Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ανθολόγιο ιστοριών τρέλας by snowreport

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

εμένα από την άλλη, με παίρνει και τηλέφωνο ο Ευρωπαίος και μου λέει:
    - Τι καιρό έχετε εκεί;
    - που στον π@@τσ2 να ξέρω ρε παίο, που να διακρίνω με τέτοια ομίχλη....
    www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

Originally posted by airboarder View Post
      γειά σου ρε Μορφέα....

πάω να βάλω για ύπνο τον μικρο σαν να μου ρθαν κανα 3-4 ακόμα επιστρέφω
      Χαχαχα!! Δωωωώσεεε Δημήτρη!!
      Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
      Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

φτάνουν λοιπόν σπίτια τους με τα πολλά, και επισκέπτεται το European Centre for Medium-Range Weather Forecasts για να δει τον παίο ο Ιταλός (δεν τον πιάσαμε αυτόν) πιάνει και μια βρόχα... του έβρου έγινε σε λέω...
        - ο Ευρωπαίος λέει στον χαζοϊταλό. Μλκ κάτσε να κοιμηθείς εδώ, που να φύγεις με τέτοια βροχή.
        - ο Ιταλός συμφωνεί - Λογικό μου ακούγεται λέει.
        - Ο Ευρωπαίος πάει να βάλει τον ’γγλο και τον Αμεικάνο για ύπνο, και επιστρέφει αργότερα. τι να δει, τον Ιταλό στην εξώπορτα μούσκεμα. Καλά ρε μλκ δεν είπαμε; του λέει
        - ναι ρε φίλε, απλά πετάχτηκα σπίτι να πάρω τις πυτζάμες μου, εδώ θα μείνω, είπαμε!

Comment

παίρνει μετά και ο ΓΙΑΝΝΗΣ τηλ τον Αμερικάνο και λέει:
          "είστε αναίσθητοι. Εγώ απο αλληλεγγύη στα παιδιά των φαναριών που βρέχονται και στους συμπολίτες μου που στάζει η σκεπή τους δεν θα μιλήσω για τις πλυμμήρες του Έβρου", ούτε θα σχολιάσω το 12άρι το απόγευμα, γιατί κάθε σταγόνα που πέφτει, χαλάει ένα μάτς μπάσκετ του Τάσου, μια οροφή στάζει, ένα αμάξι σκουριάζει... ... ...

Comment

ο ’λκης πάλι, λέει στον Ιταλό.
            Θα διέσχιζα την μεγαλύτερη έρημο, θα κολυμπούσα τον βαθύτερο ωκεανό, θα σκαρφάλωνα το ψηλότερο βουνό... μόνο στείλε να δω λίγο χιόνι.
            - Πήγαινε Φλώρινα ή Νευροκόπι, απαντά ο Ιταλός
            - μλκς είσαι; έχει dickcold εκεί. Είπαμε να δούμε λίγο χιόνι, όχι να παγώσουμε κιόλας...
            Last edited by airboarder; 15/12/2014, 05:17 PM.

Comment

Τι δεν γίνεται πιο υγρό, ανεξάρτητα πόση βροχή και αν πέσει;
              ο Δήμος Φερρών (ψιλοκακούγουστο, sorry απο πλυμμηροπαθείς)

Comment

στο δρόμο της επιστροφής οι 3 τσίφτηδες, τα μοντέλα μας, σταμάτησαν για ανταπόκριση στη Βιέννη, όπου συνάντησαν τον Βάγγο, να περιμένει με τη σειρά του το αεροπλάνο της επιστροφής. (εκτός και αν πέταξε από Μόναχο, τότε εκεί συναντήθηκαν)
                - Σου αρέσει Βάγγο η λιακάδα; ρωτάει ο Ευρωπαίος.
                - Πολύ ρε μεγάλε, μπορώ να κάθομαι και να την απολαμβάνω όλη τη νύχτα!
                Last edited by airboarder; 15/12/2014, 05:19 PM.

Comment

και ο άλλος φίλος που έχουμε απο τη Ρόδο, (που ζει και ο αδελφός μου), είχε ένα πανέμορφο σπιτάκι για πουλάκια με δυο όμορφα φτερά...
                  αλλά δυστυχώς προχθές, πέταξε!

Comment

το gem απο την άλλη βγάζει τέτοιο %$#%$#κρυο, που και οι πολιτικοί θα βάλουν τα χέρια στις τσέπες τους αν βγει!

Comment

γιατί τρίζει ο Χρηστάρας;
                      γιατι σκούριασε!

φτάνει λοιπόν, γιατί πόσο άλλο.... τόσα μου βγήκανε, δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκε κανείς;
                      Η Ιστορία είναι αληθινή, τα πρόσωπα φανταστικά.
                      Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα είναι εντελώς συμπτωματική.

Δείτε στη συνέχεια.....
                      12ζ
                      Last edited by airboarder; 15/12/2014, 05:08 PM.

Comment

Originally posted by airboarder View Post
                        ο ’λκης πάλι, λέει στον Ιταλό.
                        Θα διέσχιζα την μεγαλύτερη έρημο, θα κολυμπούσα τον βαθύτερο ωκεανό, θα σκαρφάλωνα το ψηλότερο βουνό... μόνο στείλε να δω λίγο χιόνι.
                        - Πήγαινε Φλώρινα ή Νευροκόπι, απαντά ο Ιταλός
                        - μλκς είσαι; έχει dickcold εκεί. Είπαμε να δούμε λίγο χιόνι, όχι να παγώσουμε κιόλας...
                        Χαχαχαχαχαχ έκλαψαααααααα!
                        Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

χαχααχαχαχαχαχχα θεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

κλαιω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχααχαχαχαχ αχααχαχαχαχ

Comment

Originally posted by summersnow View Post

xaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxa
                            sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

χαίρομαι που σας άρεσε το χιούμορ μου μετά τα τσίπουρα.

Comment

Originally posted by SUMMERSNOW View Post

σε έβαλα και σένα σε ανεκδοτάκι κλγρια... 1η σελίδα βρες το
                                υ.γ. προσπάθησα να τα φτιάξω μια ιστορία από το 1ο μέχρι το τελευταίο αν έχεις χρόνο διάβασε τα με τη σειρά

Comment

Working...
                                X