Originally posted by swter
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΜΕΡΗ/ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ -- places to live--
Collapse
X
-
Διαβασα ολα τα παραπανω και ενδιαφεροντα που γραψατε...καλες επιλογες και η Κουτσουφλιανη(εδω εγιναν τα γυρισματα του σηριαλ εκδρομη που παιζεται φετος στον αντ1)και το Σελι αλλα το χειμωνα δυσκολα να μεινεις...δεν εχει τιποτα να κανεις θα βαρεθεις.στα 400 μετρα που μενω στη ναουσα το θεωρω μια καλη επιλογη...εχω στα 19 χλμ πηγαδια και σελι και 1 ωρα τις ακτες της πιεριας.αν δεν θελεις την ψιλουγρασια της ναουσας υπαρχει και το αρκοχωρι στα 550 με πολυ ξηρο κλιμα.
Ονειρο μου θα ηταν να μενω βεβαια Ωραιοκαστρο η Πανοραμα!!!
Comment
-
Παίδες στο ξένο φόρουμ έκανα διαφήμιση τη χώρα μας ενισχύω τον τουρισμό! Αφήστε τα ξένα μέρη! Πολλοί με διάφορες φωτογραφίες που πέρασε εκεί εξέφρασαν επιθυμίες να επισκεφτούν την Ελλάδα! Σαν εδώ δεν έχει!Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
Συμφωνω...μαλλον αυτος ο π.....ς ο ηλιος κανει τη διαφορα!!!Originally posted by Alkis Serres View PostΠαίδες στο ξένο φόρουμ έκανα διαφήμιση τη χώρα μας ενισχύω τον τουρισμό! Αφήστε τα ξένα μέρη! Πολλοί με διάφορες φωτογραφίες που πέρασε εκεί εξέφρασαν επιθυμίες να επισκεφτούν την Ελλάδα! Σαν εδώ δεν έχει!
Comment
-
Χαχαχαχα μπααα όχι μόνο. Σήμερα πέρασα φωτογραφία τα Γιάννενα με τη βροχή εκεί πέρα και τρελάθηκαν όλοι λένε τι όμορφο.Originally posted by loof View PostΣυμφωνω...μαλλον αυτος ο π.....ς ο ηλιος κανει τη διαφορα!!!
Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
’λκη κ που να δούνε κανενα Νυμφαίο, τα Ζαγορια, τα πηλόριτικα χωρια, τον παλαιό Παντελεημωνα, παλαιό Αγ Αθανάσιο,τη λίμνη Πλαστηρα , κ τοοοοοσα αλλα υπέροχα κ διαφορετικά μερη της Ελλαδας.. Ειδικα στη διαφορετικοτητα ειναι κ η μαγεια..Απο πόλεις δαγκωτο Καστοριά κ μετα Ιωάννινα.. Την πέτυχα χιονισμένη την πρώτη ν την Εχω ερωτευτεί..carpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment
-
Ένα σωρό άπειρες ομορφιές! Τα νησιά μας τα ξέρουν, Αθήνα ξέρουν, Θεσσαλονίκη κάποιοι ξέρουν κι εγώ τώρα τους ενημερώνω και τους δείχνω για καιρό και ομορφιές της υπόλοιπης χώρας! Καλά η Καστοριά είναι φοβερή πόλη πραγματικά και ειδικά οι φωτογραφίες της με χιόνι που είδα μαγευτικές παγωμένη λίμνη κι από πάνω χιόνι και όμορφο μέρος! Και τα Ιωάννινα με χιόνι είναι μαγικά! Σε αυτές τις πόλεις ταιριάζει απίστευτα το χιόνι γιατί θυμίζουν Ελβετία αλλά δυστυχώς δεν το έχουν μόνιμο το χειμώνα. :/Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
To επισκεφτηκα το 97 και ακομη το θυμαμαι...
