Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Ελπιζω οπως ιδανικα ξεκιναει το φθινοπωρο ετσι και να συνεχισει και σε ολη την πορεια του με βροχες κρυα και τα πρωτα χιονια στα βουνα μας αλλα και χιονοεκπληξεις στα ημιορεινα μας

ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ

καλως τον. ευχομαι να περασουμε ενα φθινοπωρο οπως αρμοζει.

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
      ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ
      Μακάρι να πούμε και οι περισσότεροι το ίδιο, στο τέλος της φθινοπωρινής σεζόν!!! Εξαιρείται ο Τάσος από Θεσσαλονίκη! Χαχαχα!

Comment

χαχα δεν αντεξατε να ανοιξετε τα θεματα πριν μπει official το φθινοπωρο!!!
        σε 7 ωρες λοιπον
        δεν θα σπασει με 5αρακι....

Comment

καλησπερα...καλο φθινοπωρο να εχουμε ( εστω καιρικα ) και το κρυο να βρει το δρομο του!!!

Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!

Comment

Καλο φθινοπωρο να εχουμε παιδες και ακρως ενδιαφερον καιρικα!

Υ.Γ ενα χιονακι εκει γυρω της Αγιας Αικατερινης μου εχει λειψει εδω..
            Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

ομορφιές από το gfs!!

Comment

Νομίζω η θέση του σάκη είναι ξεκάθαρη:

http://www.enikos.gr/society/259840,...iroy_apo_.html

Comment

καλοριζικο το θεμα!!!...αρχιζει παντως με το δεξι...για τα επερχομενα θεωρω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να σταθει ο ανατολικος ανασταλτικος παραγοντας στο θεμα υετου..οσα δειχνει και ισως ακομη περισσοτερα θα πεσουν...και η περιοχη τριγυρω απο τον θερμαικο ολα δειχνουν οτι θα νε στο υετικο επικεντρο....
                  ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Αντε καλο μας φθινόπωρο παίδες. Καλα νερά όπου κ αν πέσουν , μακαρι να πάρουμε όλοι τη βρόχο δόση μας , γιατι μια πρώτη δόση δροσιάς ηδη πήραμε.
                    carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Originally posted by Gianniwtis View Post

Ετσι ειναι... Καποιοι παρακαλανε για μια νιφαδα ολο το Χειμωνα και καποιοιιιιιιι δινουνε παραγγελιες μεσα στο Νοεμβρη.
                      Ευχομαι να στο κανει αγορινα,αλλωστε με πολυ κρυα τη Βορεια χωρα κατι μπορει να παρουμε και εμεις οι καψεροι
                      Καλο Φθινοπωρο σε ολους και ελπιζω ο Γιωργος να ειναι γουρλης
                      Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                      http://gr-news-365.blogspot.gr/
                      http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

Originally posted by Gianniwtis View Post

υπάρχει και άλλος τελικά απίστευτο.........................................
                        ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

Originally posted by teo_73 View Post
                          Ετσι ειναι... Καποιοι παρακαλανε για μια νιφαδα ολο το Χειμωνα και καποιοιιιιιιι δινουνε παραγγελιες μεσα στο Νοεμβρη.
                          Ευχομαι να στο κανει αγορινα,αλλωστε με πολυ κρυα τη Βορεια χωρα κατι μπορει να παρουμε και εμεις οι καψεροι
                          Καλο Φθινοπωρο σε ολους και ελπιζω ο Γιωργος να ειναι γουρλης
                          Τεο ευχομαι με τη σειρα μου καλα χιονια!Κατι μου λεει θα παρουμε ολοι φετος!

Comment

Originally posted by xionoflorina View Post

υπάρχει και άλλος τελικά απίστευτο.........................................
                            Εννοειται Σωτηρη!Υπαρχει μια μαγεια στη συγκεκριμενη ημερομηνια που μου εχει μεινει απο το 2001..Ημουν 13 τοτε και το χιονι στην πολη μας απο Νοεμβρη εχει χαρακτει στη μνημη μου ανεξιτηλα!

Comment

Προοπτικη για 12-15 Σεπτεμβρη που θα ειμαι Σκυρο??????????
                              ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!!

Comment

Working...
                              X