σιγά να μην πέσει και 20 βαθμούς η θερμοκρασία. από 25 που λογικά θα πάει παρασκευή-σάββατο θα πάμε στους 22 όπως έχουμε αυτές τις μέρες. με ήλιο φυσικά,άντε και καμιά περαστική συννεφιά όπως χθες το πρωί ή σήμερα το απόγευμα. μακάρι να πάει όλο το υπόλοιπο φθινόπωρο έτσι με 10 ώρες ήλιο και 2 ώρες συννεφιά
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
δεν ειναι 1.5 μερα...ειναι 4 μερες που θα πεφτει συνεχεια μεχρι να φτασει 10 βαθμους κατω...και μην παιρνεις και οροκο για την ηλιοφανεια...κατσε να δουμε...Originally posted by salonikatasos View Postόταν πέσει αυτή στα 850 (πρόσκαιρα για 1-1,5 μέρα)και μετά αν δεις και τις Τ στα 500 θα δεις ότι εκείνες θα αρχίσουν να ανεβαίνουν φτάνοντας πάνω και από τους -10 εκεί. με λίγα λόγια συνθήκες ιουνίου εκεί πάνω
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Στη βορεια Ελλαδα θα αρχισει να υποχωρει λιγο απο σαββατο,στην υποπολοιπη χωρα απο κυριακη,παντως δε θυμαμαι προσφατα να ειχαμε 30αρια στο δευτερο μισο του Οκτωβρη,στο πρωτο ναι αλλα στο δευτερο,μετα τον φλεβαρη του 2014,αυτος ο μηνας ειναι ο δευτερος κατα σειρα πιο τραγικος και σε υετο και σε θερμικρασιες,παλι καλα που εκανε εκει στο πρωτο δεκαημερο μια κακοκαιρια στα δυτικα και εγραψαν πολλα χιλιοστα καποιες περιοχες.Ο τζιφος παει συνεχως τις οποιες βροχες ολο και πιο πισω και οπως λεει και ο λαος καραβι που αργει ***** φερνει.Αδιαφορος δυστυχως αυτος ο μηνας πηγε χαμενος,οτι και αν γινει μετα 25 του μηνα πλεον και αν....
Comment
-
καλημερα...αν εβρεχε κ ειχε κρυο θα λεγατε κανει τα κρυα κ βροχες τωρα κ το χειμωνα θα παμε ακλαφτει....τωρα παλι γκρινιαζεται μερικοι...οκτωμβριος ειναι ποτε ζεστη ποτε κρυο θα κανει .....μετα της 20 νοεμβριου πρεπει να παρακολουθουμε - να περιμενουμε ...τωρα αλλα λογια να αναπιομαστε...δλδ αν εβρεχε κ ειχε κρυο τι θα γινοταν;; μηπως θα χιονιζε; οχι!tzelilis
Comment
-
Καλημέρα φίλε και πολύ σωστα τα λες όσο αναφορά το μήνα. Όμως 1) δε νομιζω να υπάρχει γκρίνια.Μια ψιλοαπογοητευση απο μερικά παιδιά όσο αναφορά τον υετό ναι.Αλλά όχι γκρίνια.2)Εφτασες πολύ μακρυά... Αποκλειεις εντελώς δλδ κάποιο χαμηλο-α να μας επισκεφθεί απο 25/10-20/11?Δεν είναι πιθανό για σένα να υπάρξει μια ψυχρή εισβολή της τάξεως των 0© στα 850 πριν τις 20/11?Originally posted by tzelilis View Postτωρα παλι γκρινιαζεται μερικοι...οκτωμβριος ειναι ποτε ζεστη ποτε κρυο θα κανει .....μετα της 20 νοεμβριου πρεπει να παρακολουθουμε - να περιμενουμε ...Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
http://gr-news-365.blogspot.gr/
http://penteli.meteo.gr/stations/perama/
Comment
-
