Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by frozen-drama View Post

απολαυση το ραν αυτο . κρυο μεχρι το τελος και υποψια για νιφαδες εδω στη δραμα απο βδομαδα. θα βγαινω με κοντομανικο παντως τα πολυ πρωινα στην ταρατσα να μαζεψω το 1ο μειον της σεζον. υπολογισω -2 με -3 να δειξει το θερμομετρο ειδικα ΣΚ εκεινη η αισθηση που σου τρυπαει το κοκκαλο το κρυο δεν περιγραφεται .κ..λα

η καλυτερη αισθηση για μενα ειναι οταν το γυριζει σε χιονι απο βροχη και το βλεπεις εκεινη την ωρα....δεν ξερω αν συνφωνεις σε αυτο....μακαρι να σου ριξει φιλε μου οχι μονο νιφαδες αλλα κανονικοτατο χιονι

Comment

• Originally posted by TEO FLORINA View Post
      η καλυτερη αισθηση για μενα ειναι οταν το γυριζει σε χιονι απο βροχη και το βλεπεις εκεινη την ωρα....δεν ξερω αν συνφωνεις σε αυτο....μακαρι να σου ριξει φιλε μου οχι μονο νιφαδες αλλα κανονικοτατο χιονι
      +10000 φιλε μου συμφωνο να περπαταω και οι νιφαδες να πεφτουν στο προσωπο μου και να ακουω το χρατς χρουτς απο το χιονι που παταω, απλα στη συγκεκριμενη φαση το "σιγουρακι" ειναι τα μειον το πρωι απο πεμπτη- παρασκευη για τα υπολοιπα τα ωραια θα τα συζητησουμε εκτενως το ΣΚ που βλεπω θα παρουμε φωτια στα δαχτυλα...
      Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Comment

• Comment

• πραγματικά να βρέχει και να περιμένεις από λεπτό σε λεπτό να το γυρίσει σε χιόνι απόλαυση,,,υπάρχει όμως και η αλλη εκδοχή απο χιονι σε βροχή μακραν το χειρότερο ....

Comment

+10000 φιλε μου συμφωνο να περπαταω και οι νιφαδες να πεφτουν στο προσωπο μου και να ακουω το χρατς χρουτς απο το χιονι που παταω, απλα στη συγκεκριμενη φαση το "σιγουρακι" ειναι τα μειον το πρωι απο πεμπτη- παρασκευη για τα υπολοιπα τα ωραια θα τα συζητησουμε εκτενως το ΣΚ που βλεπω θα παρουμε φωτια στα δαχτυλα...
            συνφωνω απολυτα πρωτα τα μειον .......μετα ολα ειναι πιο ευκολα.ζεις κ εσυ σε μια περιοχη που ξερεις απο μειον κ αναστροφες....αυτο το χρατς χρουτς με ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ
            ΘΕΛΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΑΤΣ ΧΡΟΥΤΣ

Comment

• στις αναστροφες και τον εγκλωβισμο κρυου ειμαστε καλα. η αναστροφη με σωζει που τουλαχιστον και 20 να εχει το μεσημερι το πρωι ξεκιναμε απο 5 και αντιστοιχα το καλοκαιρι απο 17 εως 30+.

ο περσινος δεκεμβρης ηταν φουλ αναστροφης μετρησα 19 μερες μειον τα πρωινα.

Comment

• Originally posted by teo lilio View Post
                πραγματικά να βρέχει και να περιμένεις από λεπτό σε λεπτό να το γυρίσει σε χιόνι απόλαυση,,,υπάρχει όμως και η αλλη εκδοχή απο χιονι σε βροχή μακραν το χειρότερο ....
                απο χιονι σε βροχη ειναι θριλερ ουτε να το ξαναδω δεν θελω...αν ξερεις πχ πως το πρωι θα χιονιζει και ξερεις επισης πως το μεσημερι θα το γυρισει καλυτερα να βρεχει απο το πρωι

Comment

στις αναστροφες και τον εγκλωβισμο κρυου ειμαστε καλα. η αναστροφη με σωζει που τουλαχιστον και 20 να εχει το μεσημερι το πρωι ξεκιναμε απο 5 και αντιστοιχα το καλοκαιρι απο 17 εως 30+.

ο περσινος δεκεμβρης ηταν φουλ αναστροφης μετρησα 19 μερες μειον τα πρωινα.
                  περσυ τον δεκεμβριο ειχαμε πολυ καλες θερμοκρασιες κρυο εννοω...απο υετο πασχαμε....ελπιζω οχι και φετος.

Comment

• παιδια τελος οι συζητησεις γιατι παλι το καναμε smsαδικο το θεμα. ο κοσμος θελει καιρικη ενημερωση και δεν πρεπει να τον αφηνουμε στην αγνοια.

ΥΓ σε 1 ωρα ξεκιναει ο σακης ολοι στην tv για τα νεα στοιχεια.

Comment

παιδια τελος οι συζητησεις γιατι παλι το καναμε smsαδικο το θεμα. ο κοσμος θελει καιρικη ενημερωση και δεν πρεπει να τον αφηνουμε στην αγνοια.

ΥΓ σε 1 ωρα ξεκιναει ο σακης ολοι στην tv για τα νεα στοιχεια.
                      εχεις δικιο φιλος.....τα επομενα τρεξιματα τι ωρα ειναι?ειμαι νεος δεν ξερω

Comment

• Originally posted by TEO FLORINA View Post
                        εχεις δικιο φιλος.....τα επομενα τρεξιματα τι ωρα ειναι?ειμαι νεος δεν ξερω
                        Στις 5:30

Comment

• παιδια μια ερωτηση ,,,το weather online απο που παιρνει δεδομενα ???

Comment

• ο σακης μιλησε για κρυο μονο και μετα τις 27 βροχες νοτιαδες κ ομιχλες....παπαλα ο νοεμβριος για χιονια εννοω.το μονο που θα γινει ειναι να πεσουν οι μ.ο θερμοκρασιας.δεν πειραζει παμε για τον καλο μηνα που ακουει στο ονομα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Comment

• To πρωινο 6αρι του GFS σε 0.25° αναλυση.

Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                              http://gr-news-365.blogspot.gr/
                              http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• τα πραγματα σοβαρευουν οχι μονο δεν θα εχουμε υετο αλλα θα μας παρουν πισω και αυτα που ηδη επεσαν(παραλληλο speaking)

Comment

Working...
                                X