Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βοηθεια απο καποιον εμπηρο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Βοηθεια απο καποιον εμπηρο

Ειμαι καινουργιος στο αθλημα και θελω να αγορασω ενα σετ μποτες σανιδα κ δεστρες.ειμαι 72-74 κιλα 1.76 υψος και 41 νουμερο μποτας. Εχω τσουλιση καμια 15 φορες με μια δανικια σανιδα μπερτον (κρουιζερ) αν δν κανω λαθος στο ονομα η οποια ειναι καμπερ.δν ειδα να με βοηθαει κ πολυ αν και εφτεγε και η μποτα που ηταν λαθος νουμερο.βελτιοθικα στην οδηγιση και ειμαι σε σταδιο που κανω αλματακια και καμια φορα ψευτοπαταω κανα 180. Θελω να μπαινω σε αλματα και να παταω καμια πουδρα που κ που αν βρισκω.ετοιμαζομε να παω στο gstaad ελβετια και θελω να ειμαι ετοιμος απο εξοπλησμο!!!μου ειπαν να παρω v-rocker εχει καποιος να μ προτηνη τπτ;

Καλώς όρισες στην παρέα μας karolos99!Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις που ζητάς ,προσωπικά κάνω μεν snowboard αλλά όχι park/jib οπότε ας δούμε οι υπόλοιποι τι έχουν να σου πουν!

Comment

Ποσα χρηματα διαθετεις?
      detox

Comment

Πιστευω οτι διαθετω κοντα στα 700-800.μου ειπαν για τν lib tech skate banana αξιζει;

Comment

Υπαρχει καποιος βα βοηθισει;;;

Comment

Ναι ειναι καλο σανιδακι.. Αλλες επιλογες:
            rome reverb rocker
            rome tour
            k2 raygun
            ride crook
            yes basic
            arbor draft
            burton process flying v
            burton custom flying v
            dc ply

Υπαρχουν και αλλα βεβαια!
            Πηγες για διαβασμα http://thegoodride.com/ http://www.angrysnowboarder.com/ http://www.snowboardingforum.com/
            Ριξε μια ματια... Οταν εχεις καταληξει σε σανιδι (τσεκαρε και τις τιμες τους!) κοιταμε για δεστρες που ναι ποιο ευκολα τα πραγματα.
            Σανιδι κοιτας 152-154. Δεστρες παιζει αναλογως την εταιρεια.

Δες εδω τα σχηματα http://www.snowboardingforum.com/boa...g-between.html
            detox

Comment

Επειδη θελω να ξεκηνησω πρωτα απο μποτα που νομιζω ειναι το βασικοτερο,ξερεις να μ πεις μαγαζια εδω αθηνα να παω να δω;

Comment

Τι γνωμη εχεις για το burton clash?

Comment

152 dn einai ligo mikro gia emena?

Comment

http://global.burton.com/on/demandwa...uct-SizeCharts
                    Δες στα size charts..Μπορεις να παρεις 152,θα εισαι στα max κιλα του.
                    Τα entry level σανιδια της burton δεν ηταν ποτε τα καλυτερα, με αυτα τα χρηματα μπορεις να παρεις το rome tour,k2 raygun που ειναι πολυ καλυτερα σανιδια,ποιο ολοκληρωμενα.
                    Με 700-800€ τι θες να παρεις? Δεστρες-μποτες-σανιδι? Γιατι απο τη μια μου λες lib tech skate banana που κανει 490€ και μετα burton clash που κανει 350€.
                    Μαγαζια στην αθηνα εκτος απο το microxtreme που το ξερω απο θεσσαλονικη δεν ξερω καποιο αλλο, google και τα παιδια απο δω!
                    Μποτες μην παρεις flex πανω απο 5.
                    Last edited by detox; 04/09/2014, 05:40 PM.
                    detox

Comment

Εχω βρει ενα σετ προσφορα lib banana skate 1.55 του 14 με burton infidelδεστρες του 14 500€ Και απο τν αλλη εχω βρει σανιδη burton clash 1.55 του 15 με burton freestyle δεστρες του 15 400€.τι θα μ προτηνες;

Comment

Απο αθηνα δν εισαι; Ναι με τα χρηματα που σου λεω υπολογιζα κ μποτες

Comment

Και για μποτες ελεγα τις burton moto αν μ καθοντε καλα

Comment

Δεν ειμαι απο Αθηνα.Το σετ με το libtech ειναι πολυ καλυτερο. Τα εχεις βρει σε μαγαζι? Εαν μπορουσες να πας και στις burton cobrashark ή deathfalcon (ετσι τις λενε φετος) θα ταν ακομα καλυτερα ή τις burton custom 2015 ομως που εχουν δεχτει μια καλη αναβαθμιση (εχουν το high back και το toestrap απο τις παλιες cartel) ! Kαι με τις infidel θα κανεις τη δουλεια σου απλα ειναι ισως η ποιο μαλακη δεστρα της burton.
                            Αυτα εαν θες να παρεις burton δεστρες!
                            Υπαρχουν και αλλες πολυ καλες επιλογες στην ιδια τιμη οπως union contact,k2 indy,flux tt,rome united,forum shaka (εαν τις βρεις) κτλ.

Μποτες σου ειπα παρε flex 3-5 και οτι καθεται καλυτερα στο ποδι σου. Τις moto νομιζω τις ειχε καποιος απο δω..
                            detox

Comment

Οχι στο ιντερνετ τα εχω βρει και τα δινει σετ γιαυτο ειναι τετοια η τιμη.

Comment

Working...
                              X