’ντε καλή σεζόν να έχουμε!!! Ξέρει κανείς γιατί δεν άνοιξε η πισοδερίου σήμερα και ούτε αύριο δείχνει να ανοίγει? Θα είμαι πρωτοχρονιά πάνω,ελπίζω να είναι φουλ ανοιχτό τότε,τι λέτε?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Χ.Κ. Βίγλας - Πισοδερίου 2014-2015 !
Collapse
X
-
μήπως είσαι λίγο υπερβολικός ?δε νομίζω οι αρκούδες και οι καλικάντζαροι να πλησιάζουν στο χιονοδρομικο οταν ειναι σε λειτουργία λόγο θορύβουOriginally posted by ioannikp View PostΤην κυριακη η ποιότητα του χιονιου δεν ηταν καλη λογο θερμοκρασίας, το μεσημερι επεσε η θερμοκρασια κ αρχισε να χιονιζει. Πρεπει να παρει χιονι το βουνο γιατι εκαναν εμφάνιση πετρες δέντρα κλαδιά αρκουδες καλικάντζαροι κ αλλα..
Comment
-
Έπρεπε να είχαν γίνει λιθοτριψίες και φυσικά κούρεμα όλων αυτών των φυτών - αν και νομίζω είναι προστατευόμενα. Πάντως η Πισοδερίου, έπρεπε να είναι ανοικτή μόνο μέχρι τον ενδιάμεσο, αφού μετά από ένα σημείο και μετά, το slalom ανάμεσα στα χόρτα ήταν φοβερό!!! Θα μπορούσε ναν έχει ένα κόκκινο πλέγμα μέχρι τη διαστάυρωση του δρόμου αντοχής και από εκεί, αριστερά, σε βγάζει στον ενδιάμεσο σταθμό ή λίγο πιο πριν που έχει ένα στενό - απότομο λούκι. Επίσης μηδέν πάτημα στην Πισοδερίου. Θέλει προσοχή το πρώτο κομματί, αλλά μετα είναι μαγεία.
Στα υπόλοιπα, εκτός από σημεία απότομα - που από τα φρένα όλων, βγήκαν πέτρες, γενικά είναι καλά. Θέλει όμως χιόνι.
Comment
-
Βρε ντιμ 5 σειρές γραφεις ολα τα κακα και στο τελος μας πετας γενικα καλα ειναι, αποφάσισε. Απο τους κορμους θα παθουμε ζημια αν χτυπήσουν τα μαχαίρια η πεσουμε πανω τους. Θελει συντήρηση η οποια δεν εγινε, και δεν βλεπω να γίνεται. Η μονη καλη δουλεια γίνεται στο πως να παρουν τα λεφτα για την ετήσια!Originally posted by Dim View PostΈπρεπε να είχαν γίνει λιθοτριψίες και φυσικά κούρεμα όλων αυτών των φυτών - αν και νομίζω είναι προστατευόμενα. Πάντως η Πισοδερίου, έπρεπε να είναι ανοικτή μόνο μέχρι τον ενδιάμεσο, αφού μετά από ένα σημείο και μετά, το slalom ανάμεσα στα χόρτα ήταν φοβερό!!! Θα μπορούσε ναν έχει ένα κόκκινο πλέγμα μέχρι τη διαστάυρωση του δρόμου αντοχής και από εκεί, αριστερά, σε βγάζει στον ενδιάμεσο σταθμό ή λίγο πιο πριν που έχει ένα στενό - απότομο λούκι. Επίσης μηδέν πάτημα στην Πισοδερίου. Θέλει προσοχή το πρώτο κομματί, αλλά μετα είναι μαγεία.
Στα υπόλοιπα, εκτός από σημεία απότομα - που από τα φρένα όλων, βγήκαν πέτρες, γενικά είναι καλά. Θέλει όμως χιόνι.
Comment
-
Ας τις ανεβάσω και εδώ για όποιον δες τις είδε στο fb.
Κατάσταση Χ.Κ. Βίγλας - Πισοδερίου 14/01
Ηρακλής

Ηρακλής

Αφροδίτη

Αφροδίτη
Attached Files
Comment

No SNOW ... No future !!!
Comment