Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014-2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΘΑΦΤΗΚΕ

Comment

• Καλημερα μηπως ξερουμε αν θα ανοιξει αυριο Τεταρτη η Στυγα γιατι βλεπω ο ανεμος εχει πεσει αρκετα?

Comment

• αν πάρεις ενα τηλέφωνο στο χ/κ θα σου λύσουν όλες τις απορίες.

Comment

• Καμιά εκτίμηση ρε παιδιά για αύριο όσον αφορα τον αέρα ? όλα τα μοντέλα έχουν αποτύχει τις τελευταίες μέρες. Δεν ξερω ποιο να εμπιστευτώ πια.

Comment

• Επική μέρα η Παρασκευή! Το χιόνι άριστο. Δεν πειράχτηκε ούτε καν στο κλείσιμο στη βάση. Αέρας το πρωί στις κορυφές. Δόθηκε η Στύγα στις 12 πρώτη φορά μετά τα τελευταία χιόνια. Τα απάτητα της Στύγας μόνο για πολύ έμπειρους γιατί ο αέρας έχει παρασύρει το χιόνι κι έχει μείνει ώς επι το πλείστον κίτρινος πάγος από τις βροχές με την αφρικανική σκόνη στα μέσα Γενάρη. Υπήρχαν όμως καποια λίγα κομμάτια να κατέβεις. Η Αντιγόνη απάτητη αλλά κι αυτή τα ίδια με τα απάτητα της Στύγας. Τέλεια τα απάτητα δίπλα στην Ειρήνη. Τα δέντρα έχουν κρατήσει ακόμα τα χιόνι πάνω τους παρά τον ήλιο. Αν δεν άνοιγε η Στύγα ο κόσμος θα ήταν πολύς. Αφού άνοιξε ήταν μια χαρά οι αναμονές. Μικρές εως ανύπαρκτες. Γενικά big dayP1040715.jpg

Comment

• Καλημέρα στους συμφορουμήτες. Παραθέτω videaki από την εξόρμηση την 11-2-2015. Ρίσκαρα την κανονική άδεια στην δουλειά, κυνηγώντας την λιακάδα μετά απο "50" πόντους. Ατύχησα.. Έστω και έτσι...δεν το μετάνιωσα...

If you are bored...grab a Snowboard...

Comment

• Γειά σας και απο μένα- Σάββατο και Κυριακή καλές μέρες και οι 2 με όλο το βουνό ανοιχτό, λιακάδα (λίγες κατα διαστήματα νεφώσεις), χωρίς αέρα (ιδιως Κυριακή). Αρκετός κόσμος ο οποίος γίνεται αισθητός κατά τις 12 κυρίως στα λιφτ και κατά τις 2 σπάει κάπως στα κάτω λιφτ και μένει εν μέρει στη Στύγα- πολλοί στο baby και για βόλτα. Ποιότητα χιονιού καλή, πάτημα όχι τέλειο (αρκετή τρύπα και λακούβα στις περισσότερες πίστες). Απάτητα όχι πολύ καλά- Το Σάββατο δοκίμασα γύρω από τα δέντρα πέριξ στο πιατάκι (αριάδνη) και είχε κάτι λίγα, όμως αλλού (πχ από την άγκυρα κάτω κλπ) ήταν ανάμεικτα με σατανικούς καφέ πάγους και γενικά ανομοιογενή, σκληρά κλπ. Καλή σεζόν πάντως στο Καλάβρυτα και το χαίρομαι- Από την άλλη ο παρνασσός έχει πολύ άτυχη καιρική σεζόν όπως φάινεται και επιπλέον δεν φαίνεται λειτουργικά να το χουν βρουν το θέμα.
                'Mimicry returned as menacing mockery'
                H. Bhabha.

Comment

• Παιδιά επειδή σκέφτομαι να ανέβω αύριο μήπως πήγε κανείς σήμερα να μου τι παίζει?

