Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• οχι θα χιονιση πρωτα στο διαστημα και μετα θα χιονιση στον χορτιατη
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Το να ειναι εριστικο ενα μελος στο φορουμ κ να δημιουργει ενταση απο το πουθενα ειναι φυσιολογικο;;; καθεφορα προσπαθει να δημιουργησει καυγα...σαν απροσαρμοστο σε ταξη σχολειου κανεις δουμα... Σεπαρακαλω κοψε αυτη την συμπεριφορα....αν εχεις προσωπικα προβληματα δεν σε φταιμε ολοι εμεις που κανουμε το κεφι μας με χαρα κ αισιοδοξια...αν θες πανε σε καμια διαλεξη να πεις την γνωμη σου...κ παψε να μαλωνεις με ολους....καταντας γραφικος μην πω τιποτα αλλο...οσογια το ποιον σου παραπεμπτω σε αυτα που ειπε ο γιαννησε αλλοθεμα....ξερεις εσυ
      tzelilis

Comment

• ανακοπηκε η ανοδο και οι εξισωσεις του δημητρη πανε να βγουν ..ετσι δειχνουν τα ανσμπλ που ψυχραναν αρκετα και εχουμε μπει πλεον στο διαστημα οπου μπορουμε να αρχσουμε να εχουμε μια σχετικη ταση

Comment

• Originally posted by tzelilis View Post
          Το να ειναι εριστικο ενα μελος στο φορουμ κ να δημιουργει ενταση απο το πουθενα ειναι φυσιολογικο;;; καθεφορα προσπαθει να δημιουργησει καυγα...σαν απροσαρμοστο σε ταξη σχολειου κανεις δουμα... Σεπαρακαλω κοψε αυτη την συμπεριφορα....αν εχεις προσωπικα προβληματα δεν σε φταιμε ολοι εμεις που κανουμε το κεφι μας με χαρα κ αισιοδοξια...αν θες πανε σε καμια διαλεξη να πεις την γνωμη σου...κ παψε να μαλωνεις με ολους....καταντας γραφικος μην πω τιποτα αλλο...οσογια το ποιον σου παραπεμπτω σε αυτα που ειπε ο γιαννησε αλλοθεμα....ξερεις εσυ
          Εσυ ρε φιλε ειδες να κανω κατι?Μολις γραφω μου την πεφτουνε ...ημαρτον ...
          Last edited by doumas; 27/11/2014, 07:25 PM.
          Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας

Comment

• Ψιλοκορδονιασαν.... Δειχνουν μετα της 5 θα εχουμε ενδιαφρον...
            tzelilis

Comment

• Παιδιά στο σελι τωρα λέτε να χιονίζει έστω και λίγο ???λεω να πάω καμία βόλτα γι αυτό οποίος ξέρει ας απαντήσει ....

Comment

• μεχρι τις 5 πολυ δυσκολα για πεδινα αν θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες αλλα πολυ ευκολα για δυτικη μακεδονια...αλλα το θεμα ειναι αλλο,μετα απο πολλα χρονια μια συγκεκριμενη κυκλοφορια δειχνει να αλλαζει ακριβως την καταλληλη στιγμη με την εισοδο του χειμωνα...

Comment

• Εγω φιλε αυτο θα πω εντελωςφιλικα.... Δεν ξερω τι σε πιανει κ ολα τα βλεπεις μαυρα. Κατα γενικη ομολογια το φθινοπωρο ηταν πολυ καλο οπως πρεπει να ειναι...ανειναι υγρο ειναι κ ζεστο ανειναι ψυχρο λογικα ξερο...οποτε μην ανχεσαι για αυτο...αλλα σε βλεπω εχεις μιαδιαθεση να τα ισοπεδωνεις ολα κ δεν μπορω να σεψκαταλαβω γτ....ειναι περιεργο....οσο για τον τασο πουκανει τα ιδια πιστευω απο τοτε που αρχισενα λεει αυτα τα τρελα ο καιρος ειναι υπεροχος οποτε ειμαι σιγουρος οτι το κανει για γουρι χαχαχα.....δεν σε ακουσα παντως να πεις μια καληκουβεντα ...για αυτο τα βαζουνολοι μαζι σου γτ σε θεωρουνπροκατηλειμενο
                  tzelilis

Comment

• Originally posted by doumas View Post
                    Εσυ ρε φιλε ειδες να κανω κατι?Μολις γραφω που την πεφτουνε ...ημαρτον ...

Douma εγω σε παω !! Κeep going!!

Υ.Γ. Και εγω δε βλεπω να χιονιζει στον αιωνα τον απαντα οπως παμε,. αλλα βαριεμαι να το γραφω..
                    Ε και τι μοντελα να δεις στην τελικη, για το χιονι στη θεσνικη που το περιμενουμε/νε απο το 2006 ή 07....ή για το διδυμο αδερφακι του φαινομενου του 2008 στην αττικ.η

Εγω βλεπω το πιο εγκυρο μοντελο: snow forecast maps greece 6 days που εχει και χρωματακια και το καταλαβαινω..
                    Αν δε δω εντονα χρωματα απλα δεν κοιταζω τπτ αλλο πλεον για 2-3 μερες.

