Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σας Την Εφερα!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σας Την Εφερα!

polar-bear.jpg

Αυτο κατι πρεπει να σας θυμιζει.......

Ειπα λοιπον να σας τη φερω μαζι με εμενα,μπας και δειτε λιγο χιονι φετος!!!!

Αντε ρε παλιοπαρεα,αν σε μερικους ελειψα,ειμαι ΕΔΩ...

Αν σε μερικους δεν ελειψα, παλι ειμαι ΕΔΩ.....

ΚΑΙ επιδει βλεπω και πολλα νεα παιδια,καλο χειμωνα να εχουμε,με πολλα χιονια και υγεια!!

...και για να σας βαλω λιγο στην πριζα.....η αρκουδα θα ερθει λιγο πριν τα χριστουγεννα............(μονο αυτο λεω για την ωρα)...
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Η αγαπημενη μας αρκουδα απο το παλιο καλο φορουμ ... ωραιες εποχες!!!!

Καλωσηρθες Φανη και καλως να ερθει και η ακρουδα καλο χειμωνα να εχουμε με υγεια ....ελπιζουμε να φερεις γουρι
    Under the Attica sky snow will rise again... 2017-2018

Comment

Καλως (ξανα)ήρθες Φάνη. ’ντε να φέρεις και τα χιόνια φέτος!
      Όντως. Ωραίες εποχές..

Comment

Originally posted by Larissa_Trophy
        [ATTACH=CONFIG]9068[/ATTACH]

Αυτο κατι πρεπει να σας θυμιζει.......

Ειπα λοιπον να σας τη φερω μαζι με εμενα,μπας και δειτε λιγο χιονι φετος!!!!

Αντε ρε παλιοπαρεα,αν σε μερικους ελειψα,ειμαι ΕΔΩ...

Αν σε μερικους δεν ελειψα, παλι ειμαι ΕΔΩ.....

ΚΑΙ επιδει βλεπω και πολλα νεα παιδια,καλο χειμωνα να εχουμε,με πολλα χιονια και υγεια!!

...και για να σας βαλω λιγο στην πριζα.....η αρκουδα θα ερθει λιγο πριν τα χριστουγεννα............(μονο αυτο λεω για την ωρα)...
        Καλως επεστρεψες!
        Αν αρκουδα ειναι το -4 στην Φλωρινα δεν βλεπω λογο για μπριζωμα. Διοτι με την κυκλοφορια αυτη το μονο που μπορει να ερθει Ελλαδα ειναι εξασθενημενο, οριακο ψυχος απο τη ΒΔ Ευρωπη γυρω στα Χριστουγεννα και μετα αναποφευκτα προς το τελος Δεκεμβριου και αρχες Ιανουαριου να διοχετευτει το κυριως μερος της πολικης μαζας προς Δυτικη Ευρωπη.
        Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

Πωπωπωπωπωπω, ρε παλιόφιλε....σε είχαμε για εξαφανισμένο, για φυλακισμένο, για εξωστρακισμένο, για εξόριστο, για ούτε κι εγώ ξέρω για τι πράγμα....αλλά ευτυχώς έδωσες σημεία ζωής....έτσι έχει χαθεί και ο άλλοες παλιόφιλος ο dirfi ο Γιάννης και δεν απαντάει καν...
          Καλώς όρισες Φάνη, καλό χειμώνα και καλές γιορτές...
          Ολα καλά?

http://weatherparty.blogspot.gr/
          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Σαν τα χιονια Φανη!

Comment

Καλώς τον! Και μακάρι να είσαι και μάντης καλώς για τα Χριστούγεννα... Όσο για την πολιική αρκούδα, γουστάρω που και η γλώσσα της ακόμα, είναι μπλαβιασμένη από το κρύο!
              Καιρός σημαίνει χειμώνας! Λευκά βουνά, αγριεμένες θάλασσες, ομίχλες, νιφάδες, κρύο, κεραυνοί και βροχές...για ποιό καλοκαίρι να μιλήσουμε τώρα!

Comment

Καλώς τον κ ας άργησε
                carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Καλώς ήρθες και πάλι Φάνη,εύχομαι η αρκούδα να μας αρπάξει όλους....Καλό χειμώνα...
                  xioni gia panta

Comment

Originally posted by swter View Post
                    Καλώς τον κ ας άργησε
                    τι καλώς τον, εμείς μαλ..ες είμαστε τόσο καιρό ορφανοί
                    Γιώργος Ξηρολίβαδο Βεροιας 1217μ
                    http://penteli.meteo.gr/stations/palaioskilitsi/

Comment

Καλώς μας ήρθες και πάλι!
                      Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                      Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Γεια σου ρε Φανη! καλως ορισες πισω ρε συ! αντε γραφε και εσυ ξαναα, απο εδω και περα μπας και ξορκισουμε το κακο! Τις δυναμεις του φορουμ τις θελουμε μαζι ξανα μια προς μια!
                        sigpic

Comment

Καλώς επέστρεψες Φανούρη. Μην ξαναφύγεις.
                          ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                          DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

ωρε πλακωσε το βαρυ πυροβολικο! καπου πηρε το ματι μου και την αλλα παλαια λαρισινη καραβανα.
                            <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

Καλωσηρθες ξανα πισω φανουρη(τωρα ειμα σιγουρος οτι θα δουμε το πραγματικο προσωπο του χειμωνα):d

Comment

Working...
                              X