μπορει να γινει αλλα δεν βασιζω τις ελπθδες μου σε κατι τετοιο...εγω πιστευω οτι πρελει να επικεντροθουμε σε μηνες που μας περνει...απο δεκεμβριο μεχτι αρχες μαρτη...τωρα τι θα κανει ποιος ξερει....εδω χιονησε απριλιο...τι να περιμενω χιονια απριλιο ξανα;χσχαχαχαtzelilis
Comment
-
Φιλε μου τζελιλη,ο οκτωβρης και ο νοεμβρης και ο δεκεμβρης δινουν στην αθηνα τα 2/3του ετησιου υετου της,γιατι λοιπον να χαιρομαι?Επειδη θα κλεισω 20μερες μεσ στον οκτωβρη χωρις υετο?Δε με νοιαζουν τα πρωιμα φολοκρυα,τετοια εποχη επρεπε να ειχαμε χαμηλα στο ιονιο,νοτιαδες και καταιγιδες.Στην αττικη φιλε μου το 80%των ακραιων βροχοπτωσεων συνεβαιναν ανεκαθεν οκτωβρη νοεμβρη.Δε γκρινιζω λοιπον παρατηρηση και διαπιστωση εκανα παραπανω.Και κρυα να χαμε αν δεν υπαρχει υετος παλι τα ιδια θα ελεγα....Και αν προσεχεις τα σχολια μου,ΠΟΤΕ δε σχιλιαζω τασεις και μακροπροθεσμα γιατι ειναι ολα μακακιες,ο καιρος μονο ξερει ουτε τα μερομηνια ουτε οι χαρτες και τα μακροπροθεσμα.Προφανως δεν απευθυνοσουν μονο σε μενα αλλα οφειλα να απαντησω,απο τη στιγμη που εκανα ενα σχολιο αποκλειστικα και μονο για.την εξελιξη του μηνα και οχι του χειμωνα,σιγα μη καταδικασω το χειμωνα απο τωρα,επειδη ο τρεχον μηνας πηγαινει φολα.Φιλικα και χωρις κανενα ιχνος αντιπαραθεσης.
Comment
-
γενικα μιλουσα....δεν ξερω τι εκανε αθηνα παντως εδω σε μενα χορτασαμε βροχη φετος .....αν κ σ3 μας νομιζω ο οκτωμβριος εχει πολλες βροχες.....αλλα χωρις χαμηλα δεν βρεχει κ σε μας...εγω για χιονια μιλουσα ..τεσπα....να ρωτησω τον τασο κατι....σμρ θα μετρηθει μερα βροχης;;;; λολ ...γτ ψιχαλιζει κεντρο εδω κ κανα τεταρτοtzelilis
Comment
-
η αληθεια ειναι οτι ο οκτωβρης μεχρι τωρα για την Αθηνα εχει βγει αρκετα μουφα.....Ζεστη-Κουνουπια-χωρις υετο.....κ καθε χρονο τα ιδια
Μπαινει δυνατα ο Σεπτεμβρης...χαιρομαστε ολοι κ μετα................παμε για μπανακια!!!!
αι σιχτιρsigpic
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!
Comment
-
για θεσσαλονίκη
και για μια σύγκριση με τον μέσο όρο τα τελευταία 30 χρόνια(όχι δεν είναι για την ίδια περιοχή το διάγραμμα γιατί το wetter βγαίνει ανά μοίρα και όχι ανά δέκατο της μοίρας. για σύγκριση όμως με τις μέσες τιμές είναι μια χαρά αφού σε τόσο μικρή απόσταση αυτή δεν αλλάζει)
μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
Σακη ξεχασες οτι ηδη ειμαστε πανω απο τα κλιματικα στον υετο για το 2014....
Ο Οκτωβριος παντα ειχε τετοιες εκφρασεις, σαν και αυτη που βιωνουμε...ουτε ανησυχω, ουτε και με ενδιαφερει γενικα....ξερω οτι παρακατω θα σπασει και θα ξεσπασει...μετα τον περυσινο μη χειμωνα, ολα μπηκαν σε ρυθμους κανονικοτητας, κατι που μπορει να συνεχιστει....
Α και τα μερομηνια μια χαρα τα περιεγραψαν τα καιρικα που ζουμε...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment

Comment