Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΝΕΑ ΣΑΝΙΔΑ!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΝΕΑ ΣΑΝΙΔΑ!!!

Γεια σας θα ηθελα μια μικρη βοηθεια αν μπορει καποιος. Αρχισα να ψαχνω για νεα σανιδα και δεστρες αλλα μπερδευτηκα. Εγω πιο πολλη παω σε απατιτω και και κανο και κανα αλματακι τι σανιδα προτινετε freeride η freestyle ? Αν εχετε να προτεινετε και καποια σανιδα καλος ειμαι περιπου 1,85 75κιλα και 44 μποτα
    Last edited by jim28pav28; 20/08/2014, 10:31 PM.

Γεια σου φίλε μου. Από ότι κατάλαβα είσαι σχετικά καινούριος στο χώρο του αθλήματος.
    Προσωπικά σου προτείνω μιας μεσαίας ελαστικότητας σανίδα, η οποία μπορεί να σε βολέψει και στο κατεβασμά σου αλλα και στα αλματά σου.

Αν σε ενδιαφέρει πουλάω την πρώτη μου σανίδα. Είναι ελαφρώς χρησιμοποιημένη και σε άριστη κατάσταση.Την πουλάω διότι αγόρασα μια καινούρια πιο ελαστική πέρσι.
    Μπορείς να δεις εδώ:http://forum.snowreport.gr/showthrea...E1%E9%F1%DF%E1.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείς και μπορώ να βοηθήσω είμαι στη διάθεσή σου.

Comment

ευχαριστευχαριστω πολυ αλλα ψαχνω ενα καινουργιο σετ αυτο ομος θατο προτινω σε εναν φιλο μου οσο γιατο κενουργιος οχι τοσο κανο σανιδα εδω και 4-5 χρονια απλα δεν ειχα ψαξει πιο παλια για σανιδα ειχα μια ενος φιλου

Comment

Οκ ότι θέλεις. Πάντως εγώ σου προτείνω μια σανίδα τέτοιου τύπου. Δηλαδή freestyle/ all mountain. Αυτές πιστεύω πως είναι για όλα τα στυλ και σου δίνουν την ελευθερία και στο να κατέβεις το βουνό, αλλά είναι και λίγο παιχνιδιάρικες. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Comment

Ευχαριστώ αν εχεις να μου προτεινεις και καποιο σανιδι θα σου ειμουν υποχρεος. Αυτο το σετ ειναι καλο http://www.warehouse-one.de/Sports-W...YLE-black.html
          ?

Comment

Πιστεύω πως θα σε καλύψει ναι..Μια all mountain μαλακιά σανίδα. Εγώ πάντως θα πρότεινα την Burton Clash 158. Δεν νομίζω να χρειάζεσαι τη wide. Θα σου ταιριάζει καλύτερα η απλή. Και οι δέστρες αυτές από ότι ξέρω είναι πολύ ικανοποιητικές και μαλακές ουτως ώστε να σου δίνουν μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων.

Comment

αυτιν εδω? http://www.warehouse-one.de/Sports-W...YLE-black.html

Comment

Σωστός...

Comment

Ευχαριστώ πολύ αν εχει καποιος αλλος να προτεινει κατι δεκτο

Comment

Συγνωμη που κουραζω αυτο το σετ αξιζει περισσοτερο? http://www.warehouse-one.de/Sports-W...TYLE-lime.html
                    Last edited by jim28pav28; 21/08/2014, 05:09 PM.

Comment

jim28pav28 από ότι βλέπω είναι το ίδιο set απλά σε άλλο χρώμα οι δέστρες.

Comment

Θα σου πρότεινα ένα νέο σανίδι τύπου rocker με μέτριο προς μαλακό flex γιατί θα σε βοηθήσει να αρχίσεις και θα σε σώζει στα δύσκολα.. Δεστρες θα πρότεινα κάτι σε burton custom .ειναι οικονομικές, μαλακό flex και ωραίες γι αρχή.. Τώρα κοιτά ότι και να πάρεις να συμβαδίζουν τα flex μεταξύ τους πάνω κάτω σε σανίδα Δεστρες μπότα. Μόλις πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσα το νέο μου σετ αγοράζοντας τις burton mission απο το hot zone.tv ειναι γερμανικό με καλές προσφορές... Τσεκάρε το η αλλιώς επισκεψου και το sublime τέλος αλιμου.. Είχαν μείνει κάτι Δεστρες σε προσφορά.
                        :weather_14::weather_14:

Comment

’κυρο το sublime.. Εισαι σαλονικιος

Comment

Αυτο που ανεβασα πριν ειναι καλο ?

Comment

’ποψη μου ότι θες σίγουρα wide σανίδι λόγω 44αραςμποτας. Τώρα το wide διαφέρει σε κάθε εταιρία. Γι αυτό να κοιτάς τα specs κάθε σανιδας και συγκεκριμένα το waist width. Η clash 158 exei 252mm waist width.για μένα κοιτά να βρεις σανίδι με ww στο 255mm κ πάνω.πάρτη στο 157w ας πούμε. Βέβαια δουλεια θα κανεις όπως και να χει απλά wide θα σε βοηθήσει αρκετά και δε θα προεξεχει πολύ η μπότα απο τη σανίδα.burton προσωπικά δε θα έπαιρνα.. Θα προτιμούσα κάτι σε nitro ride bataleon k2. Ελπίζω να βοήθησα..

Comment

Working...
                              X