Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΨΥΧΡΟΤΕΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ in.gr

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΨΥΧΡΟΤΕΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ in.gr

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231360394

Τα σχόλια δικά σας.
    ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
    DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

εχασε ειδη απο την αρχη

Comment

απλα απαραδεκτα...πετανε μια κορωνα που θεωρουν οτι πουλαει και το κανουν σημαια
      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

το λένε και στις ειδήσεις...ήδη διάφοροι που ξέρουν ότι ασχολούμαι με τον καιρό έρχονται και μου το λένε σαν να περιμένουν απλά να τους το επιβεβαιώσω...απλά χαμογελάω για απάντηση...

Comment

ε τωρα μαλιστα , ολο λετε για μακροπροθεσμα αλλα το αουτσαιντερ δεν το ειχε υπολογιση κανενας. θα σας βαλει τα γυαλια τωρα το in gr.
          υγ αντε και να βγει να δω που θα κρυφτουμε λολ.

Comment

Ναι η αληθεια ειναι οτι το δειχνουν συχνα αυτες τις μερες τα καναλια, σημερα ο ειπε και ο Αντ1, τωρα ποσο ισχυει....κρατω μικρο καλαθι, πολυ μικρο..!!
            ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

Ναι σιγά μη χτίσουμε και ιγκλού.
              Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

αν επιμεινουν και πολυ μεχρι και εγω θα κλεισω χριστουγεννα στην σκιαθο για μπανια...χαχαχαχαχα
                ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Πάντως πολύ ιδανικά τα παρουσιάζει τα πράγματα δεν θα έλεγα όχι αν έβγαιναν.
                  Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

αντιγραφή από το greek weather είναι. πάμε παρακάτω
                    μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

BRACE YOURSELVES ΛΟΙΠΟΝ...

Comment

Originally posted by geornik2004 View Post
                        το λένε και στις ειδήσεις...ήδη διάφοροι που ξέρουν ότι ασχολούμαι με τον καιρό έρχονται και μου το λένε σαν να περιμένουν απλά να τους το επιβεβαιώσω...απλά χαμογελάω για απάντηση...
                        αν ξέρανε τι έχουν δει τα ματάκια μας από βαρυχειμωνιές να έρχονται μέχρι τις 90 ώρες και μετά να εξαφανίζονται...

Επρεπε να στείλουμε για πλάκα στο in gr και στα μεγαλοκανάλια δελτίο τύπου με κανα δυό χάρτες cfs ονείρωξης

Comment

Θα ζήσουμε το "μετά την επόμενη μέρα" ξανά!

Comment

http://www.zougla.gr/perivallon/arti...-tis-dekaetias
                            Κι εδω που τα κανουν εντελως μπαχαλο....
                            ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ \ΚΑΚΟ\ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ

Comment

Πηγή δεν σημειώνεται εκτος απο το κατατοπιστικοτατο "συμφωνα με τους επιστημονες".....
                              ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                              DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

Working...
                              X