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Rothenburg_ob_der_Tauber
Comment
-
www.city-data.com στο forum για τον καιρό.Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
Δεν τα γνωρίζουν όλα τα νησιά μας, ευτυχώς, αν και σιγα σιγα τα τελευταια χρονια αρχιζουν να τα ανακαλυπτουν εξαιτιας ...στατιστικων λογων οπως θα καταλαβετε παρακατω... Πχ υπαρχει ενα εξαιρετικά ορεινό νησί, στην πραγματικοτητα δεν ειναι νησί, αλλά ένα βουνό που περιβάλλεται από θάλασσα, με ορεινά χωριά σε υψόμ. 500-550μ Καστανιες και 760μ τα ορεινότερα. Έχει το καλυτερο κλίμα, εξαιρετική τοπική κουζίνα/παραδοση, καλο κρασι, ενα σωρό πανυγήρια, και μάλλον τους πιο χαλαρους ρυθμους παγκοσίως.
Το εξαιρετικο ειναι πως οι κατοικοι τους ξεχνουν εκει να........... πεθάνουν
"Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''
Comment
-
τα τρια ορεινα/ηπερωτικά μερη-ορεινές πολιτειες με το καλύτερο κλίμα στην Ελλάδα ειναι οι εξής:
1. Καρπενήσι
2. Τρίκαλα Κορινθίας
3. Αράχωβα βοιωτίας
Μετά θα πρόσθετα Αναβρα Μαγνησίας στα 750-800μ με 1000 κατοικους , μια υπέροχη ορεινή πολιτεία στις πλαγιές του Οθρυ που πιανει τρελο χιονι με προσυνεμο, το Λεβίδι Αρκαδίας με 500+ κατοικους και 860μ υψόμ. και αψογες υπηρεσίες προς τους επισκεπτες του, και ενδεχομένως Βυτίνα κ Καλαβρυτα. Τα 2 τελευταια εχουν ενα κακο: τις αναστροφες το πρωι και επομενως υγρασία, αν και ειναι υπεροχα μερη και παλι με καλές παροχες προς τον επισκεπτη τους.
Επίσης μοναδική ειναι η Γκουρα κορινθίας παλι μεγαλο χωριο στα 950-1000μ υψόμετρο με πολυ καλο κλιμα, εδω δεν εχουμε υγρασία."Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''
Comment
-
Μετσοβο!Παραδεισος!Originally posted by ORESIVIOS View Postτα τρια ορεινα/ηπερωτικά μερη-ορεινές πολιτειες με το καλύτερο κλίμα στην Ελλάδα ειναι οι εξής:
1. Καρπενήσι
2. Τρίκαλα Κορινθίας
3. Αράχωβα βοιωτίας
Μετά θα πρόσθετα Αναβρα Μαγνησίας στα 750-800μ με 1000 κατοικους , μια υπέροχη ορεινή πολιτεία στις πλαγιές του Οθρυ που πιανει τρελο χιονι με προσυνεμο, το Λεβίδι Αρκαδίας με 500+ κατοικους και 860μ υψόμ. και αψογες υπηρεσίες προς τους επισκεπτες του, και ενδεχομένως Βυτίνα κ Καλαβρυτα. Τα 2 τελευταια εχουν ενα κακο: τις αναστροφες το πρωι και επομενως υγρασία, αν και ειναι υπεροχα μερη και παλι με καλές παροχες προς τον επισκεπτη τους.
Επίσης μοναδική ειναι η Γκουρα κορινθίας παλι μεγαλο χωριο στα 950-1000μ υψόμετρο με πολυ καλο κλιμα, εδω δεν εχουμε υγρασία.Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!
Comment
-
Καλό ειναι το Μετσοβο, αλλά δεν εχει τοσο ξηρο κλιμα οσο το Καρπενήσι ή η Αραχωβα, και εχει σχετικα λιγες μερες ηλιοφανειας, γι αυτο δεν το βαζω στη λιστα μου. Απο χιονι παντως τα παει καλα θεωρώ, κονταροχτυπιεται με τα ορεινά των Τρικάλων (που τα θεωρω κορυφαια χιονομερη παρεμπιπτόντως)."Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''
Comment

Comment