Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by beach-snow View Post
    Μα χάρτες Δεκεμβρίου σχολιάζουμε, οπότε σωστά ανοίχτηκε το θέμα....τι σημασία αν έχει άλλες 2 μέρες ο Νοέμβρης?
    Δεν ήθελα να πω αυτό.
    Δεν λέω ότι ανοίχτηκε λάθος το θέμα απλώς κάνω ένα σχόλιο για τις 1000 και 10000 σελίδες που θα γραφτούν και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε.
    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
    Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=238 απο τις 150h και μετα γινεται μπλε ο χαρτης. στις 5 του μηνος δειχνει ψυχρη εισβολη, τωρα πιστευω να επαλιθευτει ο χαρτης . ειναι μπροστα οχι και πολυ μακρινες μερες παντος.

Comment

Καλό χειμώνα και απο μένα! Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχω κανενα παραπονο φέτος απο τον καιρό! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ φθινόπωρο!! Με τα κρύα του, τις βρόχαρες του, τις συννεφιες του!! Το έχω προαίσθημα οτι όλα θα πάνε πολύ καλα!

ΥΓ Βαγγο το κουτάβι της φώτο σου δεν ξέρω πως το πήρες πρέφα αλλα να ξέρεις υπάρχει! Είναι το μυστικό μ όπλο φέτος χεχεχε!! Το έφερα απο τα πολύ βόρεια και είναι κατασπρο κατασπρο, χιονιστερό!! Να δείς που είναι χιονογουρλού!

10354953_10152823343240767_5128573432444865025_n.jpg

Comment

λοιπόν, ο ΜΟ του παίου είναι καλύτερος σε θερμοκρασίες έρχεται 1 μέρα νωρίτερα, και καλύτερη θέση τα χαμηλά!
          πόσο κ@@λ@?
          www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

Originally posted by airboarder View Post
            λοιπόν, ο ΜΟ του παίου είναι καλύτερος σε θερμοκρασίες έρχεται 1 μέρα νωρίτερα, και καλύτερη θέση τα χαμηλά!
            πόσο κ@@λ@?
            Επ σ' έπιασα, πιπέρι δάσκαλε...χαχαχαχα...
            Το Σ/Κ νομίζω και ελπίζω ότι θα δούμε πολλές ενδιαφέρουσες διαφοροποιήσεις στα μοντέλα...

http://weatherparty.blogspot.gr/
            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by beach-snow View Post
              Επ σ' έπιασα, πιπέρι δάσκαλε...χαχαχαχα...
              Το Σ/Κ νομίζω και ελπίζω ότι θα δούμε πολλές ενδιαφέρουσες διαφοροποιήσεις στα μοντέλα...
              ποιο ΣΚ Κώστα, ο Τζίφος άρχισε, ο παίος το πάει λάου λάου όπως πάντα! (αλλά μονόδρομος... προς το καλύτερο)

Comment

Η προοπτική λοιπόν συνεχίζει να υπάρχει. Υπέροχα!
                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

σαφως και ειναι καλυτερος ο μεσος ορος του ευρωπαικου...κυριως θερμοκρασιακα αλλα αφηνει και ενα μικρο παραθυρακι για την ελπιδα που πιθανα να πεθανει αυριο η μεθαυριο για χιονι του αγιου νικολαου
                  ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

http://modeles.meteociel.fr/modeles/...12/gem-0-6.png

Comment

Originally posted by _jimmakos_ View Post
                      Καλό χειμώνα και απο μένα! Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχω κανενα παραπονο φέτος απο τον καιρό! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ φθινόπωρο!! Με τα κρύα του, τις βρόχαρες του, τις συννεφιες του!! Το έχω προαίσθημα οτι όλα θα πάνε πολύ καλα!

ΥΓ Βαγγο το κουτάβι της φώτο σου δεν ξέρω πως το πήρες πρέφα αλλα να ξέρεις υπάρχει! Είναι το μυστικό μ όπλο φέτος χεχεχε!! Το έφερα απο τα πολύ βόρεια και είναι κατασπρο κατασπρο, χιονιστερό!! Να δείς που είναι χιονογουρλού!

