Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

ας πουμε εδω μερικες προτασεις για την καλυτερη λειτουργια του φορουμ ,(αν πιστευουμε πως πρεπει να αλλαξει κατι .
    27
    ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ
    22.22%
    6
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΙΡΛΕΣ
    7.41%
    2
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ
    7.41%
    2
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ
    18.52%
    5
    ΟΙ ΜΟΝΤ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟΙ !!!
    18.52%
    5
    ΟΙ ΜΟΝΤ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΛΘΑΚΟΙ
    0.00%
    0
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ 15-18 ΕΤΩΝ
    0.00%
    0
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ 19-31
    0.00%
    0
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ 31+
    3.70%
    1
    ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ
    22.22%
    6

The poll is expired.

Να γυρισουν οι αναλυτες και να παρατησουν τη βλακεια του facebook.

Comment

Εγραψες γιατρε.....Κωστα.......Χλεμπονιαρη.....
      χαχαχα
      Γιατι ρε συ αλλαζεις διαρκως nicknmes???

Comment

ξεχασα το σημαντικοτερο ,να βγουν και αλλα μοντελα ....

Comment

Ελπίζω να μην διώξετε αυτούς που είναι 15-18 χρονών,γιατί ανήκω σε αυτήν την κατηγορία, γιατί ήταν όνειρό μου να βρω άτομα που λατρεύουν τον καιρό και έχω κάνει τεράστιες προσπάθειες για να εγγραφώ , από το καλοκαίρι, κανονικά έχω εγγραφεί τρεις φορές , αλλά τις 2 πρώτες δεν ενεργοποιόταν ο λογαριασμός μου....
          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
          Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Χαχα ειμαι 18 και ειμαι εδω απο 14(παιδι) και ειναι μια χαρα το φορουμ
            Βεβαια παλια με ολους αυτους τους γνωστους αναλυτες ηταν καλυτερα
            Πρεπει μηπως να καναμε καποτε στο μελλον ενα τσατ
            Και για τους νεοτερους να μπορουσαμε ν; βρουμε ποστ πριν το 2006
            καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

Originally posted by [weathermaniac] View Post
              Ελπίζω να μην διώξετε αυτούς που είναι 15-18 χρονών,γιατί ανήκω σε αυτήν την κατηγορία, γιατί ήταν όνειρό μου να βρω άτομα που λατρεύουν τον καιρό και έχω κάνει τεράστιες προσπάθειες για να εγγραφώ , από το καλοκαίρι, κανονικά έχω εγγραφεί τρεις φορές , αλλά τις 2 πρώτες δεν ενεργοποιόταν ο λογαριασμός μου....
              Και και αυτό το username έχει αγκύλες, γιατί αν τις έβγαζα θα μου έλεγε ότι το username χρησιμοποιείται...
              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

Να γίνει sunreport

www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

Originally posted by airboarder View Post
                  Να γίνει sunreport

χαχαχαχαχαχαχαχα!Μόλις διέπραξα έγκλημα...

Comment

Να έχουμε cheerleaders πριν τα τρεξίματα των μοντέλων, με επιλογη ενδυμασίας τους απο το φόρουμ σε livestream κ να ακολουθεί ψηφοφορία του καλύτερου τρεξίματος.. Ταξινόμηση ανα μοντέλο κ run..
                    carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

πρόταση 2
                      - με υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105, να δηλώνει έκαστος την ηλικία του και τις σπουδές του στη μετεωρολογία. Στη συνέχεια βάση των στοιχείων του να αποκλείεται από τα νήματα της ενότητας των χαρτών ως αναρμόδιος να σχολιάσει.
                      - Να δημοσιεύονται στη διαύγεια οι αναρτήσεις μας ανα μήνα.
                      - Να διαβάζουν οι υπεύθυνοι της ΕΜΥ τις αναρτήσεις μας πριν βγάζουν δελτία.
                      - Πάνω από 3 σχόλια που δεν περιέχουν τη λέξη αυλώνας, ρίτζ, αζορικός κλπ να οδηγούν αυτόματα σε αποκλεισμό.
                      - Σε περίπτωση που χιονολάγνος συλληφθεί να ποθεί χιόνια και να τα πιθανολογεί, να μπανάρεται δια παντός.
                      - να αλλάξουν οι κωλ@γριες ομάδα

νομίζω μονον έτσι κύριοι θα μπει μια τάξη.
                      www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

Originally posted by airboarder View Post
                        πρόταση 2
                        - με υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105, να δηλώνει έκαστος την ηλικία του και τις σπουδές του στη μετεωρολογία. Στη συνέχεια βάση των στοιχείων του να αποκλείεται από τα νήματα της ενότητας των χαρτών ως αναρμόδιος να σχολιάσει.
                        - Να δημοσιεύονται στη διαύγεια οι αναρτήσεις μας ανα μήνα.
                        - Να διαβάζουν οι υπεύθυνοι της ΕΜΥ τις αναρτήσεις μας πριν βγάζουν δελτία.
                        - Πάνω από 3 σχόλια που δεν περιέχουν τη λέξη αυλώνας, ρίτζ, αζορικός κλπ να οδηγούν αυτόματα σε αποκλεισμό.
                        - Σε περίπτωση που χιονολάγνος συλληφθεί να ποθεί χιόνια και να τα πιθανολογεί, να μπανάρεται δια παντός.
                        - να αλλάξουν οι κωλ@γριες ομάδα

νομίζω μονον έτσι κύριοι θα μπει μια τάξη.
                        δεκτον !!!αρχειοθετειται στον καλαθο των αχρηστων χαχαχααχ ,το τελευταιο για τι ςγριουλες διαγραφεται απο τα πρακτικα .θα τιμωρηθεις με ενα χρονο να διαβαζεις μονο μιρλες .
                        Next.....

Comment

Originally posted by swter View Post
                          Να έχουμε cheerleaders πριν τα τρεξίματα των μοντέλων, με επιλογη ενδυμασίας τους απο το φόρουμ σε livestream κ να ακολουθεί ψηφοφορία του καλύτερου τρεξίματος.. Ταξινόμηση ανα μοντέλο κ run..
                          εσυ παιδι μου θα πας μπροστα !!!ευγε !!!!!βλεπω εισαι ανθεκτικος και στην παντοφλα.....

Comment

Χαχαχα ανθεκτικός δεν θα πει τιποτα Χαρηηηη!!! Μην σου πω θα μου στειλει καμια φιλη της για συνέντευξη χαχαχα
                            carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Originally posted by swter View Post
                              Χαχαχα ανθεκτικός δεν θα πει τιποτα Χαρηηηη!!! Μην σου πω θα μου στειλει καμια φιλη της για συνέντευξη χαχαχα
                              για συνεντευξη .....η για να στα κοψει και να τα ριξει στην θαλασσα ?χαχαχαχα

Comment

Working...
                              X