Comment

• Φετος τα βγαλανε τα χρηματα της σεζον απο το μισο βουνο...Λυπαμαι γιατι ειμαι fan των Καλαβρυτων και μονο

Comment

• φταινε κι αυτοι που λενε ψεματα οτι θα λειτουργει κανονικα ολο το χιονδρομικο και παμε και τρωμε ακυρα αλλα φταιμε κι εμεις που συνεχιζουμε και παμε παρα τα ψεματα που λενε. Ας τους μειωθει ξαφνικα ο κοσμος στο 50% να δουμε για ποτε θα ανοιγουν τη στυγα και την αγκυρα. Εγω προσωπικα εβγαλα ετησια καρτα για πρωτη φορα και το εχω μετανιωσει. Αναγκαζομαι και παω λογω της καρτας αλλιως θα τους ειχα ριξει μια μουτζα νωριτερα.

Comment

• Δεν ξερω καθολου ασε που οταν δεν μπορουν να κανουν αλλιως δινουν Στυγα απο μεσημερι και μετα...

Comment

• 1. 30 km/h = 5 beaufort δηλαδη με αυτον τον αερα η στυγα μπαλατζαρει?
                          2. Ειναι παλιο το lift και παθαινει συχνα ζημιες? Τοσα εκατομηρια καθε σεζον, οι απεναντι ειναι χαζοι μαλλον..
                          3. Θελει τοσες διεργασιες για να προετοιμαστει και να ανοιξει? Προσωπικα παρακολουθω καμερες και το ανθρωπινο δυναμικο εργαζεται σκληρα απο τις πρωτες πρωινες ωρες πως γινεται αν ξεκινανε ας πουμε 4 πμ να μην ειναι ετοιμο 9 η εστω 10 πμ?
                          4. ποτε δεν παιρνω σαφη απαντηση στα παραπονα μου παρα μονο η ατακα '' καιρου θελοντος'' το βουνο λειτουργει ολο... ε ναι μαλλον ο καιρος θελει σπανια..
                          Ο επαγγελματισμος δεν φαινεται απο το κοψε ραψε αλλα απο το χαμογελο του πελατη ακομα και αν δεν μπουν φραγκα πολλα στην τσεπη ο χαμογελαστος πελατης θα φερει κιαλλους να χαμογελασουν στο βουνο...
                          Last edited by nitrosnb; 19/02/2015, 01:59 PM.

Comment

• Τσάμπα στενοχωριέστε φίλοι μου,έτη επί ετών η ίδια κουβέντα......
                            Beati Paoli.........

Comment

• ναι αλλα ετη επι ετων και μεις δεν κανουμε κατι οργανομενο..

Comment

• Οργανωμένο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα φίλε μου...Ο καθένας βλέπει και πράττει κατά το συμφέρον του...Κάποτε,λόγω του ότι ήμουν και εγώ μεγάλος οπαδός του συγκεκριμμένου χ.κ.,το έβλεπα συναισθηματικά το όλο θέμα και στενοχωριόμουν..Από την στιγμή που αντιλήφθηκα κάποια πράγματα και διαπίστωσα οτί πολλά θέματα δεν αλλάζουν καθαρά και μόνο λόγω έλλειψης βούλησης,κινήτρου ή αν θες και περιορισμένων δυνατοτήτων του χ.κ. με την μορφή (κυρίως ιδιοκτησιακή)που λειτουργεί ως και σήμερα,σταμάτησα να αγχώνομαι πλέον...Οπότε ή αποδεχόμαστε την κατάσταση ως έχει(γιατί δραματικά,δεν προκειται να αλλάξει ειδικά τώρα) ή δεν την αποδεχόμαστε,απορρίπτουμε το προϊόν και κοιτάμε για κάτι άλλο όπου θα βρίσκουμε συμφέρουσα την σχέση προσφοράς-τιμής...Απλά,χωρίς αγχος,χωρίς στενοχώριες..
                                Beati Paoli.........

Comment

Working...
                                X