Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Υψισυννεφιά, μπόχα από τα τζάκια και 14 βαθμοί η Τ στην Λάρισα
    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
    Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Με υψηλές θερμοκρασίες μας αποχαιρετά ο Νοέμβριος εδώ στο Ηράκλειο αλλά και γενικά σε όλη τη Μεγαλόνησο,βέβαια εκτός απο την Κρήτη είδα ότι και η δυτική Ελλάδα είχε υψηλές θερμοκρασίες σήμερα !

http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/
      Μετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/

Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/

Comment

• 18 στρογγυλό εγω εδω στο νότιο μπαλκόνι.. Κ η Ορεστιάδα πριν ωρα 4.8! Δύναμη!!
        carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

• ολικη ομιχλη σημερα τελικα,δεν εσπασε ουτε το μεσημερι,μου φενεται πως μεσα στην πολη ομως δεν κρατησε το μεσημερι,τελος παντων,εδω δεν εφυγε καθολου και μαλλον οσο βραδιαζει τοσο θα ξαναπυκνωνει
          μεγιστη απο τον σταθμο στην κατω πυλαια(20μ.) 13,6
          η ελαχιστη δικαιολογημενα λογω συνθηκων μονο 2 βαθμους πιο κατω απο την μεγιστη
          δεν θα σπασει με 5αρακι....

Comment

• Originally posted by sotospao13 View Post
            ολικη ομιχλη σημερα τελικα,δεν εσπασε ουτε το μεσημερι,μου φενεται πως μεσα στην πολη ομως δεν κρατησε το μεσημερι,τελος παντων,εδω δεν εφυγε καθολου και μαλλον οσο βραδιαζει τοσο θα ξαναπυκνωνει
            μεγιστη απο τον σταθμο στην κατω πυλαια(20μ.) 13,6
            η ελαχιστη δικαιολογημενα λογω συνθηκων μονο 2 βαθμους πιο κατω απο την μεγιστη
            Δηλαδή η ορατότητα ήταν αρκετά περιορισμένη και το μεσημέρι έτσι? Περίπου τι ορατότητα είχες το μεσημέρι σε μέτρα ?
            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

• Ο Νοέμβριος φεύγει με 83,3 % μέση μηνιαία υγρασία στα Ιωάννινα (υπολείπεται η μέρα με την δυνατή πρωινή καταιγίδα με 30 μμ) και 84,6% στις Σέρρες. Τα Ιωάννινα έχουν για το μήνα Νοέμβρη 9,4 c μέση θερμοκρασία δηλαδή λίγο κάτω από την κλιματική τιμή αλλά αυτό λόγω αναστροφής καθαρά από τις σερί ξαστεριές. Οι Σέρρες πάλι έχουν 10,5 c μέση θερμοκρασία δηλαδή 1,3 c πάνω λόγω συνεχόμενης συννεφιάς που δεν έπεφτε η θερμοκρασία. Και οι δύο πόλεις όμως στη βροχή είναι κάτω από τον μέσο όρο.
              Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
                Ο Νοέμβριος φεύγει με 83,3 % μέση μηνιαία υγρασία στα Ιωάννινα (υπολείπεται η μέρα με την δυνατή πρωινή καταιγίδα με 30 μμ) και 84,6% στις Σέρρες. Τα Ιωάννινα έχουν για το μήνα Νοέμβρη 9,4 c μέση θερμοκρασία δηλαδή λίγο κάτω από την κλιματική τιμή αλλά αυτό λόγω αναστροφής καθαρά από τις σερί ξαστεριές. Οι Σέρρες πάλι έχουν 10,5 c μέση θερμοκρασία δηλαδή 1,3 c πάνω λόγω συνεχόμενης συννεφιάς που δεν έπεφτε η θερμοκρασία. Και οι δύο πόλεις όμως στη βροχή είναι κάτω από τον μέσο όρο.
                Ενδιαφέρον η αναφορά σου ’λκη! Μπράβο!

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                  Ενδιαφέρον η αναφορά σου ’λκη! Μπράβο!
                  Κάθομαι και μετράω κάθε μέρα υγρασία από τους σταθμούς του ΕΑΑ στις 2 αυτές πόλεις μου γιατί δεν φαίνεται η υγρασία στο τέλος και θέλω να βλέπω που κυμαίνεται. Το κακό είναι ότι ο σταθμός των Ιωαννίνων στις μηνιαίες καρτέλες δεν δείχνει πόσο πήγε η μέγιστη τιμή υγρασίας και η χαμηλότερη ανα ημέρα για να το βλέπω και έτσι το μετράω εγώ.
                  Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Δηλαδή η ορατότητα ήταν αρκετά περιορισμένη και το μεσημέρι έτσι? Περίπου τι ορατότητα είχες το μεσημέρι σε μέτρα ?
                    το πρωι ηταν αρκετα χαμηλη,το μεσιμερι καπως ανοιξε αλλα παλι με το που εβλεπες εξω ελεγες κατευθειαν εχει ομιχλη,μετρα δεν ξερω,δεν μπορω να υπολογισω

Comment

• Originally posted by sotospao13 View Post
                      το πρωι ηταν αρκετα χαμηλη,το μεσιμερι καπως ανοιξε αλλα παλι με το που εβλεπες εξω ελεγες κατευθειαν εχει ομιχλη,μετρα δεν ξερω,δεν μπορω να υπολογισω
                      kατάλαβα. στην Λάρισα μια φορά θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια είχαμε τριήμερη ομίχλη το μεσημέρι ίσα ίσα που φαινόταν ο ήλιος ενώ με το που κατέβαινε λίγο, πύκνωνε αμέσως, τα βράδια δε δεν έβλεπες την τύφλα σου.

Comment

• Παρα λιγο 30 σημερα στη Σικελία. Για την ακριβεια ειχε 29.

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                          Παρα λιγο 30 σημερα στη Σικελία. Για την ακριβεια ειχε 29.
                          Λογικό με τέτοιες Τ στα 850.

Comment

kατάλαβα. στην Λάρισα μια φορά θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια είχαμε τριήμερη ομίχλη το μεσημέρι ίσα ίσα που φαινόταν ο ήλιος ενώ με το που κατέβαινε λίγο, πύκνωνε αμέσως, τα βράδια δε δεν έβλεπες την τύφλα σου.
                            εγω απο το πρωι που εκανα αναφορα ελεγα θα ανοιξει θα ανοιξει γιατι αχνοφαινοταν ο ηλιος (δεν ειχε πιο ψηλα συννεφα) αλλα τελικα δεν ανοιξε

Comment

• ΑΑΑΑΑΑΑΑ! Ξέχασα να αναφέρω ότι η διαδρομή μου από Γιάννενα προς Λάρισα ήταν υπέροχη! Συννεφιά και στις στροφές όπου δίπλα είχε χαράδρα να βρίσκονται μερικά χαμήλα άσπρα συννεφάκια στον πάτο της χαράδρας ! Εντυπωσιακό!

Comment

• Κουφοβραση ουτε βρεχει να ξεθυμανει τιποτα δεν λεει να φυγει αυτη η συνεφια εδω και τοσες μερες εχω χασει το λογαριασμο ζεσταινουμε τον ηλιακο με ρευμα καθε μερα
                                athens snow 2008

Comment

Working...
                                X