[ATTACH=CONFIG]8984[/ATTACH]
                      τι κουκλαρα ρε συ..ασπρη ασπρη...να την δεις ρε συ να κυλιετε μεσα στο χιονι και να μην τη ξεχωριζεις

Comment

πολυ ωραια τα μοντελα και τζιφος και παιος μετα τις 4-5 ετοιμαζετε εκπληξη. παντως οταν δω στην τηλεοραση τον κλασικο τιτλο " κυμα ψυχους με πολικες θερμοκρασιες πληττει τα βαλκανια" και χιονιας στο μεγαλυτερο μερος των βαλκανιων" τοτε ξεκιναει να θυμιζει χειμωνα. καθε φορα αυτα εβλεπα και ηξερα οτι κατι ερχοταν και σε μας μικροτερος.
                        Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Comment

Originally posted by borios_polos View Post
                          σαφως και ειναι καλυτερος ο μεσος ορος του ευρωπαικου...κυριως θερμοκρασιακα αλλα αφηνει και ενα μικρο παραθυρακι για την ελπιδα που πιθανα να πεθανει αυριο η μεθαυριο για χιονι του αγιου νικολαου
                          ακόμα και στα τελειώματα του καλύτερος, δείχνει να θέλει η μπότα να παίξει πολύ μπάλα.... λάθος κάνω; αν και κλάΊν τόσο μακρυά!
                          ο πρωϊνος θα είναι ακόμα καλύτερος. ’λλωστε εδώ και μερικές μέρες, μπήκε σε μονόδρομο ο παίος και ούτε το σκέφτεται να αλλάξει!

ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ βγάλετε μίρλα, αποθήκευσα το προηγούμενο ΜΟ

Comment

http://modeles.meteociel.fr/modeles/...-180.png?27-17

Comment

Originally posted by airboarder View Post
                              ακόμα και στα τελειώματα του καλύτερος, δείχνει να θέλει η μπότα να παίξει πολύ μπάλα.... λάθος κάνω; αν και κλάΊν τόσο μακρυά!
                              ο πρωϊνος θα είναι ακόμα καλύτερος. ’λλωστε εδώ και μερικές μέρες, μπήκε σε μονόδρομο ο παίος και ούτε το σκέφτεται να αλλάξει!

ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ βγάλετε μίρλα, αποθήκευσα το προηγούμενο ΜΟ
                              εγω στηρζω την ελπιδα μου για χιονι του αγιου νικολαου στην ταση που υπαρχει να σπασει ο διπολικος αντικυκλωνας και να μπει δυνατος αυλωνας προς τα εμας απο τα βορεια ταυτοχρονα με το μαζεμα του αζορικου λιγο πιο δυτικα...ολο αυτο μου κανει εμενα αυλωνα και κυκλογενεση ακριβως πανω μας προς το ιονιο σε πρωτη φαση και κινηση σε αιγαιο...χωρις ομως μεγαλη διαρκεια..καπως ετσι το εχω στο μυαλο μου το ευνοκοτερο των σεναριων για χιονι και εδω...εκει που σε εσυ 4 ξημερωματα αρχιζει το παρτυ,ισω ςκαι λιγο πιο νωρις

Comment

Originally posted by borios_polos View Post
                                Μια χαρά συνεχίζει ο μέσος όρος του ευρωπαίου...με τέτοιον καλό αντικυκλώνα εκεί πάνω στα βορειοδυτικά και τα χαμηλά συνεχώς να γλιστράνε προς κεντροανατολική ευρώπη λογικά θα μας δοθεί μια καλή ευκαιρία...υπομονή θέλει....μόνο να μην χαλάσει η συνταγή αυτή και να μείνει εκεί μπαστακομένος ο αντικυκλώνας στη βορειοδυτική ευρώπη όσο περισσότερο διάστημα γίνεται...και οι ευκαιρίες για όλη τη χώρα θα είναι πολλές...
                                Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                                http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                                Κάμερες Μακροχωρίου:
                                http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                                http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

Working...
                                X