το καταφυγιο του Παγγαιου στα 1755μ.χωραει 15 ατομα και κοστιζει 100ευρω η βραδια για ολους δρομο εχει ,απο Ελευθερουπολη -Ακροβουνι .εχει τζακι τεραστιο μεσα ,και κουζινα ,και θερμανση καλοριφερ και ιντερνετ .
    το αρνητικο ....αν χιονισει ,περα απο τα 1400μ δεν ανεβαινει εκχιονιστικο .αρα αν ξεπερασει τα 30εκ το χιονι ,το ρισκαρουμε ...
    φυσικα μπορουμε να βρεθουμε και για ενα καφε στην Δραμα η Καβαλα η οπου αλλου συμφωνησει η πλειοψηφια
    μη εκει πανω!!!!!!!!!τετοια εποχη εκει πανω θαβεσε κυριολεκτικα!!!!
    Θεσσαλονικη μου.....ποτε δεν ειναι αργα!!

Comment

χια ψηλα με τιποτα και λογω οικονομικων . για καφε οποτε αποφασιστει για δραμα ειμαι μεσα.
      Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Comment

Originally posted by efthym1983 View Post
        μη εκει πανω!!!!!!!!!τετοια εποχη εκει πανω θαβεσε κυριολεκτικα!!!!
        για καλο η για κακο το λες αυτο?αχχααχαχ ξερω ξερω ριχνει ανελεητα .το προφιλ μου εχει φωτο απο τα 1400μ με 2μετρα χιονι στις 1/1/12

Comment

frozen το ονομα σου?καταλαβαινω το οικονομικο ,γιαυτο και δεν επιμενω.μεσα και για καφε ,δεν εχω θεμα .οποτε και να ειναι .
          παντως για το Παγγαιο παμε και για βολτα αν γουσταρετε .βαζουμε τα αμαξια μοιραζουμε την βενζινη .εγω θα εχω και την οικογενεια ,αλλα ενα ατομο χωραω ακομα.

Comment

Originally posted by SUMMERSNOW View Post
            για καλο η για κακο το λες αυτο?αχχααχαχ ξερω ξερω ριχνει ανελεητα .το προφιλ μου εχει φωτο απο τα 1400μ με 2μετρα χιονι στις 1/1/12
            Αλήθεια!? Νόμιζα πως ήταν ζωγραφιά!
            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
            Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Originally posted by SUMMERSNOW View Post
              frozen το ονομα σου?καταλαβαινω το οικονομικο ,γιαυτο και δεν επιμενω.μεσα και για καφε ,δεν εχω θεμα .οποτε και να ειναι .
              παντως για το Παγγαιο παμε και για βολτα αν γουσταρετε .βαζουμε τα αμαξια μοιραζουμε την βενζινη .εγω θα εχω και την οικογενεια ,αλλα ενα ατομο χωραω ακομα.

κωνσταντινος. για παγγαιο δεν πολυψηνομαι αλλα μπορει να βρεις ατομα και να μαζευτειτε.
              Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Comment

Originally posted by [weathermaniac] View Post
                Αλήθεια!? Νόμιζα πως ήταν ζωγραφιά!
                ζωγραφια??? βλεπεις το παγγαιο απο τον καμπο των σερρων απτο χωριο μου και λες, πω πω τι χιονι ναχει εικει πανω!!
                Θεσσαλονικη μου.....ποτε δεν ειναι αργα!!

Comment

Originally posted by efthym1983 View Post
                  ζωγραφια??? βλεπεις το παγγαιο απο τον καμπο των σερρων απτο χωριο μου και λες, πω πω τι χιονι ναχει εικει πανω!!
                  την χρονια που ειναι η φωτο στο προφιλ ,ξαναπαω τον φεβρουαριο ,ειχε λιακαδα και βλεπω το Παγγαιο και νομιζα θα πεσει απο το πολυ χιονι αχαχαχαχ ειχε ριξει και αλλο και ειχε φτασει τα 4μετρα στα 1900μ εχουν ενα φυλακιο του στρατου εκει ,διαβιβαστες ,ρανταρ κατι τετοιο .

Comment

Originally posted by frozen-drama View Post
                    κωνσταντινος. για παγγαιο δεν πολυψηνομαι αλλα μπορει να βρεις ατομα και να μαζευτειτε.
                    εισαι γκρινιας ...χαχαχα αρα ας μαζευτουμε για καφε στην Δραμα ,και ελπιζουμε να ειναι κατασπρη .
                    ωρα και μερα κανονιστε το εσεις ,εγω μεσα θα ειμαι οτι ωρα και να πειτε (ψαχνω λυση να ξεφυγω απο το πεθεροχωρι ...)

Comment

Κομοτηνή βρίσκομαι αυτό τον καιρό οπότε μάλλον θα μπορώ να έρθω. Ότι έχει σχέση με χιόνια και αναβάσεις ψήνομαι αλλά από το επιθυμητό στο εφικτό υπάρχει κι ένα χάσμα. Για καφέ πολύ πιο εύκολο φυσικά. Δεν έχω κάποιο κόλλημα με τις ημερομηνίες. Πρότείνετε πότε μπορείτε οι υπόλοιποι.
                      Στέλιος

Comment

ωραιος Στελιο .ερχεσαι για καφε και τα αλλα τα συζηταμε για αναβαση ,το πολυ πολυ κανω δυο αναβασει ςμια με την οικογενεια ,και την δευτερη μαζι σας για να παρω 4 ατομα στο αμαξι

Comment

που θα ανεβεις ρε με τις παντουφλες;και μαλιστα 2 φορες;ασε θα φερω αλυσιδες για να ερθεις δραμα για καφε.
                          και γω μεσα φυσικα.
                          χαρη εσυ εισαι ο επισκεπτης.εσυ μας λες μερες και ωρες που σε βολευει για να το κανονισουμε και να ξερουν και οι αλλοι που δεν εκδηλωσαν ακομα ενδιαφερον και θελουν να ερθουν.
                          ειτε δραμα ειτε καβαλα αν μαζευτουν ατομα απο μακρυα και τους βολευει περισσοτερο λογο εγνατιας η καβαλα.αυτοκινητο για τους δραμινους βαζω εγω αν καταληξουμε καβαλα.
                          κολογρια ανελαβε!

Comment

xaxxaaxxaxaxa με τις παντοφλες ...τι παθαμε εκεινη την μερα ...χαχαχαχαχαχαχαχαχα
                            εγω βρε επισκεπτης ειμαι ,ουτε δουλειες θα εχω ουτε τιποτα θα κολοβαραω ολη μερα αχχαχααχ
                            λοιπον ,αν εχουμε χιονια ν απαμε καπου με χιονια ,πιο δυνατη ειναι η δραμα ,αν εχουμε λιακο (ξου ξου ξου )λεω για καβαλα .χιονοστρωση Νικησιανη .τα παιδι απου ερθουν εκτος δραμας καβαλας ,δινουμε ενα ραντεβου καπου στην εγνατια οδο και παω και τους παιρνω .

Comment

για να μη παιδευομαστε αδικα ,συμφωνησαμε για καφε ,ας συμφωνησουμε για μερα η απογευμα προς νυχτα .
                              εγω προτεινω μερα ,αλλος ?
                              και για περιοχη δραμα η καβαλα η καπου αλλου το κανονιζουμε πιο μετα να δουμε πως θα παει ο καιρος

Comment

Working...
                              X