εδω γουμενισσα η χιονοπτωση πυκνωσε και αρχισε να το πιανει
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Πανάξιος τζίφος. 5 βαθμους απόκλιση σεναριων στα ενσεμπλς γθα τις επομενες 24h.
ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
Ρε παιδιά, το θέμα λέγεται "ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ"... Υπάρχει άλλο θέμα για τις "ΑΝΑΦΟΡΕΣ"... Αν το γεμίσουμε και αυτό το θέμα αναφορές, το έχουμε κάνει μπάχαλο... Και κυρίως, δυσλειτουργικό. Αυτό το νόημα έχουν τα διαφορετικά "Θέματα" στο forum...
Φιλικά προς όλους το λέω...Καιρός σημαίνει χειμώνας! Λευκά βουνά, αγριεμένες θάλασσες, ομίχλες, νιφάδες, κρύο, κεραυνοί και βροχές...για ποιό καλοκαίρι να μιλήσουμε τώρα!
Comment
-
παιδες ενω ο παιος δινει πιο κρυα την αποψινη νυχτα κ το πρωι το στρωσε κανονικα με...χιονοθυελλα,εδω τσιμπησα απο 0 το πρωι στους 4c κ σταματησαν κ τα φαινομενα.....υπαρχει περιπτωση στη θεσσαλια να το φαμε το καλο σαν βροχη στη μαπα????απο Σκιαθο...καποιος τα φωτα του?ο Αλεφαντος της Ιταλιας τωρα δικαιωνεται.
Comment
-
Σύμφωνα πάντα με τους χάρτες, δε θα έπρπε τώρα ναέχουμε πτώση θερμοκρασίας σε σχέση με πριν 6 ώρες; Τι στο καλό γίνεται και ανεβήκαμε ενώ βράδιαζε;
Και απ'ό,τι έχω δει στους χάρτες το περισσότερο ψύχος το περιμένουμε αύριο μεθαύριο. Γιατί ανεβήκαμε;
Comment
-
ασε φιλε κ γω αυτο βλεπω κ ανχωνομαι,το στρωσε το πρωι με απιστευτη χιονοθυελλα,κ τωρα...εξω βρεχει χιονονερο με....3,7c κ εχω σπαστει ασχημα μιλαμε...κ δεν ειναι μονο ο παιος,ολα τα μοντελα αυτο δινουν!Originally posted by Μεσσαπός View PostΣύμφωνα πάντα με τους χάρτες, δε θα έπρπε τώρα ναέχουμε πτώση θερμοκρασίας σε σχέση με πριν 6 ώρες; Τι στο καλό γίνεται και ανεβήκαμε ενώ βράδιαζε;
Και απ'ό,τι έχω δει στους χάρτες το περισσότερο ψύχος το περιμένουμε αύριο μεθαύριο. Γιατί ανεβήκαμε;ο Αλεφαντος της Ιταλιας τωρα δικαιωνεται.
Comment
-
Ολα δειχνουν πως παμε οχι μονο για μια μεγαλη νυχτα αλλα για ενα δυνατο 40ωρο!!! Μια δυνατη εξαρση μεσα στη νυχτα για την Αττικη και μεχρι το αυριανο μεσημερι,ενω και πανω στην αλλαγη του χρονου μεχρι το μεσημερι της πρωτοχρονιας θα εχουμε αξια φαινομενα...απο θερμοκρασιες μια μικρη πτωση των 2 περιπου βαθμων ειναι αυτη που θα παραμεινει και μεχρι το απογευμα της πρωτοχρονιας..!! Μια συμβουλη...σημειωστε οσα περισσοτερα μπορειτε, αυτη η 'κακοκαιρια' ειναι ολοκληρο βιβλιο που θα προσθεσει γνωσεις πανω σε αυτο που αγαπαμε ολοι μας!!ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ \ΚΑΚΟ\ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ
Comment
-
Παει να κλειδωσει όπως παει και η επομενη ψυχρη εισβολή αυριο μεθαύριο για τις 5-7+ μηνος πλακα πλακα μιας και οι περισσοτεροι ειμαστε απασχολημενοι με την ηδη υπαρχων σιγα σιγα......ανατολικα στα νησια θα ευνοηθουνε όπως φαινεται όπως και ο προσηνεμες ανατολικα...προς το παρων το χαμηλο δινει τα δικα του ρεστα άλλες οι προβλεψεις για τα μεσάνυχτα αλλα επικρατούνε.....
Comment
-
Ένα από τα ιστορικότερα θέματα σχολιασμού χαρτών έφτασε στο τέλος του, με πολλά ρεκόρ!!
Με 1.209 σελίδες, 12.089 απαντήσεις και 1.032.709 εμφανίσεις!!
Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ για τη στήριξη που δείχνουν όλα τα παιδιά σε αυτό το φόρουμ!!
Ο καιρός δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, το ίδιο και τα μέλη του SnowReport!!
Με εκτίμηση,
SnowReport TeamΝ' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης
Comment

Comment