Announcement

Collapse
No announcement yet.

ski boots selector

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ski boots selector

κανενα καλο σαιτ για επιλογη ski boots..? για πεδιλα υπαρχουν πολλα ικανοποιητικα για μποτες δεν εχω βρειι κανα καλο

kai akoma δεν καταλαβα ποτε μου (παρολο που εχω πολλες χιονοδιαδρομες στη πλατη μου) τι ενοχλει αν πας σε μποτα σκληροτερη απο οτι σου ταιριαζει
    πχ τα πεδιλα Αν ειναι ανωτερα του επιπεδου σου (ειτε σε σκληροτητα ειτε σε μηκος) ειναι σπαστικο. σε τρεχουν πιο πολυ απ οτι θες, θελουν πολυ δυναμη για να σταματησουν κ μετα απο καποια ωρα σε κουραζουν... σε κανουν να θες να τα παρατησεις....
    δεν ειναι ευχαριστο το σκι πλεον , αλλα κουραστικο κ καταναγκαστικη αγγαρια............με μποτες τι γινεται δεν εχω καταλαβει. ξερει κανεις να βοηθησει?
    Last edited by Stavros151515; 26/11/2014, 01:23 AM.
    χιονια στο καμπαναριο

Οι πιο σκληρες μποτες ειναι και αυτες "αβολες ". ειναι σκληρες και ακαμπτες και θελουν περισσοτερη προσπαθεια.
    Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να σε κουραζουν και να σε πονανε τα ποδια μετα απο καποια ωρα σκι.
    Αν εχεις ομως σκληρο πέδιλο καλα ειναι να πας και σε μια πιο σκληρη μποτα γιατι θα ματσαρουν τα πεδιλα και οι μποτες.
    Η μεταδοση των εντολων γινεται πιο αμεση σε σκληρη μποτα και με περισσοτερη ακριβεια.
    τωρα site για μποτες δεν ξέρω γιατι μια φορα αγορασα απο το νετ χωρις να δοκιμασω,και τις πουλησα τζαμπα μετα απο 2 ημερες σκι.
    GVAFI72

Comment

a , δεν εχω σκοπο να αγορασω απο ιντερνετ. αλα θελω να με κατευθυνει καποιος σκι σελεκορ για να καταγραψω τα 2 -3 μοντελα της καθε εταιριας που απευθυνονται σε μενα κ δεν εχω χρονο κ διαθεση να ψαχνω τα χαοτικα τους σαιτ ενα ενα
      χιονια στο καμπαναριο

Comment

Τι βάρος έχεις , τι επίπεδο στο σκι και τι πέδιλα έχεις ;Ειναι τα τρία βασικά για την επιλογή flex μποτας .Μην κοιτάς μοντέλα . Κοιτά ποια θα σου κάτσει καλύτερα στο πόδι .
        GVAFI72

Comment

ειμαι 90 κιλα επiπεδο advanced to good , εχω κατι salomon streetracer 8 τα οποια θα αλλαχθουν εντος αυτης ή της επομενης σαιζον...
          χιονια στο καμπαναριο

Comment

Σίγουρα δεν εισαι για 80 flex λόγω των κιλών και του επιπέδου.Εγω είμαι 76 κιλά επίπεδο ,περίπου ,σαν το δικό σου , εχω σκληρά πέδιλα και η μπότα που εχω ειναι flex 115 και είμαι μια χαρα σε σχέση με την παλιότερη που ήταν flex 70.Ειναι γεγονός όμως οτι μετα απο κάθε κατάβαση τις χαλαρώνω για να μην κουράζω τα πόδια μου.Αλλα στην κατάβαση ειναι τέλειες .
            GVAFI72

Comment

Working...
            X