Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by fear777 View Post
    22-23 Νοεμβριου? Διοτι 22-23 Οκτωβριου οι πιθανοτητες για κακοκαιρια εστω στα κεντρονοτια ειναι κατω απο 5%. Το πολυ-πολυ τα υπερδυτικα της Ηπειρου και Πελοποννησου να εχουν καποιες μη αξιολογες βροχουλες.
    ναι ε?...οκ εδω θα μαστε......α και με βαση πιο μοντελο το στηριζεις αυτο που λες?
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• ποντάρω σε αξιοπρεπή Γενάρη φέτος... διαίσθηση συν κάτι που παρατηρώ για την άλλη μεριά του πλανήτη...

Comment

• Originally posted by doumas View Post
        Ενας οκτωβρης γεματος εκπληξεις ....με βροχες ,χιονια,κρυα,σαχαρικα διαλλειματα ..κοκ
        Θα ηταν ωραιο οι εκδρομεις τις 28 οκτωβριου να συνδυαζαν ψυχαγωγια με τα πρωτα χιονια....
        Γιώργο συγχαρητήρια....φαντάζομαι κατάλαβες έτσι?
        Πρέπει να ήταν το πρώτο θετικό χειμωνιάτικο μήνυμα που έχεις περάσει εδώ και κάμποσο καιρό...
        Αντε keep optimism και βλέπουμε...

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• κανένας λόγος ανησυχίας για κακοκαιρία που να επηρεάζει τη θεσσαλονίκη προς το παρόν.2 άκυρα ραν(στο κύριο μόνο φυσικά) είχαμε χθες και σήμερα επανήλθε η τάξη στο 00αρι και να δούμε και το 6αρι τώρα. από άποψη θερμοκρασιών συνεχίζουμε στα ίδια,κανένα σημάδι για σημαντική πτώση της σε επίπεδα κάτω από 21-22 βαθμούς(θεσσαλονίκη)
          μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
            κανένας λόγος ανησυχίας για κακοκαιρία που να επηρεάζει τη θεσσαλονίκη προς το παρόν.2 άκυρα ραν(στο κύριο μόνο φυσικά) είχαμε χθες και σήμερα επανήλθε η τάξη στο 00αρι και να δούμε και το 6αρι τώρα. από άποψη θερμοκρασιών συνεχίζουμε στα ίδια,κανένα σημάδι για σημαντική πτώση της σε επίπεδα κάτω από 21-22 βαθμούς(θεσσαλονίκη)
            συνεχιζε εσυ και ο φιαρ να βλεπετε τζιφο στις 120+ ωρες και θα τις πατατε τις μπανανοφλουδες σωριδον...

Comment

• μην εκλπαγεις αν αυτο το απαραδεκτο μοντελακι ,που μεχρι να πιασει μια κακοκαιρια τα αλλα την εχουν κλειδωσει κι ολας και αλλαζει τα ραν σαν τα πουκαμισα μεχρι να βρει μια χρυση τομη, αν σου δωσει σε αυτο το ραν καμια χαμηλαρα

Comment

• Originally posted by borios_polos View Post
                ναι ε?...οκ εδω θα μαστε......α και με βαση πιο μοντελο το στηριζεις αυτο που λες?
                Βασει του μ.ο του τζιφου. Η διαταξη που δινει στις 120+ ωρες το ukmo δεν κολλαει πουθενα.
                Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

Βασει του μ.ο του τζιφου. Η διαταξη που δινει στις 120+ ωρες το ukmo δεν κολλαει πουθενα.
                  μαλιστα...θα πω και σε σενα αυτο που ειπα στον τασο...συνεχισε να βλεπεις τζιφος στις 120+ ωρες και θα τις τρως τις πατατες οχι τηγανητες αλλα ωμες...

Comment

μην εκλπαγεις αν αυτο το απαραδεκτο μοντελακι ,που μεχρι να πιασει μια κακοκαιρια τα αλλα την εχουν κλειδωσει κι ολας και αλλαζει τα ραν σαν τα πουκαμισα μεχρι να βρει μια χρυση τομη, αν σου δωσει σε αυτο το ραν καμια χαμηλαρα
                    και να δώσει τι θα γίνει? εγώ είπα χθες ότι μέχρι τις γιορτές δεν πιστεύω να κάνει το οτιδήποτε εδώ πέρα. αν δω κάτι να αλλάζει που να με πείθει τότε θα αλλάξω κι εγώ την άποψή μου
                    μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
                      και να δώσει τι θα γίνει? εγώ είπα χθες ότι μέχρι τις γιορτές δεν πιστεύω να κάνει το οτιδήποτε εδώ πέρα. αν δω κάτι να αλλάζει που να με πείθει τότε θα αλλάξω κι εγώ την άποψή μου
                      θα αλλαξεις την αποψη σου?ποτε την αλλαξες αληθεια τελευταια φορα?εδω και 8 μηνες που ψαχνεις απεγνωσμενα το μεγαλο διαστημα καλοκαιριας χωρις βροχες?...ΠΟΤΕ!!!!...δες τωρα το ραν που βγαινει και τα λεμε σε λιγο...ο σταθερος τζιφος!!!!χαχαχχα

Comment

μαλιστα...θα πω και σε σενα αυτο που ειπα στον τασο...συνεχισε να βλεπεις τζιφος στις 120+ ωρες και θα τις τρως τις πατατες οχι τηγανητες αλλα ωμες...
                        :d Για να δουμε. Εγω παω αυτη τη φορα με το μοντελο που δεν ξεφυτρωνει χαμηλα ξαφνικα σε ολη την Ευρωπη. Περιμενε απο τα αλλα 2 τουμπες απο αποψε.
                        Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

:d Για να δουμε. Εγω παω αυτη τη φορα με το μοντελο που δεν ξεφυτρωνει χαμηλα ξαφνικα σε ολη την Ευρωπη. Περιμενε απο τα αλλα 2 τουμπες απο αποψε.
                          οκ θα το δουμε

Comment

θα αλλαξεις την αποψη σου?ποτε την αλλαξες αληθεια τελευταια φορα?εδω και 8 μηνες που ψαχνεις απεγνωσμενα το μεγαλο διαστημα καλοκαιριας χωρις βροχες?...ΠΟΤΕ!!!!...δες τωρα το ραν που βγαινει και τα λεμε σε λιγο...ο σταθερος τζιφος!!!!χαχαχχα
                            Τι βγαινει? Αυτο που εγραψα αρχικα βγαινει.

Comment

Τι βγαινει? Αυτο που εγραψα αρχικα βγαινει.
                              τι λες ρε συ?...το μοντελο αρον αρον χτες εμφανισε χαμηλο τα μαζεψε-εξαφανισε σημερα το πρωι για να το επαναφερει εμφναως πιο δυτικα...εσυ αυτο που ειπες ηταν η μεταφραση του πρωινου τζιφου

Comment

• Εμφανιζει χαμηλο ή μου φαινεται?

Comment

Working...
                                X