Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αυτοσυστηθειτε -Αισιοδοξοι-φαντασμενοι- καρασινηδες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αυτοσυστηθειτε -Αισιοδοξοι-φαντασμενοι- καρασινηδες

Καρασινης λεγοταν ο Κωστανταρας στην ταινια που νομιζε οτι βρηκε πετρελαιο στο πηγαδι του και εκανε σχεδια για διυληστηρια.

Την τοτε Ελληνικη ΑΟΖ εννοεις
    ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
    DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

κι άλλο θεμα! χαχα! η καιρική απραξια μας έχει βαρέσει...αντε το 1 θα βαλω εδω.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ
      ΧΑΛΚΙΔΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Comment

δεν βλεπω κινηση στους αισιοδοξους ρεαλιστες κι ανησυχω
        ΥΓ
        Βαγγέλη, μηπως τσακιζεις τιποτα κοψιδια?
        ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
        DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

Originally posted by BrainA View Post
          δεν βλεπω κινηση στους αισιοδοξους ρεαλιστες κι ανησυχω
          ΥΓ
          Βαγγέλη, μηπως τσακιζεις τιποτα κοψιδια?
          μπα πάει να υποδεχθεί τους μπαοκτζήδες κι ας είναι γηραιός
          μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

χαχαχαχαχαχα

Comment

Εμ! Νίκη επί του γαύρου είναι αυτή, όχι ότι κι ότι!!!

Comment

Γιατρέ μου εγώ που πιστεύω ότι πιο εύκολα θα βρω πετρέλαιο στο πηγάδι μου πάρα ότι θα χιονίσει στη Μεγαλόπολη τι είμαι καρασίνης ή μιρλας....τα φώτα σου παρακαλώ...😜
                sigpic​

Comment

Originally posted by IceGeorge View Post
                  Γιατρέ μου εγώ που πιστεύω ότι πιο εύκολα θα βρω πετρέλαιο στο πηγάδι μου πάρα ότι θα χιονίσει στη Μεγαλόπολη τι είμαι καρασίνης ή μιρλας....τα φώτα σου παρακαλώ...

Πηδα στο απεναντι..Στους μιρλες.Δεν εισαι Καρασινης.χαχαχαχα

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                    Πηδα στο απεναντι..Στους μιρλες.Δεν εισαι Καρασινης.χαχαχαχα
                    Ύστερα από ώριμη σκέψη κι εγώ εκεί κατέληξα...αχαχαχα...
                    sigpic​

Comment

Ειμαστε ολοι Καρασινηδες γιατρε! Μονο μην παμε για φουντο στο τελος ολοι μας στο πηγαδι. Θα εχει πετρελαιο βεβαια, αρα και αλλη χαρη! χαχα
                      sigpic

Comment

Originally posted by chemical23 View Post
                        Ειμαστε ολοι Καρασινηδες γιατρε! Μονο μην παμε για φουντο στο τελος ολοι μας στο πηγαδι. Θα εχει πετρελαιο βεβαια, αρα και αλλη χαρη! χαχα
                        Και οι αντλιες να δουλευουν...ντουπου ντουπου ντουπου ντουπου χαχαχαχαχα...!
                        ''ΠΑΓΩΝΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ΝΑ 'ΤΑΝ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΗ, ΚΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ ΝΑ 'ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...''

Comment

Seth13 ως αισιόδοξος σκέτο.
                          Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
                          που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
                          και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
                          διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
                          το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

Εγώ είμαι μισός αισιόδοξος μισός απαισιόδοξος!
                            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                            Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

ο γιατρος ειναι προεδρος στην karasin oil. γνησιος συμπεθερος της κυριας Τσουλογλου.καθε χρονο περιμενει τουλαχιστον ενα 30ποντο στην ΑΟΖ Λαγκαδα και τουλαχιστον 10 εκατοστα στις παραθαλασσιες πλατφορμες πετρελαιου.

Comment

Working...
                              X