11 C με 99% υγρασία συννεφιά και κάτι σαν ομίχλη έξω. Σήμερα μια ψιχάλιζε μια είχε σκωτσέζικο drizzle. Καλή φθινοπωρινή μέρα επιτέλους! Σέρρες βλέπω πολύ κρύο 4,7 η μέγιστη κάτι που είχε να συμβεί κάτι χρόνια Νοέμβρη μήνα.
Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
θα πω κατι που θα δημιουργησει παγκοσμια αναστατωση:<< διανυουμε ενα φυσιολογικο ετος και οχι με βαση τα 5-10 τελευταια χρονια αλλα με βαση πριν 30-40 χρονια>> .περιμενω θυελλα αντιδρασεων
+100000....
Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!
Μουντος καιρος και σημερα στη Κατερινη με ασθενες ψιλοβροχο/ψεκαδες ανα διαστηματα και αρκετο κρυο, σχεδον χειμωνιατικο...
Ελαχιστη συμφωνα με το σταθμο μου στους 7 βαθμους και μεγιστη στους 8.8 που ειναι και η πρωτη μονοψηφια μεγιστη για φετος...
Στους 8.1 βαθμους βρισκομαστε τωρα με 89% υγρασια, ανευ φαινομενων...
Συνεχίζεται για 4η ημερα το εκνευριστικο τσου τσου ψιλόβροχο στην πολή Ρέτζιο εμιλια. Τόσες ημερες εδώ και έχω δει Ηλιο για λιγες ώρες! Απαλευτο!! Η θερμοκρασία σταθερά μεταξύ 6-8 όλες τις τελευταίες ημερες
μπραβο στο σελι.αντεχει.στα του φιλυρου τωρα.ψιλη βροχη ειχαμε ολο το βραδυ με ομιχλη και το θερμ.αγγιξε τους 2,8.παρα τριχα θα ειχαμε εκπληξεις.τι εκανε βερτισκο και χορτιατη ξερει κανεις?
Comment