Announcement

Collapse
No announcement yet.

αλυσιδες???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• αλυσιδες???

Καλησπερα σε ολους.μηπως μπορει να μου εξηγησει απο ποιο σημειο χρειαζονται αλυσιδες για αυριο;δεν πολυκαταλαβα απο αυτα που γραφει το site γιατι δεν ανεβαινω και πολυ συχνα.εγω πηγαινω απο το καστρο,περναω απο αραχωβα και ανεβαινω κελλαρια.μηπως θα φτασω στα κελλαρια και θα βαλω αλυσιδες για να ανεβω απλα και μονο στο παρκινγκ;ξερει κανενας να με διαφωτισει?ειναι η πρωτη φορα που ανεβαινω φετος και θελω να ξερω τι με περιμενει!παντως το 27ευρο ακουγεται πολυ αλλα επειδη μενω ροδο,θα το δωσω για μια φορα και ας παει στην ευχη του βουνου!

Εγώ τη Δευτέρα που ανέβηκα δε χρειαζόταν πουθενά.Είχε χιόνι βέβαια στο δρόμο αλλά ανέβαινε.Να έχεις βέβαια μαζί αλυσίδες,διότι αν σταματήσει κανείς μπροστά,πολύ δύσκολα θα ξεκινήσεις.Εκεί που αρχίζει το δύσκολο σημείο απ΄ότι είδα είναι στη στροφή απο το σημείο του Καταυλισμού των Ειδικών Δυνάμεων.
    ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

Πάντως προσωπική άποψη πιο γρήγορα και με λιγότερη κίνηση θα πας από πίσω, παρά από Αράχωβα
      το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

επειδη θα ξεκινησω απο χαλκιδα,οταν λες απο πισω,που εννοεις οτι πρεπει να στριψω στην εθνικη?

Comment

http://www.parnassos-ski.gr/map_gr.htm
          ο δρόμος από Τιθορέα, Αμφίκλεια, σε βγάζει στη φτερόλακα και αν θες συνεχίζεις προς Κελάρια.
          το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

Working...
          X