Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αγαπητοι μου συνδαιτημονες ( Κι εμενα Κωστα με λενε...χαχαχαχα)

Πρωτα θα πρασινισει η κεντρικη Ευρωπη και μετα θα πρεπει να περιμενετε να κατεβει και το μπλε.

Εσεις περιμενετε να ερθει μονοκοπανιας το μπλε και να χιονισει.Αμ δε γινονται αυτα.
    Αυτα σας ελεγα πρις μερες οταν ελεγα οτι κουτσουρευεται ο χειμωνας χρονικα κι οτι δεν εχει κρυο ουτε πιο βορεια.

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
      Αγαπητοι μου συνδαιτημονες ( Κι εμενα Κωστα με λενε...χαχαχαχα)

Πρωτα θα πρασινισει η κεντρικη Ευρωπη και μετα θα πρεπει να περιμενετε να κατεβει και το μπλε.

Εσεις περιμενετε να ερθει μονοκοπανιας το μπλε και να χιονισει.Αμ δε γινονται αυτα.
      Αυτα σας ελεγα πρις μερες οταν ελεγα οτι κουτσουρευεται ο χειμωνας χρονικα κι οτι δεν εχει κρυο ουτε πιο βορεια.
      τα ιδια λεμε..αλλα ελα στο αλλο θεμα...ΣΤΟΝ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ
      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Να κάνω μια ερώτηση. το gem τι είναι καλό για κάποιες συγκεκριμένες ώρες ?
        Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
        Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by borios_polos View Post
          τα ιδια λεμε..αλλα ελα στο αλλο θεμα...ΣΤΟΝ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Δε νομιζω να λεμε τα ιδια.

Εδω μου περιμενατε χιονια τελευταιο δεκαημερο Νοεμβριου και τωρα αρχες Δεκεμβριου και στην Ευρωπη ανατολικη η δυτικη δε κουνιεται φυλλο απο αξιοπρεπες ψυχος.

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
            Να κάνω μια ερώτηση. το gem τι είναι καλό για κάποιες συγκεκριμένες ώρες ?

Τις δυσκολες....χ.αχαχαχαχαχα

Comment

• λοιπον...καλησπερα και παμε φιλολογικη μοντελο συζητηση....12ζ

27 νοεμβρη σημερα...
              ερωτη.ση1)...το μοντελο για μετα απο μια βδομαδα ποση σχεση θα εχει μ αυτο που βλεπουμε τωρα??....απαντηση:...απο καμια, εως ελαχιστη!!

ερωτηση 2)οι οποιες αλλαγες προκυψουν σε ποια κατευθυνση θα ειναι πανω η κατω....???...απαντηση: σαφεστατα κατω λογω εποχης και αφου εχουμε ενδειξεις απο προηγουμενα ραν για τρελες αμερικανιες και στο συγκεκριμενο ραν αρκετα σεναρια παιζουν χαμηλα απ τις 5 του μηνα και μετα..( μη χαιρεσαι εσυ...θα το παω εκει που πρεπει )

ερωτηση 3)που τρεχουν τωρα οι δυνατες γραμμουλες για 240 ωρες μπροστα 7-8 του μηνα...πανω η κατω απ το μ.ο?...απαντηση: πανω και παρ ολα αυτα ο μ.ο ειναι στο 0..

ερωτηση 4) που θα τρεχουν σε 1-2 μερες και ενω θα εχουμε πιασει 200 ωριτσες??...απαντηση: κατω απ το μ.ο ολες μαζι αφου ετσι μας εχει συνηθισει το μοντελακι για μεγαλο διαστημα....

ερωτηση 5) ...πως συμπεριφερεται το μοντελακι οσο πλησιαζουμε στο ναου καστ??...απαντηση : βελτιωνει τα δεδομενα ως προς τη ψυχρη κατευθυνση......

τι μας κανουν ολα τα παραπανω μαζι??? πανεμορφη εισβολη -5 και βαλε...στη γνωστη ημερομηνια!!!!

ουπς///το ξεχασα!!
              Last edited by INUIT; 27/11/2014, 10:44 PM.
              Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!

Comment

• Originally posted by INUIT View Post
                λοιπον...καλησπερα και παμε φιλολογικη μοντελο συζητηση....12ζ

27 νοεμβρη σημερα...
                ερωτη.ση1)...το μοντελο για μετα απο μια βδομαδα ποση σχεση θα εχει μ αυτο που βλεπουμε τωρα??....απαντηση:...απο καμια, εως ελαχιστη!!

ερωτηση 2)οι οποιες αλλαγες προκυψουν σε ποια κατευθυνση θα ειναι πανω η κατω....???...απαντηση: σαφεστατα κατω λογω εποχης και αφου εχουμε ενδειξεις απο προηγουμενα ραν για τρελες αμερικανιες και στο συγκεκριμενο ραν αρκετα σεναρια παιζουν χαμηλα απ τις 5 του μηνα και μετα..( μη χαιρεσαι εσυ...θα το παω εκει που πρεπει )

ερωτηση 3)που τρεχουν τωρα οι δυνατες γραμμουλες για 240 ωρες μπροστα 7-8 του μηνα...πανω η κατω απ το μ.ο?...απαντηση: πανω και παρ ολα αυτα ο μ.ο ειναι στο 0..