Ετσι εχω εξοικονομησει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χρονο... ,,..) ..

ΜΗΝ ανυσηχειτε και μην αναλωνεστε σε χαρτες. Οταν θα επικειται χιονιάς θα το μαθουμε/τε.
                    "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

• Oταν γίνεται της χιονομουρλής στην Ευρώπη και στην Ελλάδα έχουμε θερμές επιρροές, βγαίνουν οι γνωστοί και λένε πωπωπω χαμός θερμαινόμαστε....όταν έχουμε κανονικό ή και κρύο καιρό στην Ελλάδα, ψάχνουν να δουν τους θερμούς θύλακες στην Ευρώπη για να ενισχύσουν το θερμολοαγνικό τους σενάριο...αποφασίστε για ποιά περιοχή θέλετε να μιλάμε ή να μιλάτε....εμείς αναφερόμαστε βασικά στην Ελλάδα και πρώτιστα αυτό μας ενδιαφέρει....και η εποχική κανονικότητα στη χώρα μας έχει επιβληθεί από τα τέλη του περυσινού μη χειμώνα και συνεχίζεται έως και σήμερα, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι...

Υ.Γ. Σταύρο μάλλον χάλασες κι εσύ!!! Λοβοτομή άραγε?...χαχαχαχαχα...
                      Last edited by beach-snow; 27/11/2014, 07:34 PM.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Εντάξει ρε παιδιά μην τους την πέφτετε, δίκιο έχουν...Το φετινό φθινόπωρο ήταν το πιο θερμό από την εποχή της εξαφάνισης των δεινοσαύρων, οι τελευταίες μέρες μας έχουν βρει στις παραλίες και ο Δεκέμβρης θα μπει με 30αρια και στις γνωστές στη ζέστη περιοχές ίσως και λίγο παραπάνω...Ήδη έκλεισα για το 4ήμερο των Χριστουγέννων στην Σκιάθο...Μην πάω πιο νότια και συναντήσω καύσωνες

Comment

• Αφου ετσι τα βλεπω τι να κανω ?Να αλλαξω γυαλια...χαχα...Αλλος βλεπει χιονια και αλλος ψιχουλα ....αλλος βλεπει κανονικους χειμωνες και αλλος ψευτοχειμωνες... καντε με μπαν...η μονη λυση ,να ησυχασετε και γω και σεις....
                          Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας

Comment

• Κωστα μου ξεχνας τι ειπε ο δασκαλος ε ;; ".... 0,8 βαθμοι ανοδος ειναι πολυ μεγαλη αλλαγη.......".. Να το θυμομαστε αυτο.

Κατα τ' αλλα δεν υπαρχει κρυο στην Ευρωπη και δε φαινεται και να ερχεται απο Ρωσια κατι (ουτε ρωσια υπαρχει κρυο, μουδιασμενα και εκει τα χιονο-πραγματα)...

Δεν ειμαι απαισιοδοξος. Απλα εχω προσαρμοστει. Αλλωστε θα επιμηκυνθει και η περιοδος των θαλασσιων μπανιων.... να και ενα καλο
                            "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

• Originally posted by ORESIVIOS View Post
                              Κωστα μου ξεχνας τι ειπε ο δασκαλος ε ;; ".... 0,8 βαθμοι ανοδος ειναι πολυ μεγαλη αλλαγη.......".. Να το θυμομαστε αυτο.

Κατα τ' αλλα δεν υπαρχει κρυο στην Ευρωπη και δε φαινεται και να ερχεται απο Ρωσια κατι (ουτε ρωσια υπαρχει κρυο, μουδιασμενα και εκει τα χιονο-πραγματα)...

Δεν ειμαι απαισιοδοξος. Απλα εχω προσαρμοστει. Αλλωστε θα επιμηκυνθει και η περιοδος των θαλασσιων μπανιων.... να και ενα καλο
                              συνελθε...θα σε στειλω στα γκουλαγκ της Σιβηριας...
                              ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by doumas View Post
                                Αφου ετσι τα βλεπω τι να κανω ?Να αλλαξω γυαλια...χαχα...Αλλος βλεπει χιονια και αλλος ψιχουλα ....αλλος βλεπει κανονικους χειμωνες και αλλος ψευτοχειμωνες... καντε με μπαν...η μονη λυση ,να ησυχασετε και γω και σεις....
                                λοιπον ακου να δεις...με μενα ειναι το θεμα οπςβ κι εγω με σενα...δεν θελω να το παιξω ουτε αγγελος ουτε καλος ουτε τιποτα..δεν ειμαι και δεν γουσταρω να με...ερχετε χειμωνας ας κανουμε εδω δημοσια μια συμφωνια να μην γραφουμε προσωπικες μαλ@@κιες σαν 14 χρονα και να μην διαβαζουν ολοι σελιδες με σαχλαμαρες...καλος κανεις και γραφεις οτι θες αλλα κοβεις τα πρσωπικα κραφια και μπηχτες το ιδιο θα κανω κι εγω και ο καθενας απο την σκοπια του ας γραφει οτι θελει...γιαττι ειναι κουραστικο ολο αυτο και προσωπικα προτιμω να ασχολουμε με τα χιονοσεναρια μου παρα με το πςω θα σου την πω....

Comment

Working...
                                X