Παγωσαμε στους 18 αυτην την ωρα....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Νταξει δεν μπορουμε να εχουμε παραπονο απτον καιρο των τελευταιων 7-8 ημερων, απτην αλλη βεβαια, σημερα εχουμε μια θερμη εισβολη στα ντουζενια της, με νοτια θολουρα και ιδιαιτερα υψηλες θερμοκρασιες στην Αττικη !!!!
Ελαχιστη 12,2 με 99% υγρασια και ασφυξια το πρωι....εσταζαν ολα....στους 18,7 τωρα (!!!!) ενω βγηκε και λιγο ηλιος, και γκαζωνει για 20-21 οπως και σε ολες σχεδον τις περιοχες του Νομου....
Ε, ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα απο τα 8-9αρια μεγιστες....αλλα θα ξαναπεσει....ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Πες τα! Ένα χάλι μαύρο από όποια άποψη και αν το δεις. Το χιόνι στα βουνά εξαφανισμένο! Παίζει το μήνα Μάιο να είχε περισσότερο.Originally posted by dimitris_ioannina View PostΕξαιρετικά ήπια η αποψινή βραδιά... Θυμίζει προχωρημένη ’νοιξη.. 9 βαθμούς δείχνει ο σταθμός του ΕΑΑ στην Ανατολή, 13 (!!!!) στην Αγία Κυριακή και στο κέντρο της πόλης, 10 είχα κάτω απο το σπίτι μου με θερμόμετρο αυτοκινήτου...
Ένας τρομερά αδιάφορος Νοέμβριος φτάνει στο τέλος του σιγά σιγά.. Κάτω απο τις κλιματικές τιμές ο υετός, κυμάνθηκε στο λεκανοπέδιο απο 105 έως 145mm... Όσο είχε και ο φετινός Αύγουστος περίπου....
Θερμοκρασιακά ήταν ιδιαίτερα θερμός ενώ απο άποψη ηλιοφάνειας παίζει να ήταν πιο ηλιόλουστος και απο τον φετινό Ιούλιο στα Γιάννενα... Πολύ ήλιος στην, υποτίθεται, λιγότερο ηλιόλουστη πόλη της χώρας..
Ο Οκτώβριος ήταν μακράν καλύτερος αφού είχε και μια όμορφη ψυχρή εισβολή προς τα τέλη του, με χιονόστρωση ακόμη και απο τα 1.000μ. του Νομού μας και πολυυυυυυυύ χιόνι στην Πίνδο... Αντιθέτως το Νοέμβριο παίζει να μη χιόνισε ούτε στα κορφοβούνια...
Στο καλό και να μην ξανάρθει....
Η μόνη όμορφη μέρα ήταν αυτή της Τετάρτης με 7 c μέγιστη και 1 ελάχιστη. Οι υπόλοιπες για το ανάθεμα πέρα από κάποιες καλές καταιγίδες.
14 c με συννεφιά και που και που στάζει έξω.Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
Συννεφόκαμα σήμερα... Χίλιες φορές να είχε ήλιο, να άξιζε και μια βόλτα προς παραλία!
Ελάχιστη 12,1 ακριβώς τα μεσάνυχτα και μέγιστη 17,9 λίγο πριν τις 12, καθώς για αρκετό διάστημα είχε κάνει την εμφάνισή του ο ήλιος...
Επίσης για λίγο ενισχύθηκαν και οι ΝΝΔ άνεμοι φτάνοντας τα 3 Bf με μέγιστη ριπή 22,0 km/h.
Τώρα 16,8 βαθμοί με 86% υγρασία και συννεφιά.Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm
Comment
-
Χαχαχα δεν θα έλεγα ότι ήσουν ιδιαίτερα γουρλήςOriginally posted by frozen-drama View PostΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΘΕΜΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ? ΗΜΟΥΝ ΓΟΥΡΛΗΣ ΤΕΛΙΚΑ Ή ΟΧΙ?
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΩΣ 1ο θεμα αναφορων που ανοιξα δεν τα πηγα και ασχημα.... αναμενω
στις πόλεις μου τουλάχιστον.
’νοιξε αύριο αλλά να κρατάς κανα τυχερό γούρι την ώρα που πληκτρολογείς κανόνισε.
Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
12,8 c με 92% υγρασία και συννεφιά. 0,6 μμ από το σημερινό ψιχάλισμα. Εντάξει κάτι γίνεται εδώ κάποιος καταράστηκε την πόλη και δεν βάζει μμ. 14,3 η μέγιστη. Μίλησα με ένα παιδί από Πάτρα σήμερα που ήρθε για λίγες μέρες εδώ να μείνει σε κάτι παιδιά. Τον λέω πως πέρασες είχε κόσμο σήμερα; Λέει ναι αλλά έχει κακοκαιρία. Λέω με δουλεύεις μένω μήπως σε άλλη πόλη; Σήμερα η μέρα είναι πολύ ζεστή για τα δεδομένα και στην ουσία δεν βρέχει. Σοκαρίστηκε.
Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment

Comment