ας πουμε εδω μερικες προτασεις για την καλυτερη λειτουργια του φορουμ ,(αν πιστευουμε πως πρεπει να αλλαξει κατι .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Collapse
X
-
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
27ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ22.22%6ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΙΡΛΕΣ7.41%2ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ7.41%2ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ18.52%5ΟΙ ΜΟΝΤ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟΙ !!!18.52%5ΟΙ ΜΟΝΤ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΛΘΑΚΟΙ0.00%0ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ 15-18 ΕΤΩΝ0.00%0ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ 19-310.00%0ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ 31+3.70%1ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ22.22%6The poll is expired.
Tags: None
-
Ελπίζω να μην διώξετε αυτούς που είναι 15-18 χρονών,γιατί ανήκω σε αυτήν την κατηγορία, γιατί ήταν όνειρό μου να βρω άτομα που λατρεύουν τον καιρό και έχω κάνει τεράστιες προσπάθειες για να εγγραφώ , από το καλοκαίρι, κανονικά έχω εγγραφεί τρεις φορές , αλλά τις 2 πρώτες δεν ενεργοποιόταν ο λογαριασμός μου....Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Χαχα ειμαι 18 και ειμαι εδω απο 14(παιδι) και ειναι μια χαρα το φορουμ
Βεβαια παλια με ολους αυτους τους γνωστους αναλυτες ηταν καλυτερα
Πρεπει μηπως να καναμε καποτε στο μελλον ενα τσατ
Και για τους νεοτερους να μπορουσαμε ν; βρουμε ποστ πριν το 2006καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:
Comment
-
Και και αυτό το username έχει αγκύλες, γιατί αν τις έβγαζα θα μου έλεγε ότι το username χρησιμοποιείται...Originally posted by [weathermaniac] View PostΕλπίζω να μην διώξετε αυτούς που είναι 15-18 χρονών,γιατί ανήκω σε αυτήν την κατηγορία, γιατί ήταν όνειρό μου να βρω άτομα που λατρεύουν τον καιρό και έχω κάνει τεράστιες προσπάθειες για να εγγραφώ , από το καλοκαίρι, κανονικά έχω εγγραφεί τρεις φορές , αλλά τις 2 πρώτες δεν ενεργοποιόταν ο λογαριασμός μου....Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
χαχαχαχαχαχαχαχα!Μόλις διέπραξα έγκλημα...Originally posted by airboarder View PostΝα γίνει sunreport

Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
Να έχουμε cheerleaders πριν τα τρεξίματα των μοντέλων, με επιλογη ενδυμασίας τους απο το φόρουμ σε livestream κ να ακολουθεί ψηφοφορία του καλύτερου τρεξίματος.. Ταξινόμηση ανα μοντέλο κ run..carpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment
-
πρόταση 2
- με υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105, να δηλώνει έκαστος την ηλικία του και τις σπουδές του στη μετεωρολογία. Στη συνέχεια βάση των στοιχείων του να αποκλείεται από τα νήματα της ενότητας των χαρτών ως αναρμόδιος να σχολιάσει.
- Να δημοσιεύονται στη διαύγεια οι αναρτήσεις μας ανα μήνα.
- Να διαβάζουν οι υπεύθυνοι της ΕΜΥ τις αναρτήσεις μας πριν βγάζουν δελτία.
- Πάνω από 3 σχόλια που δεν περιέχουν τη λέξη αυλώνας, ρίτζ, αζορικός κλπ να οδηγούν αυτόματα σε αποκλεισμό.
- Σε περίπτωση που χιονολάγνος συλληφθεί να ποθεί χιόνια και να τα πιθανολογεί, να μπανάρεται δια παντός.
- να αλλάξουν οι κωλ@γριες ομάδα
νομίζω μονον έτσι κύριοι θα μπει μια τάξη.www.xsports.gr - Δημήτρης
Comment
-
δεκτον !!!αρχειοθετειται στον καλαθο των αχρηστων χαχαχααχ ,το τελευταιο για τι ςγριουλες διαγραφεται απο τα πρακτικα .θα τιμωρηθεις με ενα χρονο να διαβαζεις μονο μιρλες .Originally posted by airboarder View Postπρόταση 2
- με υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105, να δηλώνει έκαστος την ηλικία του και τις σπουδές του στη μετεωρολογία. Στη συνέχεια βάση των στοιχείων του να αποκλείεται από τα νήματα της ενότητας των χαρτών ως αναρμόδιος να σχολιάσει.
- Να δημοσιεύονται στη διαύγεια οι αναρτήσεις μας ανα μήνα.
- Να διαβάζουν οι υπεύθυνοι της ΕΜΥ τις αναρτήσεις μας πριν βγάζουν δελτία.
- Πάνω από 3 σχόλια που δεν περιέχουν τη λέξη αυλώνας, ρίτζ, αζορικός κλπ να οδηγούν αυτόματα σε αποκλεισμό.
- Σε περίπτωση που χιονολάγνος συλληφθεί να ποθεί χιόνια και να τα πιθανολογεί, να μπανάρεται δια παντός.
- να αλλάξουν οι κωλ@γριες ομάδα
νομίζω μονον έτσι κύριοι θα μπει μια τάξη.
Next.....
Comment
-
εσυ παιδι μου θα πας μπροστα !!!ευγε !!!!!βλεπω εισαι ανθεκτικος και στην παντοφλα.....Originally posted by swter View PostΝα έχουμε cheerleaders πριν τα τρεξίματα των μοντέλων, με επιλογη ενδυμασίας τους απο το φόρουμ σε livestream κ να ακολουθεί ψηφοφορία του καλύτερου τρεξίματος.. Ταξινόμηση ανα μοντέλο κ run..
Comment

Comment