Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δύσκολο να μην έχεις θέρμανση στο σπίτι. :/ Ήδη από τα μέσα Νοέμβρη εδώ φοράω χοντρές ζακέτες μέσα συν φανέλες κλπ κλπ... Που να έρθει και περισσότερο κρύο. Θα θυμηθώ τις γιορτές Χριστουγέννων 2011-2012 που ήμασταν χωρίς ίχνος θέρμανσης και ντυνόμασταν Εσκιμώοι. ’ντε να δούμε πότε θα μας βρέξει εδώ τουλάχιστον.
    Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Βρέχει και πάλι εδώ στο Μακροχώρι από τις 10:30 με 11 περίπου ξεκίνησε η ποτιστικού τύπου βροχούλα...που άφισε στο σταθμό 2,6 χιλιοστά για τις 12 του μήνα πλέον....και συνεχίζει με την καινούρια ημερομηνία....η θερμοκρασία στους 13,7 και η υγρασία στο 97%.....Μπαγκλαντεζ γίναμε με τόσα νερά και τόση υγρασια....
      Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
      http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
      Κάμερες Μακροχωρίου:
      http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
      http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• Βρέχει εδώ και λίγη ώρα και στη Μεγαλόπολη...2 mm μέχρι στιγμής...
        sigpic​

Comment

• Originally posted by sotos*snow View Post
          Βρέχει και πάλι εδώ στο Μακροχώρι από τις 10:30 με 11 περίπου ξεκίνησε η ποτιστικού τύπου βροχούλα...που άφισε στο σταθμό 2,6 χιλιοστά για τις 12 του μήνα πλέον....και συνεχίζει με την καινούρια ημερομηνία....η θερμοκρασία στους 13,7 και η υγρασία στο 97%.....Μπαγκλαντεζ γίναμε με τόσα νερά και τόση υγρασια....
          Αποκτήσατε γιαννιώτικο στυλ καλό είναι κι αυτό.
          Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Μία από τα ίδια και εδώ στην Κατερίνη,βρέχει και εδώ αυτή την ώρα με θερμοκρασία από το σταθμό μου στους 14,8°c ,96% υγρασία και 1,2 χιλιοστά βροχής για τις τις 13 του μηνός και 0,3 χιλιοστά λίγο πριν τις 12,πριν την αλλαγή δηλαδή....
            Αντώνης....Κατερίνη....

Comment

• Ποτιστικοτατη βροχη στα πετραλωνα μολις τωρα,εχει κλεισει ο καιρος...

Comment

• Καλη βροχουλα και στον Ταυρο.....

Comment

• Ευχάριστη γλυκιά ποτιστικό βροχή κ στο Π Φάληρο! Ομορφιές στην αλλαγή της μέρας..
                  17.1 στο νότιο μπαλκόνι..
                  carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

• Δυναμωνει....Μαρεσει που ο τζιφος εκμηδενισε τον υετο για αποψε τα ξημερωματα.....Συνεχως αυξανεται η ενταση,απνοια και καθολου ηλεκτρικα.

Comment

• Δυνατούτσικη βροχή ποτιστική κι εδώ στη Ν.Σμύρνη...ότι ήμουν έτοιμος να ξαπλώσω...ωραιότατη φάση που φαινόταν από τη δορυφορική...βλέπω πίσω καταιγίδες σε Κρανίδι και Σπέτσες...16,4-16,5οc και 82% υγρασία...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Αραχτος στο μπαλκόνι απολάμβανω την βροχη που έχει ενταθεί κ πέφτει με ευχάριστη ένταση. Να φύγει κ σκονιλα

Comment

• Εδω στα νότια Σακαρε εχω ακούσει 2-3 μακρινά χαλαρα κ υπόκωφα μπουμπουνητα που απλα φτιάχνουν ακομα περισσοτερο την ομορφη ατμόσφαιρα. Ώπα αλλο ενα τωρα

Comment

• Υπαρχει πλεον πυρηνας απο αργολικο προς σαρωνικο,συνεχιζει ποτιστικα....Στο μπαλκονι εχω αραξει απολυτη ησυχια,μονο η βροχη ακουγεται....Υπεροχη αισθηση.Και καποια υποκωφα κατα διαστηματα πλεον.

Comment

• Μπουμπουναριες στον Ταυρο και 2mm.....

Comment

• Α ρε Σωτο.....Αντεγραψα το μηνυμα σου χωρις να το θελω,ιδια εικονα,ιδια αισθηση....

Comment

Working...
                                X