Originally posted by gordonas
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Παλιές Φωτογραφίες Θεσσαλονίκης
Collapse
X
-
Χαχαχαχαχα πες το ψέματα.Originally posted by storm View PostΣήμερα πρέπει να επιχειρήσεις κολύμπι εκεί μέσα...
Θα βγεις απ'τη θάλασσα με άλλο χρώμα δέρματος, τρίτο χέρι, πέμπτο μάτι κλπ!!!! Χαχαχαχα!Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
όχι καμία σχέση. έχει καθαρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό η παράκτια ζώνη της πόλης. όχι για να κάνεις μπάνιο φυσικά,αλλά καμία σχέση με το παρελθόν. πριν την ανάπλαση δεν τολμούσες να πλησιάσεις καν την παραλία,τώρα βλέπεις το βυθό, που λέει ο λόγοςOriginally posted by storm View PostΣήμερα πρέπει να επιχειρήσεις κολύμπι εκεί μέσα...
Θα βγεις απ'τη θάλασσα με άλλο χρώμα δέρματος, τρίτο χέρι, πέμπτο μάτι κλπ!!!! Χαχαχαχα!μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
Το ξέρω βρε! Σίγουρα για μπάνιο φυσικά δεν είναι, σε καμία περίπτωση.Originally posted by salonikatasos View Postόχι καμία σχέση. έχει καθαρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό η παράκτια ζώνη της πόλης. όχι για να κάνεις μπάνιο φυσικά,αλλά καμία σχέση με το παρελθόν. πριν την ανάπλαση δεν τολμούσες να πλησιάσεις καν την παραλία,τώρα βλέπεις το βυθό, που λέει ο λόγος
Επίσης δε μυρίζει τόσο όπως στο παρελθόν που άμα έπιαναν νοτιάδες, η οσμή βόθρου έφτανε ως τους δήμους της πόλης, ψηλά...
Comment
-
οχι παραδοξως οπως ειπε και ο τασος εχει βελτιωθει πολυ η κατασταση,τον τελευταιο καιρο δεν εχω τυχει στο λιμανι να μυριζει ουτε εκει στην κλασσικη γωνια απο την μερια της αριστοτελους που κανει το λιμανι να εχει μεσα στην θαλασσα ενα τετραγωνο 5χ5 με πετσα απο βρομα και σκουπιδια (οσοι ειναι απο θεσσαλονικη θα ξερουν)Last edited by sotospao13; 03/11/2014, 11:31 PM.δεν θα σπασει με 5αρακι....
Comment

Comment