ερωτηση 4) που θα τρεχουν σε 1-2 μερες και ενω θα εχουμε πιασει 200 ωριτσες??...απαντηση: κατω απ το μ.ο ολες μαζι αφου ετσι μας εχει συνηθισει το μοντελακι για μεγαλο διαστημα....

ερωτηση 5) ...πως συμπεριφερεται το μοντελακι οσο πλησιαζουμε στο ναου καστ??...απαντηση : βελτιωνει τα δεδομενα ως προς τη ψυχρη κατευθυνση......

τι μας κανουν ολα τα παραπανω μαζι??? πανεμορφη εισβολη -5 και βαλε...στη γνωστη ημερομηνια!!!!

ουπς///το ξεχασα!!
                πάρτο πόστ σου και έλα στο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ Χρηστάρα... ανοίξαμε και σας περιμένουμε.
                www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

• ...χαμπαρι δεν πηρα....

Comment

• Originally posted by INUIT View Post
                    λοιπον...καλησπερα και παμε φιλολογικη μοντελο συζητηση....12ζ

27 νοεμβρη σημερα...

ουπς///το ξεχασα!!
                    ωραιοτατη αναλυση ινουιτ. μονοι οι παρατηρητικοι οπως εμεις τα νιωθουμε τα νευματα της κοκκινης γραμμης. ΟΠΩςΣ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ -ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΡΥΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΟ Ο ΤΖΙΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΣΕΜΠΛΣ. μετα τις 4-5 ερχονται τα καλα
                    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Comment

• φροζεν ..παμε να πουμε και μια καλησπερα στο δεκεμβριανο θεμα...εδω μπηκαν τιτλοι τελους ....(προωροι κατα τη γνωμη μου...αλλα χαλαλι για το φιλο μου το δημητρη )

Comment

• Μετα απο αρκετη σκεψη ηρθε ο καιρος να μιλησω κι εγω.Απ τους κυριως προσγειωμενους -απαισιοδοξους κατα μερικους (εγω με θεωρω προσγειωμενο ομως).

Γιατι πραγματικα τωρα βλεπω σημαντικη πιθανοτητα για κατι καλο στην Ελλαδα.

Μεχρι τωρα δεν ειχα γραψει τιποτα γιατι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ και οντως δεν εγινε και τιποτα.

Τωρα ομως εκτιμω οτι κατι θα συμβει αρχες Δεκεμβριου.
                        Δε μπορω να αναλυσω τη σκεψη μου γιατι βαριεμαι τωρα και νυσταζω αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.

Ειναι η μια και μοναδικη φορα που το λεω κι οχι καθε βδομαδα με τη παρα μικρη υποψια κλανιας κρυου.

Comment

Μετα απο αρκετη σκεψη ηρθε ο καιρος να μιλησω κι εγω.Απ τους κυριως προσγειωμενους -απαισιοδοξους κατα μερικους (εγω με θεωρω προσγειωμενο ομως).

Γιατι πραγματικα τωρα βλεπω σημαντικη πιθανοτητα για κατι καλο στην Ελλαδα.

Μεχρι τωρα δεν ειχα γραψει τιποτα γιατι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ και οντως δεν εγινε και τιποτα.

Τωρα ομως εκτιμω οτι κατι θα συμβει αρχες Δεκεμβριου.
                          Δε μπορω να αναλυσω τη σκεψη μου γιατι βαριεμαι τωρα και νυσταζω αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.

Ειναι η μια και μοναδικη φορα που το λεω κι οχι καθε βδομαδα με τη παρα μικρη υποψια κλανιας κρυου.
                          Λογο της θεσης που παιρνει ο αζορικος κωστα στα τελευταια ρανς?

Comment

• εγώ βλέπω πέτσα πέτσα και ξανά πέτσα

Comment

• Ναι. Νομίζω ότι θα κατσει καλη κατεβασια κρυου στη περιοχή της Ελλάδας. Μπλε. Οχι πρασινες μυξες.

Ετσι πιστεύω. Δεν ειμαι βέβαιος φυσικα αλλα βλεπωντας τα νομιζω οτι θα κατεβει.

Comment

Ναι. Νομίζω ότι θα κατσει καλη κατεβασια κρυου στη περιοχή της Ελλάδας. Μπλε. Οχι πρασινες μυξες.

Ετσι πιστεύω. Δεν ειμαι βέβαιος φυσικα αλλα βλεπωντας τα νομιζω οτι θα κατεβει.
                                μπα, κατι σου δωσανε στο νοσοκομειο, δεν ειναι λογικο.
                                παω διπλα. Δηλαδη για υπνο παω αλλα θαριξω πρωτα ενα βλεφαρο
                                <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

Working...
                                X